SZTOLNIA 2008 / 12-14 wrzesień/KMST 4X4 RADOM/

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

PAWEŁ MICHALCZEWSKI
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: PAWEŁ MICHALCZEWSKI » sob wrz 06, 2008 12:31 pm

miron jade w piątek na noc bo nie wiem czy zostane na sobotnią noc taneczno-bokserską
BRONEK

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » sob wrz 06, 2008 1:02 pm

el matador 4x4 pisze:To wszystko to pikuś ....

Czuwaj.
Mało nie popuściłem to czytając :)2 :D
Ta sama droga z powrotem , nigdy nie jest taka sama ...

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » sob wrz 06, 2008 1:03 pm

PAWEŁ MICHALCZEWSKI pisze: sobotnią noc taneczno-bokserską
Pawełku znakomity pomysł z tą piątkową nocą,bo w sobotnią może sił nie starczyć.Mam cynki,że chłopaki szykują ostrą jazdę i nie wiem,czy dotrzemy do obozu na noc..... :)23
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom

Awatar użytkownika
miron1967
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: miron1967 » sob wrz 06, 2008 11:23 pm

wielki remigiuszu jaja pewnie byly nieziemskie,czy nie ma jakich zdjec na te okolicznosc, ale zastanawia mnie troche ze wy dwaj w lesie sami ????????????
bradfordowy - czy nie wydaje ci sie troche dziwne !!
lekko zmotane pajero 2.5

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » ndz wrz 07, 2008 2:16 pm

miron1967 pisze:wielki remigiuszu jaja pewnie byly nieziemskie,czy nie ma jakich zdjec na te okolicznosc, ale zastanawia mnie troche ze wy dwaj w lesie sami ????????????
bradfordowy - czy nie wydaje ci sie troche dziwne !!
To nie jest tak jak myślisz Mironsu . Bylim w asyście młodego przedstawiciela zastępu zuchów majdowskich zwanego operacyjnie Bercik.
Fotek nima bo miał być szybki przejazd trasy a wyszło jak zwykle.
nie ma w rockym nic z patrola

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » pn wrz 08, 2008 11:38 am

el matador 4x4 pisze:To wszystko to pikuś ........................ NISRAN PARCHOL.

Czuwaj.
O, k..........a :o :o :o !!!! jeszcze jedne takie wypociny i nawalę w zbroję tuż przed sztolnią :)21 :)21, mało sie nie posrałem ze śmiechu podczas lektury.
POZDROWIONKA I oby tak dalej !! :)2
ROCKY 2.8D '88

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » pn wrz 08, 2008 12:25 pm

jek wyłajnisz się w zbroję to daj znać a napewno uwoiecznimy to na forum już Wielki Mały El cóś zmaluje na ta okoliczność. A z Hanawaldem CFAJ nie było tak do końca jak El namalował. Owszem poniesło mnie podczas oględzin potocka i zmazałem goleń po sama torbę. Cudowne majdowskie SPA nie było jadnak tak kojące bo w wozie łoiło conajmniej jak Elowi z onucek. A że jebłem znowu ... no cóż każdemu może się zdażyć ale DLACZEGO KU...WA MNIE !! Ale to jeszcze nic. W niedzielę integrowałem sie jednocześnie pokazując trasę przejazdy zastępcy Gajowego z Wąsami. Chłopisko tak na oko kwintal pięćdziesiąt. Popatrzyłem i oceniłem go na jakiegoś całego Dziadziunia i kapkę. No ale cóż jak podniosłeś rękawicę to walcz .... Tak w sktócie Gajowy zaliczył KO przy trzecim dziadziuniu. Ja w asście Cieloka i Ela pociąłem do DUMU ku uciesze mojej ślubnej.... Z tego co pamiętam to po drodze łupnąłem cóś na ruszt u BRONKÓW ale trochę nie pamiętam.

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » pn wrz 08, 2008 1:37 pm

pierun4x4 pisze:ale trochę nie pamiętam.
Nie przejmaj sie to amnezja /taka choroba/ też to czasem mam. :lol:
Troszke popadało w miniony weekend wiec SZTOLNIA zapowiada sie jeszcze bardziej ostro :)2 :)25
Taksówka wygalantowana,buty wysuszone,u fryzjera byłem więc śmiało mogę rzec,żem jest gotów :)23

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » pn wrz 08, 2008 4:43 pm

Napisalibyście może co , gdzie i kiedy bo zostało 4 dni a ja jeszcze nie wiem gdzie lecę :) ??

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » pn wrz 08, 2008 5:10 pm

Tam łoj. Jak to nie wiesz ??
A wogóle to w sumie ja też nie wiem :lol:

Tak tak chłopaki napiszcie jaki jest gry plan,bo czasu małko zostało-kolega ma racje. Więc stawia coś dla ducha i kolacje :)2

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn wrz 08, 2008 5:18 pm

Wojtek Bratford pisze:Tam łoj. Jak to nie wiesz ??

Tak tak chłopaki napiszcie jaki jest gry plan,bo czasu małko zostało-kolega ma racje. Więc stawia coś dla ducha i kolacje :)2
Spoko luz . Dziś wieczorem cóś namaluje.

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » pn wrz 08, 2008 5:50 pm

Wojtek Bratford pisze:Tam łoj. Jak to nie wiesz ??

Ja zapraszam na zielóne ;)

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » pn wrz 08, 2008 7:06 pm

el matador 4x4 pisze: Spoko luz . Dziś wieczorem cóś namaluje.
Trzymiem Cię za słowo :)2
ROCKY 2.8D '88

Awatar użytkownika
miron1967
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: miron1967 » pn wrz 08, 2008 7:19 pm

czy ktos widział ostatnio naszego najkochanszego prezia, cos sie nie odzywa - internet mu odcieli bo rachunkow nie placil czy co?
niech chlopina taksowke szykuje- trzeba go zabrac z nami bo sie jego mechanik moze przydac
a co do piatku to najlepiej sie gdzies pod GS-em spotkajmy to sie kupi odrazu co trzeba zeby nie zabrakło, chociaz ja mam jeszcze w bagazniku ze 4 butelki te co z ŁÓSIA mi zostały
lekko zmotane pajero 2.5

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » pn wrz 08, 2008 8:16 pm

Mironku, a o której planujesz start w piatek?
ROCKY 2.8D '88

ktmkotwica
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ktmkotwica » pn wrz 08, 2008 8:43 pm

Mironku nie wiem dlaczego nie wiesz ale wasz prezes baluje na wolnym pojechał ze swoja Bożenka do Włoch
Wstydz sie zem jest z Kielcowa i wiem a ty pierunie nic o własnym ziomku ,mało tego najjaśniejszy prezes panujacy W 4x4 radom
A tak na marginesie powiem szanuje chłopa bardzo ale bez kilku pierunów których znam to i sam prezes nic by nie zrobił
Wtajemniczone wiedzą ło kim mówie nara
Tomasz pozdrawia

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn wrz 08, 2008 10:36 pm

[quote="ktmkotwica"]Mironku nie wiem dlaczego nie wiesz ale wasz
Co wy szczeniaki wieta o prezesu? Siewodnia żem z nim rozgaworywał. Już jest w Polszy i nie myślta , że wasze machlojki ujdą jego czujnemu oku. Nad wszystkim czuwa nasz prezes klubu łubu dubu łubu dubu . To mówiłem ja Jarzabek Wacław. Trener drugiej kategorii.
Słuchajta Pieróny. Nacinajem razgawor w piatnicu wedle 18. Żnie sie do lassu z zapasem cerwónego na noc . Potem o 9.00 w sobote odprawa przy remizji naszych zuchów majdowskich . Plombowańje towaru i hej szable w dłoń. Żniemy na 2 starty. 1 - standard " Ptelniowy em-tek, drugi - niespodzianka/dla naszych pierunów tez/. Całyk czas telewizyja bedzie łoić na mojem rupieciu, tak że wystrzegać sie cerwónego Matadora , jak by którenpysk miałprzepity hej. Takse yslem co kole 20.00 zdata karty i bedziem łoić okowitke, łupniem w sleeping a z rana dożynki. No a potem już tylko piknik majdowski i rozdnie nagród . Troszki dolało dzisiaj to dobrze. Jak jeszcze raz tak łupnie to ja p....dolę nie jadę. Bez deszczu tyz bedzie piknie. Jament.

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn wrz 08, 2008 10:42 pm

I jeszcze jedno. Własnie skończyłem jedne z mym friendem Waldemarem, który ma luśnie do kolan. Użalił sie bidula , że długi ptak jest git/bo sikorki chwala(te z kosowa)/ ale nie praktyczny w terenie , bo jak przydusi to sie łebek w szicie macza i nijak sztol;aca nie idzie oddać be umorusania luśni. Co wy na to?Czekam na opinie.

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » wt wrz 09, 2008 8:20 am

el matador 4x4 pisze: Słuchajta Pieróny. Nacinajem razgawor w piatnicu wedle 18. Żnie sie do lassu z zapasem cerwónego na noc . Potem o 9.00 w sobote odprawa przy remizji naszych zuchów majdowskich . Plombowańje towaru i hej szable w dłoń. Żniemy na 2 starty. 1 - standard " Ptelniowy em-tek, drugi - niespodzianka/dla naszych pierunów tez/. tyz bedzie piknie. Jament.
Dobra . Wiem już kiedy być , teraz przydałoby sie jeszcze dowiedzieć gdzie ;) ??

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » wt wrz 09, 2008 9:23 am

Jeśli wyruszysz trasą Radom - Kielce ( nr 7 ) to dojedziesz do Szydłowca jakieś 30km od R-mia. Mijając Szydłowiec obwodnicą na samym jego końcu jakieś 1000m za światłami będzie skrzyżowanie W LEWO MIRÓW W PRAWO BLIŻYN. Jedziesz na Bliżyn i po przejechaniu 5-8 km znajdziesz się we wsi MAJDÓW. Tam pytaj o remizę strażacką, która znajduje się po lewej stronie wioski ok. 500 metrów za czerczem uprzednio miniętym przez Ciebie po prawicy ... i jestes na miejscu. W razie wojny załoisz we framugę 501-713-027 to jo lub 602-612-189 to sławny El z krótka luśnią. :)2

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » wt wrz 09, 2008 9:28 am

A co do Waldemara to wydaje mi się że dostanie grantpriksa jako PIERWSZY KAŁBOJ LUŚNIA DZORCZ. Mieć całe życie ŁEP w " tawocie" to nier lada wyczyn............. :D Ale z drugiej strony to masowanie prostaty i pieczątki w jedenym może mieć tylko MISZCZU.........

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » wt wrz 09, 2008 10:41 am

pierun4x4 pisze:Tam pytaj o remizę strażacką, która znajduje się po lewej stronie wioski ok. 500 metrów za czerczem uprzednio miniętym przez Ciebie po prawicy ... i jestes na miejscu.
Majdów zlokalizowany . Spanie ( o ile będzie ;) )w remizie , namiocie , lesie czy gdzie kto padnie ?

Awatar użytkownika
Karson

Kontaktowanie:

Post autor: Karson » wt wrz 09, 2008 11:35 am

Pieruny...
Shpon-a to zapiszcie do extremu. To taki harpagan, że w wyczynie bądź turystyku to trasę objedzie dwa razy. Wyciągarkę mają ręczną (tirfor) ale radę chłopaki dają, oj dają. :)2 Serio mówię... :wink:
SCARAB TEAM
Land Rover rullez :)21

Awatar użytkownika
shpon
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: shpon » wt wrz 09, 2008 11:51 am

Karson pisze:Pieruny...
:)2 Serio mówię... :wink:
sprzedawczyk ;)

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » wt wrz 09, 2008 12:22 pm

Drogi Karsonu. Wyciągarek nijakich używać nie wolno. Wracamy do źródeł. Jak za starych dobrych czsów. Patenty wszelkiej maści, główkowanie i oczywiście pomoc towarzyszy niedoli będzie kluczem do przejechania rajdu. A co do klas to robimy jedną i ch.....j. Nie ma łatwo. Spanie- Namiot i oczywiście gdzie kto padnie. Remiza odpada. Zrobili w niej centrum kultury majdowskiej czy cóś tam takiego. Konputry i drugije chujaszczy. Do wygrania jakaś lina na benbenie indiańskim co się kręci na pront ale ja tam nie wiem El cóś obmaścił. Szkoda tylko, że impreza nie dla Was. Już przywykłem, że startujecie w TURYSTYCZNEJ ale cóż jak wygalantujecie sobie taksówkę terenową taką jak np. ........cha cha cha EL Matadoooooor to pogadamy. Pozdrawiam ..... Szkoda że Was nie będzie./ Zapowiada się ostro a Wy przecież lubicie balety z czwartku na środę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”