ŚLONSKO HOŁDA - III SZYCHTA
Moderator: Pasza
Pozdrowionka dla wszystkich z turystyka i extremu w szczególności dla Feniksa i Poreba.Dzięki też organizatorom za najkrótszy rajd nocny w historii
! To był ok-30-minutowy nocny "OS" za 150zeta.Gdyby nie przejażdżka z Feniksem i Prebem po extremie to przypuszczam że nie zdążył by mi się rozgrzać olej w skrzyni.Jestem na NIE.

Dzięki wszystkim za miłą zabawę. Dla Feniksa szczególne gratulację za II plac, bo nawigacja bez pilota jest nie lada wyczynem.
Trudność terenowa całkiem całkiem, pogoda zrobiła swoje, dużo błota a to lubimy najbardziej (nawet kilka razy użyliśmy windy). Na szczęście zdażyło się nam pobłądzić na trasie, i sędziowie zdążyli przyjechać na swoje stanowiska przed nami
, choć nie wszędzie.

Trudność terenowa całkiem całkiem, pogoda zrobiła swoje, dużo błota a to lubimy najbardziej (nawet kilka razy użyliśmy windy). Na szczęście zdażyło się nam pobłądzić na trasie, i sędziowie zdążyli przyjechać na swoje stanowiska przed nami

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
- Robur zmota
Kis2001 - Ty po prostu pomyliles klasy.
Dziekuje uczestnikom za przybycie, Sponsorom - firmie Highgear - za obecnosc, pomoc i bardzo mila atmosfere, Ekipie ZMOTA oraz Warsztat Plaskiego za pomoc w ustawianiu i obstawianiu trasy.
Dziekuje wszystkim sedziom - byliscie wspaniali.
Mam nadzieje, ze kolejna Holda bedzie rownie sympatyczna jak ta ostatnia, ze bedzie cos dla wyczynowcow i dla turystykow. Na pewno zmienimy kryteria dla uczestnikow by zmoty nie startowaly w turystyku
Dziekuje Wam wszystkim za bardzo mila noc z soboty na niedziele i do zobaczenia na nastepnej Holdzie.

Dziekuje uczestnikom za przybycie, Sponsorom - firmie Highgear - za obecnosc, pomoc i bardzo mila atmosfere, Ekipie ZMOTA oraz Warsztat Plaskiego za pomoc w ustawianiu i obstawianiu trasy.
Dziekuje wszystkim sedziom - byliscie wspaniali.
Mam nadzieje, ze kolejna Holda bedzie rownie sympatyczna jak ta ostatnia, ze bedzie cos dla wyczynowcow i dla turystykow. Na pewno zmienimy kryteria dla uczestnikow by zmoty nie startowaly w turystyku

Dziekuje Wam wszystkim za bardzo mila noc z soboty na niedziele i do zobaczenia na nastepnej Holdzie.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 28, 2008 10:51 am przez qubus, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrol GR Y60 Long
http://www.muddoctors.pl
- Robur zmota
A godołech cobyście jechali w zaawansowanyjkis2001 pisze:Pozdrowionka dla wszystkich z turystyka i extremu w szczególności dla Feniksa i Poreba.Dzięki też organizatorom za najkrótszy rajd nocny w historii! To był ok-30-minutowy nocny "OS" za 150zeta.Gdyby nie przejażdżka z Feniksem i Prebem po extremie to przypuszczam że nie zdążył by mi się rozgrzać olej w skrzyni.Jestem na NIE.

PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
Klasyfikacja bedzie chwilke pozniej, bo musze sie uruchomic 
aa, wlasnie. jak ktos ma jakies foty to prosze nam przelac, na jeepniecisilesia@gmail.com

aa, wlasnie. jak ktos ma jakies foty to prosze nam przelac, na jeepniecisilesia@gmail.com
Patrol GR Y60 Long
- Robur zmota
Sędzia naszkroboł tyn wpis i mi śię tu nie łobrażać ,godołech Wom że mocie startować w Zaawansowanyj , nastempnom RAZOM ŃIY bydzie tak łatwo Przekupić Syndziów. Powie do zaawansowanyj i bez dyskusji , a jak ńiy to wypad z HOŁDY placki. Gruby vel ROBUR ZMOTAkis2001 pisze:Qubus Ja nie pomyliłem klasy z tego co pamiętam to sędzia o tym decydował.Nie chodzi o skalę trudności tylko o długość trasy,nastawiłem się na zabwę do rana.
PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
Tak, nastepnym razem Sedzia decyduje kto, w jakiej klasie ma startowac.
Holda nigdy nie byla i nie bedzie dla cisnieniowcow, ma byc zabawa na luzie i myslenie a nie but w podloge przez cala trase.
Holda nigdy nie byla i nie bedzie dla cisnieniowcow, ma byc zabawa na luzie i myslenie a nie but w podloge przez cala trase.
Patrol GR Y60 Long
- Robur zmota
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Qubusiu, damy radę.Nastepnym razem nie posłuchamy Twoich przepojonych humanitaryzmem wypowiedzi ze ludzie mają sie bawić, ma być miło i przyjemnie. a auta maja miec szanse .Dostaną do zrobienia dwie, trzy ,cztery petle, wydadzą półroczne dochody na paliwo, a dla cisnieniowców zrobimy taka trase, że głownym sponorem 5 Hołdy bedzie Mittal Steel w podziece za tony rozprutego zlomu, ktory odzyskaja po kolejnej, 4 edycji .
I jako zdeklarowany pacyfista proponuje motto 4 Holdy.
*Pod Stalingradem bylo lekko*
G is not a Jeep, but You wouldn't understand it.
Snajper humanista :"Naszym celem jest człowiek"
Willie357 pisze:Qubusiu, damy radę.Nastepnym razem nie posłuchamy Twoich przepojonych humanitaryzmem wypowiedzi ze ludzie mają sie bawić, ma być miło i przyjemnie. a auta maja miec szanse .Dostaną do zrobienia dwie, trzy ,cztery petle, wydadzą półroczne dochody na paliwo, a dla cisnieniowców zrobimy taka trase, że głownym sponorem 5 Hołdy bedzie Mittal Steel w podziece za tony rozprutego zlomu, ktory odzyskaja po kolejnej, 4 edycji .
Sam się dziwię że to piszę

Qubuś zrobiłeś bardzo dobrą trasę, długość i stopień trudności OK, rok temu jechałbym tą trasę godzinami i z błota by mnie wyciągali - jak w zeszłym roku.
Kis2001 Ty nie bądź taki na nie, jakbyś nie zmielił mostu to byśmy jeszcze EXT objechali i kolegom pomogli

Motto ma być:
"ludzie mają się bawić, ma być miło i przyjemnie. a auta maja mieć szanse"
Jeśli już przy czymś mieszać to może zamiast zabaw które nigdy nie wychodzą to zorganizować jakieś konkursy oparte o nasze pojazdy np. wożenie szklanki z wodą, albo ile Suzuk skasuje Patrol za jednym szlagiem??
Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
Kis2001 - jest OK.
mam nadzieje, ze sie zobaczymy jeszcze i bedziesz w 100% zadowolony.
zapraszamy na wiosne na:
IV HOŁDA - STALINGRAD
mam nadzieje, ze sie zobaczymy jeszcze i bedziesz w 100% zadowolony.
zapraszamy na wiosne na:
IV HOŁDA - STALINGRAD

Patrol GR Y60 Long
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Skadam samokrytyke.
Ma byc milo, przyjemnie ,ludzie maja sie bawic a auta maja miec szanse.
Wiec bedzie milo, przyjemnie, ludzie beda sie bawic a auta beda miec szanse
.Tyle ze teraz kwestia organizatora bedzie bardzo dokladne ustalenie jak wielka ta szansa bedzie.np 11,2% . I tak w koncu ta szansa jest zawsze okreslana przez kompetencje lacznika miedzy pedalami a kierownica.To on daje jakies 96% szans na przejechanie.Samochod to tylko mobilna ochrona przed blotem i galazkami.
To takie proste wykorzystanie systemu 0 1.
O odpuszczam 1 jade.Jak sie to stosuje cala trase to na mecie jest sie razem z autkiem w 1 kawalku .
Ma byc milo, przyjemnie ,ludzie maja sie bawic a auta maja miec szanse.
Wiec bedzie milo, przyjemnie, ludzie beda sie bawic a auta beda miec szanse
.Tyle ze teraz kwestia organizatora bedzie bardzo dokladne ustalenie jak wielka ta szansa bedzie.np 11,2% . I tak w koncu ta szansa jest zawsze okreslana przez kompetencje lacznika miedzy pedalami a kierownica.To on daje jakies 96% szans na przejechanie.Samochod to tylko mobilna ochrona przed blotem i galazkami.
To takie proste wykorzystanie systemu 0 1.
O odpuszczam 1 jade.Jak sie to stosuje cala trase to na mecie jest sie razem z autkiem w 1 kawalku .
G is not a Jeep, but You wouldn't understand it.
Bardzo miła impreza . Trasa ok. Co do stopnia trudności myśle że na ten teren to nie była zbyt łatwa (klasa zaawansowana).
Co do kreatywnego podejścia do roadbooka w okolicach 43 kratki to
Protetyk złoży stosowne wyjasnienie i zrzuci to na karb :mgły, zimna, upierdliwości kierownika i że kurna było ciemno.
Gratulacje Mariusz i Jarek ,ale twa mina Mariusz po naszym przyjeździe zaraz po tobie i stwierdzenie k...a chyba nas objechali ....bezcenne.
Co do mojego pupila Feniksa, to dzięki otrzymanemu sprzętowi mogę pomuc ci OCIOSAĆ autobus do rozsądnych rozmiarów , aby mógł startowąć w zaawansowanej klasie ,a nie plackowąc w turystyku i ciśnieniować że trasa za łatwa.
Z rzeczy smutnych , zwerfikował się akumulator i winda czerpała prąd chyba z powietrza.
Co do kreatywnego podejścia do roadbooka w okolicach 43 kratki to
Protetyk złoży stosowne wyjasnienie i zrzuci to na karb :mgły, zimna, upierdliwości kierownika i że kurna było ciemno.

Gratulacje Mariusz i Jarek ,ale twa mina Mariusz po naszym przyjeździe zaraz po tobie i stwierdzenie k...a chyba nas objechali ....bezcenne.
Co do mojego pupila Feniksa, to dzięki otrzymanemu sprzętowi mogę pomuc ci OCIOSAĆ autobus do rozsądnych rozmiarów , aby mógł startowąć w zaawansowanej klasie ,a nie plackowąc w turystyku i ciśnieniować że trasa za łatwa.

Z rzeczy smutnych , zwerfikował się akumulator i winda czerpała prąd chyba z powietrza.
suzuki vitara 1.6 (SZARA EMINENCJA)
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.
Suzuki Vitara 2.0 (BŁĘKITNY GROM )
T4 syncro -wyprawowy.