szary pisze:No gratuluję organizatorom imprezy. Pogoda dopisała, frekwencja również - podobno bardzo trudne sekcje ustawiliście heh ale chyba o to chodzi właśnie.
Szkoda tylko ze jak co roku kolega ziółkowski vel bigu robi zamieszanie , ciekawe czy w tym roku tez gdzieś będzie pisało że współorganizatorem Waszej imprezy jest

Nie miłe jest słyszeć gdy rzeczony typ szwenda się wśród widzów i do zupełnie obcych ludzi wyzywa członków Mutt'a od alkoholików, mnie od h.ujów i takie tam...Dziś nas jutro kogo innego...
Pytałem organizatora czy mogę tu o tym wspomnieć - pozwolił - więc wspomniałem.
Pozdrawiam.
Ja osobiście nie słyszałem ale skoro piszesz - znaczy wiesz.
Forum jest dla wszystkich. Każdy moze wyrazic swoje zdanie tak więc pozwolenia Ci nie trzeba.
Z kolei jeden z moich znajomych usłyszał wśród zawodników że "Fonos Wyryp" to zmałpowana "Zemsta Szarego"
Żeby rozwiać wszystkie wątpliwości i żeby nie musieli gadać za plecami potwierdzam że Fonos Wyryp jest wzorowany (czy jak ktoś woli zmałpowany) na zemście Szarego. Jakoś się tego nie wstydzę.
Co do samej imprezy to miło słyszeć pochwały ale doskonale zdajemy sobie sprawę z wielu rzeczy które były zchrzanione.
Najgorszą sprawą sa przestoje i czekanie w kolejce.Nie mam pojecia jak to zmienić.
Jedynym wyjsciem jest chyba drastyczne ograniczenie liczby startujacych.
Albo może ustawic od razu osiem triali i od rana w sobotę dać czas do popołudnia w niedzielę na zapełnienie karty prób według uznania zawodników. Ale do tego trzeba niestety armii ludzi, jak to juz wyzej napisano.
Co do trudności ja osobiście uwazam ze sekcje były zbyt trudne i urazogenne dla samochodów.
Inni koledzy z klubu uważają, że tak ma być. Dlatego tu opinie startujących zawodników były by cenne.
Wszystkim bardzo dziękujemy za przybycie.
W tym roku to ostatnia runda w Polsce. Zapraszamy do Ostrawy.
Co będzie w przyszłym i w jakiej formie na razie sami nie wiemy.