MUTT 2011
Moderator: Pasza
Re: MUTT 2011
wczoraj fajnie bylo... 
pogoda ok, piknik super...
zdjec narobione
ogolnie
jak wybiore foto bo zrobilem duzo to wrzuce adres...

pogoda ok, piknik super...

zdjec narobione

ogolnie

jak wybiore foto bo zrobilem duzo to wrzuce adres...
Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl
Nocka ciekawa,wczoraj tez nie bylo najgorzej(pogoda bardzo zmienna raz słonce dawało raz deszcz) ale widac przepasc w stosunku do tego jaki byl jeszcze pare lat temu mutt a dzis.Coraz mniej znajomych twarzy /aut ..
Ogolnie dobra robota organizatorow 

Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
no jako kibic za Odry to moge powiedziec tylko
schacunek dla Organizatorow cos takiego na nogi postawic
za Odra mozna o takim czyms tylko POMARZYC !
schacunek dla Organizatorow cos takiego na nogi postawic

za Odra mozna o takim czyms tylko POMARZYC !

- Marcel1989
-
Ktoś się orientuje czy jutro będzie zemsta szarego

Samurai 1,3i
PTO + 4,16 + Silverstone 31"
@ Grzes
fajne zdjecia
ma moze ktos z Nocki
??

fajne zdjecia
ma moze ktos z Nocki

no i po imprezie, jak zawsze MUTT zebrał żniwo i do odcinka wczorajszego wystartowało 25 załóg z wcześniejszych ponad 70
zemsta była i nawet została przejechana!!!
Gratulacje dla orgów jak co roku dali radę!!
gratulacje dla wygranych
a reszcie dzięki za pomoc i super atmosferę

Gratulacje dla orgów jak co roku dali radę!!

- kliperross
- jestem tu nowy...
Miejmy tylko.nadzieję że organizatorzy jednak zdecydują się na jesienną edycję. pozdrowienia dla kolegi Wtorka za dobrą zabawę
i oczywiście wszystkich uczestników oraz organizatorów

wyniki i galeria na www.dakar.pl
a nie czasem 50??bo wydawalo sie przed nocka ze widzialem taka ilosc na listach..a kolejnego dnia 40 pare podobno..dakar.pl podaje 60 ...wiec jak to bylo w rzeczywistosci ?Laska pisze:z wcześniejszych ponad 70
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sj413
- Marcel1989
-
Wiem że zemsta była ,wkońcu dzwoniłem do Szarego żeby się dowiedzieć czy jest sens przyjeżdżaćLaska pisze:no i po imprezie, jak zawsze MUTT zebrał żniwo i do odcinka wczorajszego wystartowało 25 załóg z wcześniejszych ponad 70zemsta była i nawet została przejechana!!!
![]()
Gratulacje dla orgów jak co roku dali radę!!gratulacje dla wygranych
a reszcie dzięki za pomoc i super atmosferę
![]()

faktycznie impreza super, jak co roku zresztą

Samurai 1,3i
Coś ten Dakar. pl ma mało wiarygodny jest.
Nie wiem kto wygrał, nie było nas na wynikach, ale Zemstę prawidłowo pokonał i od Szarego otrzymał puchar: DAWID CHOCHÓŁ z Klubu Kojot w Dąbrowie Górniczej. Gratulację
! Zrobił to w pięknym, technicznym stylu
ps.
a tak po za tym teksty pisał chyba ktoś, kto Mutta na oczy nie widział
fajnie było spotkać się ze znajomymi. Może w przyszłości Mutt ewoluuje i zrobi jakieś dodatkowe hardkorowe próby dla klasy sport, bo widziałem, że umiejętności i sprzęty zawodników mocno poszły do przodu i w naszym odczuciu troszkę za łatwo było. Nawet zemsta Szarego już nie taka straszna, niewiele do pokonanie zabrakło aż 3 załogom. W tym jednej Kobiecie
Shreku gratulacje dla żony 
Klasa Sport:
1. Szot Paweł/Szot Grzegorz (w tym zaliczona "Zemsta Szarego")
Do ekskluzywnego grona zdobywców "Zemsty Szarego" dołączyła załoga z numerem startowym 35 - Paweł Szot i Grzegorz Szot

Nie wiem kto wygrał, nie było nas na wynikach, ale Zemstę prawidłowo pokonał i od Szarego otrzymał puchar: DAWID CHOCHÓŁ z Klubu Kojot w Dąbrowie Górniczej. Gratulację

ps.

Marzenie ściętej głowy...Załogi wystartowały zgodnie z zajmowaną pozycją (czasem) z dnia poprzedniego.

fajnie było spotkać się ze znajomymi. Może w przyszłości Mutt ewoluuje i zrobi jakieś dodatkowe hardkorowe próby dla klasy sport, bo widziałem, że umiejętności i sprzęty zawodników mocno poszły do przodu i w naszym odczuciu troszkę za łatwo było. Nawet zemsta Szarego już nie taka straszna, niewiele do pokonanie zabrakło aż 3 załogom. W tym jednej Kobiecie

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
@@@@@
Klasa Lekka:
1. Prażnowski Dariusz/Cichoń Rafał
2. Tasiut Henryk/Tasiut Daniel
Reszta załóg w tej klasie nie ukończyła rajdu i nie została sklasyfikowana. w wynikach końcowych.
@@@@@
Gratulacje Darek i Rafał.
Dla mnie i dla Serka chyba też to powód do zadowolenia.
Ile aut startowało w "lekkiej"
Klasa Lekka:
1. Prażnowski Dariusz/Cichoń Rafał
2. Tasiut Henryk/Tasiut Daniel
Reszta załóg w tej klasie nie ukończyła rajdu i nie została sklasyfikowana. w wynikach końcowych.
@@@@@
Gratulacje Darek i Rafał.

Dla mnie i dla Serka chyba też to powód do zadowolenia.
Ile aut startowało w "lekkiej"
no puchar za zemstę zdobyły Kojoty!! Bardzo ładnie i techniczniemargod pisze:Coś ten Dakar. pl ma mało wiarygodny jest.Klasa Sport:
1. Szot Paweł/Szot Grzegorz (w tym zaliczona "Zemsta Szarego")Do ekskluzywnego grona zdobywców "Zemsty Szarego" dołączyła załoga z numerem startowym 35 - Paweł Szot i Grzegorz Szot![]()
![]()
![]()
Nie wiem kto wygrał, nie było nas na wynikach, ale Zemstę prawidłowo pokonał i od Szarego otrzymał puchar: DAWID CHOCHÓŁ z Klubu Kojot w Dąbrowie Górniczej. Gratulację! Zrobił to w pięknym, technicznym stylu
![]()
ps.
Marzenie ściętej głowy...Załogi wystartowały zgodnie z zajmowaną pozycją (czasem) z dnia poprzedniego.![]()
fajnie było spotkać się ze znajomymi. Może w przyszłości Mutt ewoluuje i zrobi jakieś dodatkowe hardkorowe próby dla klasy sport, bo widziałem, że umiejętności i sprzęty zawodników mocno poszły do przodu i w naszym odczuciu troszkę za łatwo było. Nawet zemsta Szarego już nie taka straszna, niewiele do pokonanie zabrakło aż 3 załogom. W tym jednej KobiecieShreku gratulacje dla żony

Mariusz co do hardorowej trasy dla klasy sport...hmmm od zawsze MUTT był dla jazdy na kołach, a nie jako wyśig wyciągarek i wg mojego skoromnego zdania taki powinen pozostać

@Jurek, noo chłopaki jechali lajtowo, nam na bazie udzielając dobrych rad jak zawsze
ale czy WY zadowoleni powinniście być to nie wiem, kopci ten wózek nieprzeciętnie

ale czy WY zadowoleni powinniście być to nie wiem, kopci ten wózek nieprzeciętnie

Niestety krótko i nie wszystko-musiałem wracać przed zemstą
http://www.youtube.com/watch?v=n_TozD13bOU

http://www.youtube.com/watch?v=n_TozD13bOU
Śniadanie na kacu jest jak przeszczep. Przyjmie się, albo nie.
się nawet załapaliśmy jak ładnie pokonujemy zakręt po mini trawersie 

Magda - hardkorowo można również zrobić bez wyciągarek. Nie myślałem o całej trasie, ale kilka takich prób mogłoby urozmaicić zabawę.Laska pisze:
no puchar za zemstę zdobyły Kojoty!! Bardzo ładnie i technicznieSzombil w sumie też technicznie, ale próbę miał nie zaliczoną.
Mariusz co do hardorowej trasy dla klasy sport...hmmm od zawsze MUTT był dla jazdy na kołach, a nie jako wyśig wyciągarek i wg mojego skoromnego zdania taki powinen pozostać

"Gonzo" is DEAD
Dzięki za dobre słowo, a kopcenie to tradycyjne sygnały dymneLaska pisze:@Jurek, noo chłopaki jechali lajtowo, nam na bazie udzielając dobrych rad jak zawsze![]()
![]()

Znikną po remoncie serducha.
Co do ilości załóg w klasie lekkiej to chyba tylko Szary i Baxik wiedzą ile zaczynało. Może jak wywieszą wyniki to będzie wiadomo. Na pewno startowała załoga Wałów Napędowych, czyli zeszłoroczni zwycięzcy, ale padło im sprzęgło.
No faktycznie trochę nie halo te info na dakar..margod pisze:Coś ten Dakar. pl ma mało wiarygodny jest.Klasa Sport:
1. Szot Paweł/Szot Grzegorz (w tym zaliczona "Zemsta Szarego")Do ekskluzywnego grona zdobywców "Zemsty Szarego" dołączyła załoga z numerem startowym 35 - Paweł Szot i Grzegorz Szot![]()
![]()
![]()
Nie wiem kto wygrał, nie było nas na wynikach, ale Zemstę prawidłowo pokonał i od Szarego otrzymał puchar: DAWID CHOCHÓŁ z Klubu Kojot w Dąbrowie Górniczej. Gratulację! Zrobił to w pięknym, technicznym stylu
![]()
ps.
Marzenie ściętej głowy...Załogi wystartowały zgodnie z zajmowaną pozycją (czasem) z dnia poprzedniego.![]()
fajnie było spotkać się ze znajomymi. Może w przyszłości Mutt ewoluuje i zrobi jakieś dodatkowe hardkorowe próby dla klasy sport, bo widziałem, że umiejętności i sprzęty zawodników mocno poszły do przodu i w naszym odczuciu troszkę za łatwo było. Nawet zemsta Szarego już nie taka straszna, niewiele do pokonanie zabrakło aż 3 załogom. W tym jednej KobiecieShreku gratulacje dla żony
Ale widzę koledzy czujni są i natychmiast sprostowali..
Załóg wystartowało 50
sklasyfikowano 25
Generalnie wiele nowych twarzy w związku z czym niektórym trudno było zrozumieć , że warunkiem sklasyfikowania jest pojawienie się na starcie ( przynajmniej) do ostatniego dnia..
Zaraz na stronie Mutt'a pojawią się kpl. wyniki
Co do Zemsty pytania jeszcze były - Kolega który ją pokonał otrzymał puchar który dostałem za Mistrza Polski RMPST oraz weekend w Zakopcu. Gratuluję jeszcze raz - prawie przejechać Zemstę a przejechać do końca to pewna różnica heh.
Szkoda że kilka załóg w dalszym ciągu nie nauczyło się wypełniać kart drogowych - Nkl.
W imieniu swoim oraz kolegów bardzo dziękuję za uczestnictwo w imprezie. Brawo dla wszystkich. Mieliście co jechać.Wymagało to wszystko sporego wysiłku.
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
Po interwencji człowieka z dakaru z przyjemnością wyjaśniam iż wina za nie konkretne info leży również po części po mojej stronie. Za dużo na głowie itd.
8 matizów i mały wacek
www.szary-racing.pl
www.szary-racing.pl
no jak ze zdjecia widac to nie ciekawie to wyglada
- kliperross
- jestem tu nowy...
Jazdy było do bólu ale jak widać nie wszystkim pasowało błotko
www.youtube.com/watch?v=q5KqCQnPfQA&feature=related
(naturalne środowisko Rodzinki SZREKÓW)
Pozdrawiam wszystkich uczestników