almati pisze:Jezus mów za siebie nie za innych a zwłaszcza jeżeli nie bierzesz w niej udziału. Padła propozycja zmiany terminu i zobaczymy co powiedzą na to sami zainteresowani którzy są zapisani na te imprezę. Niestety impreza koliduje z inną i trzeba ten problem jakoś rozwiązać.
Zawsze mówię za
siebie ...i co ważne...to co myślę...szczerze aż do bólu.....
Zmiana terminu zwłaszcza pierwszej edycji.....źle się kojarzy i daje do myślenia....
Wiadome jest że nie ma wyspecjalizowanej klasy trialowej....ale właśnie po takich imprezach..zwłaszcza gdy będą udane,cykliczne i bez wtopy u lokalesów czy władz stworzą platformę do rozwoju klasy...

....zwłaszcza ze auto można o wiele taniej przygotować niż do innych już wyżyłowanych klas.
Nie wiem gdzie macie bazę dowodzenia....i propozycja terenów Mirka była tylko propozycją......możecie tez skorzystać z terenów w Hopach przed szkołą...12 hektarów zaje fajnego górkowato- wąwozowo-błotnego terenu... już jest nawet opłacony ale nie był wykorzystany....

.....
PS...mam na miejscu jakieś 300 tyczek z których zrobione jest około 100-u bramek biało-czerwonych...mogę pożyczyć......chwilowo u mnie tylko zalegają.....ale tylko do czasu...
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!