XXVII WERTEP ŁOMŻA 16-18.06.2006
Moderator: Pasza
Nie wiem kolego kim jestes...kulaarek pisze:Piję do Wertepu NIEUDANEGO ORGANIZACYJNIE I Z PRZEDZIWNYM LICZENIEM WYNIKOW. A do tego jeszcze sedziowie podpowiadali nielicznym kolegom, że jak nie da rady przejechac całej próby to lepiej wjechać kawalek za tyczki startu i wycofać - to i tak lepiej niz nie wjechać wcale. Było to korzystniejsze przy liczeniu punktów, ale tylko niektórzy dostali takie informacje. Pominę już Lanie wody rano drugiego dnia ze rolnicy nie zgodzili się na przeprowadzenie prób. To po co organizatorzy byli na miejscu trzy tygodnie wcześniej?
Nudne dojazdy do prób, w większości po polach.
.Nie za to sie placi.. Nie rozumiem tego, sam pracuję jako organizator imprez, może trochę innego typu, ale jednak. I zawsze przede wszystkim szanuję Klienta i jego pieniądze. Trudno sie dziwić, że potem nie nie kompletu na rajdach.
Nie wiem tez jak dlugo jezdzisz...
Wiem natomiast ze Ty nic nie wiesz o organizacji rajdów skoro piszesz to co piszesz. Moze bigosik i grochowka tez za slone byly

Mysle ze jak główny organizator wroci to sam skomentuje to co napisales.
Ostatnio zmieniony pn cze 19, 2006 8:08 pm przez Jerry, łącznie zmieniany 1 raz.
Disco 300 ES
Nie byłem na ostatnim Wertepie i powody były dwa: po pierwsze awaria samochodu, po drugie decyzja. Po prostu preferuję przeprawówki. Nie lubię OSów, katowania zawieszenia itd. Jednak byłem na jednym Wertepie i muszę powiedzieć, że organizacja była bez zarzutu. Co do liczenia punktów: taka sama zasada była na Wertepie w którym uczestniczyłem. Jeżeli ktoś poświęcił przed startem 10 minut na przeczytanie regulaminu, to wszystko było jasne. Uważam, że mamy tak dużo imprez, że każdy może znaleźć formułę rajdu która mu odpowiada. Mnie czasówki nie bawią, więc wybieram rajdy z dużą ilością PP i ostrą walką w błocie o pieczątki. Bardzo cenię jednak organizatorów Wertepu, wspominam uczestnictwo w nim z sentymentem (był to mój pierwszy start w rajdzie w życiu) i trzymam kciuki za tą imprezę.
GAZ 69 EVO II - zmota się mota
Daihatsu Feroza - zemsta Yakuzy
Daihatsu Feroza - zemsta Yakuzy
quest pisze:Coly rajd niestety nalezy uznac za poraszke .Szczegulnie tlumaczenie ze pruby odwolane bo cos tam i niejasnosc w dziwnym liczeniu punktow co wiele zalug podkreslalo po imprezie:evil: Po to jest organizator i do tego bieze kase zeby niebylo takich niejasnosci,do tego ilosc zalug na starcie tez nieporywajaca mysle ze to powinno dac org. do myslenia.
Dr. Jackyl i Mr. Hyde ?kulaarek pisze:caly tekst jest nawiazaniem do warstatu drodzy polonisci
Rajd jak zwykle zorganizowany bardzo dobrze. To co sie liczy według mnie to miła atmosfera , fajni ludziei i dobra zabawa. Dojazdówki bardzo malownicze ( to jest rajd sportowo- TURYSTYCZNY a nie przeprawowy), odcinki fajnie ustawione, jedzenia i piwa pod dostatkiem czego wiecej chcieć:D
To co mi sie podoba: organizatorzy nie robili problemów jak jechał z nami kolega sorento po trasie. Jechaliśmy na samym końcu więc nawet na PT go wpuszczali. Miło sympatycznie- tak sie zdobywa zwolenników. Zapowiedział z ewsratuje z arok nowym samochodem.
A jeśli ktoś nie czyta regulaminu i nie wychodzi mu dodawanie to trudno...
pozdrawiam
To co mi sie podoba: organizatorzy nie robili problemów jak jechał z nami kolega sorento po trasie. Jechaliśmy na samym końcu więc nawet na PT go wpuszczali. Miło sympatycznie- tak sie zdobywa zwolenników. Zapowiedział z ewsratuje z arok nowym samochodem.
A jeśli ktoś nie czyta regulaminu i nie wychodzi mu dodawanie to trudno...
pozdrawiam
UAZ M30 3,5l
WJ 2,7 CRD
WJ 2,7 CRD
Krecik pisze:LR_Olek pisze:czyli go nie magri74 pisze:On jest tylko wirtualny....
tacy są najgorsi
......... zawsze "podziwiam" ludzi, którzy anonimowo potrafią krytykować a wstydzą sie ujawnić...... czyli są poprostu zwykłymi cieniasami, co to kozaczą - ale sie boja, ze moze ktos ich zapamietał i tez im za coś może "nawsadzać"

Brawo chłopaku - tak trzymaj dalej

Świetnie, zaproś nas. Może się czegoś nauczymy.kulaarek pisze:Piję do Wertepu NIEUDANEGO ORGANIZACYJNIE I Z PRZEDZIWNYM LICZENIEM WYNIKOW. A do tego jeszcze sedziowie podpowiadali nielicznym kolegom, że jak nie da rady przejechac całej próby to lepiej wjechać kawalek za tyczki startu i wycofać - to i tak lepiej niz nie wjechać wcale. Było to korzystniejsze przy liczeniu punktów, ale tylko niektórzy dostali takie informacje. Pominę już Lanie wody rano drugiego dnia ze rolnicy nie zgodzili się na przeprowadzenie prób. To po co organizatorzy byli na miejscu trzy tygodnie wcześniej?
Nudne dojazdy do prób, w większości po polach.
.Nie za to sie placi.. Nie rozumiem tego, sam pracuję jako organizator imprez, może trochę innego typu, ale jednak. I zawsze przede wszystkim szanuję Klienta i jego pieniądze. Trudno sie dziwić, że potem nie nie kompletu na rajdach.
Jesteśmy bardzo “otwarci”, zwłaszcza
na wzorcowo przygotowane imprezy rajdowe.

Ostatnio zmieniony wt cze 20, 2006 4:35 pm przez JA'JACEK, łącznie zmieniany 1 raz.
JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- Szafirek
-
- Kontaktowanie:
Wiesz Arku (chyba tak rozwiązuje się Twój rebus), ja nazywam się Tomasz Gdawiec, samochodem terenowym jeżdżę od lat 19, a obecnym od 13 lat. Z chęcią Cię poznam. Może jakieś piwo na mieście? Lubię pieniaczy, albo raczej... staram się ich zrozumiećkulaarek pisze:W niku jest imie i nazwisko malo kumaci

PS Na ostatnim Wertepie nie byłem

a szkoda. Fajnie bylo, Jajacek sie w koncu objawil gazikiem, sorento dzielnie smigalo po oesach a i tak najlepszy byl prom 
wg mnie fajny jest powrot do "bezstresowej" i troche jednak militarnej natury rajdu wertep-troche zwiedzania bunkrow, troche strzelania, ladne dojazdowki i fajna atmosfera.

wg mnie fajny jest powrot do "bezstresowej" i troche jednak militarnej natury rajdu wertep-troche zwiedzania bunkrow, troche strzelania, ladne dojazdowki i fajna atmosfera.
Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Posadź je tu:http://dobrebopolskie.com/ albo wyślij e-mailem tu: http://www.rajdy4x4.pl/wspolpraca.phpPieTrzaK pisze:Tez troche fotek porobilem i chetnie udostepniłbym je wszystkim. Komu podesłać płytke zeby znalazly sie na stronie? Albo moze ktos jakiegos ftpa udostepni?