XXVII WERTEP ŁOMŻA 16-18.06.2006
Moderator: Pasza
Podłączam się do spotkania. Nazywam się Jacek Pięcek zwany Kojakiem i bawię się w błocie od 14 lat. Chętnie też przyjdę na to spotkanie. Według mnie krytyka to najlepsze źródło informacji w celu poprawienia czegoś. Oczywiście o ile ta krytyka jest sensowna...Szafirek pisze:Wiesz Arku (chyba tak rozwiązuje się Twój rebus), ja nazywam się Tomasz Gdawiec, samochodem terenowym jeżdżę od lat 19, a obecnym od 13 lat. Z chęcią Cię poznam. Może jakieś piwo na mieście? Lubię pieniaczy, albo raczej... staram się ich zrozumiećkulaarek pisze:W niku jest imie i nazwisko malo kumaci
PS Na ostatnim Wertepie nie byłem
Oczywiście wiadomoże wszystkim się nie dogodzi. Kiedyś po którymś z Wertepów otrzymałem takie sygnały: za dużo ciężkich prób i katowni, i drugi: próby łatwe i nudne. Hmmm co w takim razie zrobić

A tak wogóle - myślę że tajemniczy kolega kulaarek chciał zaistnieć i wybrał akurat sposób na "tajemniczośc" i krytykowanie, no cóż każdy ma swój sposób na życie...
KOJAK (Wertep Klub Wawa)
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD

nie boimy się krytyki,każdy przyjmie ją z uszanowaniem ale pod jednym warunkiem,że jest uzasadniona...Jestem w stanie zrozumieć ,że koledze nie podobały sie próby ,czy trasa ,organizacja czy coś tam jeszcze .Kiedy czytam post kol.Arka ,iż było do dupy bo jakiś farmer namieszał albo ktoś nie zapoznał się z niezmiennym od lat regulaminem czy formułą rajdu to takie zarzuty moim zdaniem deprymują całe przedsięwzięcie niesłusznie...
To moje osobiste zdanie ,ze swojej strony mogę powiedzieć ,że wszyscy klubowicze i osoby pomagające starały się jak najlepiej...
W każdym razie mi się podobało,było dość integracyjnie i ciekawie...
pozdrawiam
To moje osobiste zdanie ,ze swojej strony mogę powiedzieć ,że wszyscy klubowicze i osoby pomagające starały się jak najlepiej...
W każdym razie mi się podobało,było dość integracyjnie i ciekawie...
pozdrawiam
Zapomniales dodac,ze kiedys tez pretensjea byly za za zimne kielbaski i za dluga kolejka do nich.Kojak pisze: Oczywiście wiadomoże wszystkim się nie dogodzi. Kiedyś po którymś z Wertepów otrzymałem takie sygnały: za dużo ciężkich prób i katowni, i drugi: próby łatwe i nudne. Hmmm co w takim razie zrobić?
Takie cos mi sie kiedys obilo o uszy z pretensji wertepowych

Zgadza się. Ale jeśli coś krytykujemy to należy to robić konkretnie, a nie na zasadzie ogólnego rzucenia jak największą bryłą błota, która ma za zadanie jak najmocniej umazać "złego" organizatora. Skoro Kulaarek pisze, że wg niego organizacja była zła to niech napisze co konkretnie. Bo jak narazie to już wiemy, że "przedziwne liczenie wyników" to tylko nieznajomość przez niego regulaminu, który raz, że na Wertepie jest niezmienny od wielu lat, a dwa to taki drobny szczegół, że Kulaarek miał obowiązek się z nim zapoznać przed startem, co zresztą osobiscie potwierdził własnym podpisem w momencie składania zgłoszenia.Kylon pisze:Każdy ma prawo do swojej opinii. Tej dobrej jak i tej złej.
-
-
Czolem!
A ja z innej beczki:moze ktos znalazl buty gumowe w poblizu sobotniej proby,ktora sedziowal Krecik.Niby nie majatek,ale fajne byly.Pilot profilaktycznie dostal op...ol,chociaz zarzeka sie,ze wrzucil je z powrotem do samochodu.Moze lokalesy wziely z samochodu,jak zostawialismy go bez opieki.
A impreza byla OK.
A ja z innej beczki:moze ktos znalazl buty gumowe w poblizu sobotniej proby,ktora sedziowal Krecik.Niby nie majatek,ale fajne byly.Pilot profilaktycznie dostal op...ol,chociaz zarzeka sie,ze wrzucil je z powrotem do samochodu.Moze lokalesy wziely z samochodu,jak zostawialismy go bez opieki.
A impreza byla OK.
- Maciek Skura
-
Wyniki na stronie:
Wyniki Rajdu WERTEP 2006 Łomża
P.S - przepraszam że dopiero teraz ale wczesniej nie zmogłem
Pozdrawiam
Maciek Skura
Wyniki Rajdu WERTEP 2006 Łomża
P.S - przepraszam że dopiero teraz ale wczesniej nie zmogłem
Pozdrawiam
Maciek Skura
Maciek Skura
609-500-811
Gadu-Gadu: 1394471 Skype: team4x4sport
609-500-811
Gadu-Gadu: 1394471 Skype: team4x4sport
Przepraszam ze dopiero teraz, miałem awarkie komputera. Miłego oglądania, troche nie pokolei sie zuploadowały, ale to powinno duzo ładniej niz rapidshare chodzic
http://pietrzak.dobrebopolskie.com/
Przestalem korzystac wlasnie dlatego, ze pieprzy sie u nich kolejnoscPieTrzaK pisze:Przepraszam ze dopiero teraz, miałem awarkie komputera. Miłego oglądania, troche nie pokolei sie zuploadowały, ale to powinno duzo ładniej niz rapidshare chodzic

------------------------LIST OTWARTY----------------------------------
Drogi i Szanowny Panie Igorze.
Jestem świadomy ogromu obowiązków jakie na Panu spoczywają.
Trud spraw zawodowych bez reszty pochłaniający Pański czas
przekracza moje jakiekolwiek wyobrażenie.
Chylę czoła przed Pańską determinacją i poświęceniem
z jakim Pan stawia czoło nowym wyzwaniom.
Niewątpliwym utrudnieniem jest obecna pogoda, która jak na
panujący okres letni jest wyjątkowo uciążliwa, wysokie temperatury,
niska wilgotność powietrza nie sprzyja koncentracji.
Pisząc te słowa jest mi niezmiernie przykro, czuję się wręcz zażenowany moją arogancją,
ale proszę mnie zrozumieć.
Upływający czas, zaciera ślady w naszej pamięci nawet tych najważniejszych
wydarzeń z naszego życia.
Zdobycze cywilizacji a przede wszystkim wybitne osiągnięcia takich wielkich umysłów jak
L. Dauguerre, C. Eastman, V. Hasselblad pozwalają nam wesprzeć naszą ułomną pamięć.
Obecny postęp technologii cyfrowej umożliwia tworzenie nieograniczonej ilości
dowodów przemijającego czasu.
Dla tego zapytuję: Kiedy krwa ać będą zdjęcia z rajdu Łomżyńskiego ?
Z wyrazami szacunku,
JA'JACEK.

Drogi i Szanowny Panie Igorze.
Jestem świadomy ogromu obowiązków jakie na Panu spoczywają.
Trud spraw zawodowych bez reszty pochłaniający Pański czas
przekracza moje jakiekolwiek wyobrażenie.
Chylę czoła przed Pańską determinacją i poświęceniem
z jakim Pan stawia czoło nowym wyzwaniom.
Niewątpliwym utrudnieniem jest obecna pogoda, która jak na
panujący okres letni jest wyjątkowo uciążliwa, wysokie temperatury,
niska wilgotność powietrza nie sprzyja koncentracji.
Pisząc te słowa jest mi niezmiernie przykro, czuję się wręcz zażenowany moją arogancją,
ale proszę mnie zrozumieć.
Upływający czas, zaciera ślady w naszej pamięci nawet tych najważniejszych
wydarzeń z naszego życia.
Zdobycze cywilizacji a przede wszystkim wybitne osiągnięcia takich wielkich umysłów jak
L. Dauguerre, C. Eastman, V. Hasselblad pozwalają nam wesprzeć naszą ułomną pamięć.
Obecny postęp technologii cyfrowej umożliwia tworzenie nieograniczonej ilości
dowodów przemijającego czasu.
Dla tego zapytuję: Kiedy krwa ać będą zdjęcia z rajdu Łomżyńskiego ?
Z wyrazami szacunku,
JA'JACEK.

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.