W obronie Twierdzy Modlin
Moderator: Pasza
Waldek Styś + Karol Zarycki Ford Bronco Extrem (jak naprawimy wyciage) jesl nie to Wyczyn.
Krzysiek Wodzyński/Jan Pietraszek w y c z y n patrolk260
Grzegorz "Klamer" Jasinski/Piotr "Zolnierz" Kedziora (Durex Team) GR - extrem
Dla wyjezdzajacych na kolach z okolic poludniowej Warszawy - startujemy o 5.30 ze Statoil'u na ul. Rosoła CB kanal 19
Krzysiek Wodzyński/Jan Pietraszek w y c z y n patrolk260
Grzegorz "Klamer" Jasinski/Piotr "Zolnierz" Kedziora (Durex Team) GR - extrem
Dla wyjezdzajacych na kolach z okolic poludniowej Warszawy - startujemy o 5.30 ze Statoil'u na ul. Rosoła CB kanal 19
Nadal ześwirowany...
- piotrek_hilux
-
- Kontaktowanie:
własnie .. jakies miejsca do obserwacji są czy bedzie to wygladac tak jak na integracji ze tylko załogi startujące dostały roadbook'a a Ci co chcieli popatrzeć na zmagania dzwonili do uczestnikow i sie pytali gdzie sie akcja toczy :??wpadnę może tylko towarzysko w sobote rano
era Hdi
BYŁ-> Samurai, Y60 ..

BYŁ-> Samurai, Y60 ..
- piotrek_hilux
-
- Kontaktowanie:
Piotrek wstawiaj fure do mnie na warstat. W tym samym czasie oddaliśmy sprzęgła do roboty na spieki (środa 10:00) ale mój klient już hula (czwartek 19:00)piotrek_hilux pisze:Sorry ale tym razem nie będzie dacha. Sprzęgło po Zmocie jeszcze nie zrobione a pchania pilot ma dość
Wielki żal ale wpadnę może tylko towarzysko w sobote rano
Carlos
Właśnie - jakos udalo sie zreanimowac Bronislawe. Piotrek - podobno oesy maja byc "dlugopatrolowe" wiec swoim autobusem powalczyc mozesz.....Carlos pisze:Piotrek wstawiaj fure do mnie na warstat. W tym samym czasie oddaliśmy sprzęgła do roboty na spieki (środa 10:00) ale mój klient już hula (czwartek 19:00)piotrek_hilux pisze:Sorry ale tym razem nie będzie dacha. Sprzęgło po Zmocie jeszcze nie zrobione a pchania pilot ma dość
- piotrek_hilux
-
- Kontaktowanie:
Normalnie serwis robi wszystko w 24 h, lecz tym razem szkody po jeździe są przeogromne. Koło zamachowe, poszło się j...... . Tak więc robota duża i co nagle to po diable. On ma jeszcze hulać.Carlos pisze:Piotrek wstawiaj fure do mnie na warstat. W tym samym czasie oddaliśmy sprzęgła do roboty na spieki (środa 10:00) ale mój klient już hula (czwartek 19:00)piotrek_hilux pisze:Sorry ale tym razem nie będzie dacha. Sprzęgło po Zmocie jeszcze nie zrobione a pchania pilot ma dość
- piotrek_hilux
-
- Kontaktowanie:
- piotrek_hilux
-
- Kontaktowanie:
Bulwarowcy mogliby sie uczyc widzac Orange'a, a i rzeczywiscie lansik ale ja chce wlasnie dwie pieczenie na jednym ogniu upiec - bo co to za pojazd 4x4 co to terenu nie widzial a i jak bys jechal w turystyku (vel jako obserwatorowachaczspalin) to by mozna bylo wykorzystac Twoje zdolnosci szkoleniowe na poszczegolnych probach praktycznychpiotrek_hilux pisze: wozidupamiejskafuralanswypasiona

Nadal ześwirowany...
- Michał_1989
Pomyslnie dotarlismy wraz z pilotem do domu bez przedniej wyciagarki, drobnymi brakami w zawieszeniu i bez rury wydechowej do domu.
Chcialbym serdecznie podziekowac Michalowi za wspaniala impreze o nietypowym przeprawowo-sportowym charakterze, dobry pomysl na miejsce i mase zabawy.
Podziekowania naleza sie tez Zolnierzowi za jak zwykle idealny pilotaz, Bozowi, bez ktorego jazda w extremie znow bez wyciagarki bylaby bardzo karkolomna, jak rowniez zalodze czerwonego Patrola z exstremu, ktory tez nas kilka razy ratowal z opresji.
Piotrek Hillux - mysle ze kolejne OESy pod Twoim nadzorem beda szybsze niz do tej pory
.
Fotki (niektore marnej jakosci ale dupa ze mnie a nie fotograf) sa tutaj: [url]http://klamer_wawa.fotosik.pl/albumy/76004.html[/url] - czasem nie mozna odpalic stronki - nie wiem dlaczego.
No i lyzka dziekciu.
Michal - goraca prosba abys wzial korepetycje u Rafala Trwogi z rysowania roadbook'a...
A i dziekuje za zyczenia...
Chcialbym serdecznie podziekowac Michalowi za wspaniala impreze o nietypowym przeprawowo-sportowym charakterze, dobry pomysl na miejsce i mase zabawy.
Podziekowania naleza sie tez Zolnierzowi za jak zwykle idealny pilotaz, Bozowi, bez ktorego jazda w extremie znow bez wyciagarki bylaby bardzo karkolomna, jak rowniez zalodze czerwonego Patrola z exstremu, ktory tez nas kilka razy ratowal z opresji.
Piotrek Hillux - mysle ze kolejne OESy pod Twoim nadzorem beda szybsze niz do tej pory

Fotki (niektore marnej jakosci ale dupa ze mnie a nie fotograf) sa tutaj: [url]http://klamer_wawa.fotosik.pl/albumy/76004.html[/url] - czasem nie mozna odpalic stronki - nie wiem dlaczego.
No i lyzka dziekciu.
Michal - goraca prosba abys wzial korepetycje u Rafala Trwogi z rysowania roadbook'a...
A i dziekuje za zyczenia...
Nadal ześwirowany...
my wlasnie wrocilismy tak zesmy syfa w bagnie jakims utopili ze na 2 garach do domu byl zjazd huh dobze ze panowie z akcjii znicz nie stali bo bez swiatel musielismy wracac (przy okazji pradu zabraklo) fajny rajdzik tylko cisinienie co po niektorych zbyyyyyyyyyyt duze (pany to ma byc FUN!!) pozdrowienia!!
Zebra OFF-ROAD klub Sochaczew www.zebra4x4.pl
Michał dzięki za zajefajną imprezkę było super
! Częściej prosimy
!
Podziękowania dla Klamera i Żołnierza panowie jesteście cool
Oczywiście gorące podziękowania dla całego mego teamu : Prokto, Max , Mrówa bez was bym siedział w serniku do wiosny
DZIENX
!!
PS:
Michał mam małą sugestię by następny rajd zorganizować tak by próby dla extremu nie kolidowały z wyczynem bo traci sie strasznie dużo czasu na czekaniu a extrem jak sama nazwa wskazuje ma trochę bardziej wymyślne miejsca pieczątek. Poza tym wszystko było ssuuppeerr.
No może małe braki w roadbooku ale naprawdę malutkie
Pozdrowienia
Bozzo & Fun Design Off-road Team

Podziękowania dla Klamera i Żołnierza panowie jesteście cool

Oczywiście gorące podziękowania dla całego mego teamu : Prokto, Max , Mrówa bez was bym siedział w serniku do wiosny

PS:
Michał mam małą sugestię by następny rajd zorganizować tak by próby dla extremu nie kolidowały z wyczynem bo traci sie strasznie dużo czasu na czekaniu a extrem jak sama nazwa wskazuje ma trochę bardziej wymyślne miejsca pieczątek. Poza tym wszystko było ssuuppeerr.
No może małe braki w roadbooku ale naprawdę malutkie

Pozdrowienia
Bozzo & Fun Design Off-road Team
No to odespałem
Pragnę podziękować wszystkim uczestnikom za udział i za to, że tworzycie tak pozytywny klimat tego rajdu
. Podziękowania także dla tych, którzy pomogli przy organizacji i dla tych którzy udostępnili swoje tereny oraz dla Pana Krzysztofa właściciela Bramy Ostrołęckiej gdzie mieściła się baza rajdu.
Podziękowania dla mojej żonki i szwagierki za wyrozumiałość i pomoc w biurze ( podobno ciężko się ze mną pracuje - i pewnie to prawda )
.
Mam parę wniosków na przyszłość, które mam nadzieję pozwolą na zorganizowanie jeszcze lepszej imprezki.
Zatem do zabaczenia na kolejnej edycji "W obronie Twierdzy Modlin".

Pragnę podziękować wszystkim uczestnikom za udział i za to, że tworzycie tak pozytywny klimat tego rajdu

Podziękowania dla mojej żonki i szwagierki za wyrozumiałość i pomoc w biurze ( podobno ciężko się ze mną pracuje - i pewnie to prawda )

Mam parę wniosków na przyszłość, które mam nadzieję pozwolą na zorganizowanie jeszcze lepszej imprezki.

Zatem do zabaczenia na kolejnej edycji "W obronie Twierdzy Modlin".
No to Golon idziesz na tapete
Baza rajdu bardzo fajna ,mila knajpka co by wpasc po drodze na jakies jadło .Ogolnie Brama Ostrołecka tworzyla super klimat
Trasa bardzo fajna ,mile okolice ,niezly lagier miejscami ,no i ten wawoz
Mysle ze jezeli wyskalujesz metromierz i nie wpuscisz tego kolesia co ludziom po zderzakach jezdzil to na bank jestesmy na III edycji .
Gratulacje i pozdrawiamy : Ja i Paszczak

Baza rajdu bardzo fajna ,mila knajpka co by wpasc po drodze na jakies jadło .Ogolnie Brama Ostrołecka tworzyla super klimat

Trasa bardzo fajna ,mile okolice ,niezly lagier miejscami ,no i ten wawoz

Mysle ze jezeli wyskalujesz metromierz i nie wpuscisz tego kolesia co ludziom po zderzakach jezdzil to na bank jestesmy na III edycji .
Gratulacje i pozdrawiamy : Ja i Paszczak

DII
No i po rajdzie. Zabawa była przednia, trasa chyba nawet bardziej wymagająca od wiosennej edycji. Negatywnych odczuć brak, pozytywnych zliczyć ciężko i oby więcej rajdów na Mazowszu.
Rajdy u Golona obowiązkowo wpisujemy w nasz kalendarz na następne lata. Tu trzeba być.
Pozdro dla organizatorów i rywali. Choć nie rywalizacja jest tutaj najważniejsza.
Rajdy u Golona obowiązkowo wpisujemy w nasz kalendarz na następne lata. Tu trzeba być.
Pozdro dla organizatorów i rywali. Choć nie rywalizacja jest tutaj najważniejsza.