W obronie Twierdzy Modlin
Moderator: Pasza
Zdjęcia !!! Please !!!
Michał mam pytanko gdzie i kiedy zobaczymy fotki bo chcielibyśmy powiekszyć swoją galerie wyprawowąwodzoo pisze:Tylko siakos zdjec nigdzie nie widac

Pozdrawiamy
Bozzo & Fun Design Team
GR- na rolnikach

Golon do tablicy
Gdzie są foty
przecież latał z aparatem PanFOtograf
odezwij się chłopie, bo nie wiadomo czy żyjesz
chyba, że poleciał na orzysz, tak czy siak napisz czy foty będą i jeżeli tak to kiedy.

odezwij się chłopie, bo nie wiadomo czy żyjesz

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Z tego co wiem to na Orzysz się szykuje.Paszczak pisze:Golon do tablicyGdzie są foty
przecież latał z aparatem PanFOtograf
![]()
odezwij się chłopie, bo nie wiadomo czy żyjeszchyba, że poleciał na orzysz, tak czy siak napisz czy foty będą i jeżeli tak to kiedy.
Jestem Sawis jeżdżę dżipem,Nie ciekawym jestem typem.
Trochę to trwało, ale lepiej późno niż wcale. Są już zdjęcia oficjalnego fotografa w galerii.
Tak przy okazji woda się podniosła (ta gruntowa przestała być gruntową) i zrobiło się niezłe bagno.
Gdyby ktoś chciał w jakąś sobotę powtórkę z rozrywki (bez rywalizacji) to dajcie znać na maila MAX 10 aut.
Tak przy okazji woda się podniosła (ta gruntowa przestała być gruntową) i zrobiło się niezłe bagno.
Gdyby ktoś chciał w jakąś sobotę powtórkę z rozrywki (bez rywalizacji) to dajcie znać na maila MAX 10 aut.
zaraz jade zdemontowac wyciagarke do naprawyGOLON pisze:Klamer bardzo się cieszę, że tak ochoczo podchodzisz do moich przedsięwzięć.
W sobotę wpadłem na pomysł, żeby to spotkanie-rajdzik zrobić nocą. W grę wchodzi pewna część trasy z II edycji. Same pieczątki, noc, ciemno, maksymalne błoto... co wy na to?
Trzeba się spieszyć, bo woda przybiera.

Nadal ześwirowany...
-
- jestem tu nowy...
w obronie twierdzy MODLIN!!!!
Wydaje mi się że była to fajna imprezka tylko niestety samochodzi się zepsół i nie ukończylismy tej imprezki ale na nastepnej raczej bedziemy!!!!!!!!
POZDRAWIAM

POZDRAWIAM

Patryk
Zapraszam do wzięcia udziału III edycji rajdu "W obronie Twierdzy Modlin".
Formuła rajdu pozostaje bez zmian. Tak więc na trasie napotkacie liczne oesy oraz pieczątki.
Termin imprezy to 14.04.2007.
Tym razem będę starał się żeby oesy były dłuższe, a pieczatki jeszcze trudniejsze. Za kilka dni więcej info.
Oczywiście liczba miejsc jest ograniczona.
Serdecznie zapraszam.
W razie pytań tel. 600 372 312
e-mail michal.goleniewski@wp.pl
Już na początku przyszłego tygodnia podam komplet informacji.
Formuła rajdu pozostaje bez zmian. Tak więc na trasie napotkacie liczne oesy oraz pieczątki.
Termin imprezy to 14.04.2007.
Tym razem będę starał się żeby oesy były dłuższe, a pieczatki jeszcze trudniejsze. Za kilka dni więcej info.
Oczywiście liczba miejsc jest ograniczona.
Serdecznie zapraszam.
W razie pytań tel. 600 372 312
e-mail michal.goleniewski@wp.pl
Już na początku przyszłego tygodnia podam komplet informacji.
Podesłałem Chermolowi wszystkie dane odnośnie III edycji.
Dziś wieczorem pojawią się wszystkie informacje w terminarzu.
Co do trasy. Obecnie jest dość głęboka woda, ale jak to tylko opadnie,
a do 14.04 napewno opadnie to będzie piękne błoto

Koko dzięki za miłe słowa. W tym roku będzie 7 oesów, które z założenia mają być nieco dłuższe. Chciałbym żeby przejazd każdego zajmował około 2 min.
Zatem do dzieła off roadowcy.

Dziś wieczorem pojawią się wszystkie informacje w terminarzu.

Co do trasy. Obecnie jest dość głęboka woda, ale jak to tylko opadnie,
a do 14.04 napewno opadnie to będzie piękne błoto

Koko dzięki za miłe słowa. W tym roku będzie 7 oesów, które z założenia mają być nieco dłuższe. Chciałbym żeby przejazd każdego zajmował około 2 min.
Zatem do dzieła off roadowcy.

Nie tylko od Ciebie to słyszę. Te prycze i lokal to był niezły klimatwstys pisze:..... jesli tylko Bronco po Zmocie dojdzie do siebie to stawiamy sie....
Golon - szkoda, ze tylko jeden dzien, pierwsza edycja ze spaniem w twierdzy byla naprawde extra.![]()
hm............ a Pasza to do tej pory z łezką w oku wspomina te "meskie rozmowy - takie o życiu...." itd na pietrowcach....