MasterRace
Moderator: Pasza
- GrzesiekG13
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Re: MasterRace
Witam.
Czy w Masterze mogą startować zawodnicy, którzy mieli kiedyś licencje?
W Master Race? to tylko ściganie, wszelkie zmoty, nawet te z extremy jadą tą samą trasą - to nie seria4x4
No chyba że chłopaki coś wydumali nowego 

Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)

Zreaktywowany Pokrak będzie startował w Masterze - do zobaczenia wszystkim!
Prosimy o szczegóły - harmonogram, regulamin i adres bazy żeby noclegi rezerwować.
dzięki

Prosimy o szczegóły - harmonogram, regulamin i adres bazy żeby noclegi rezerwować.
dzięki
nowa i do tego baba
patrol GR
patrol GR
Jak dam radę to przyjadę Wam pokibicowaćmatkowka pisze:Zreaktywowany Pokrak będzie startował w Masterze - do zobaczenia wszystkim!![]()
dzięki

Jimny 

Tak bo Master ma wize PZMGrzesiekG13 pisze:Witam.
Przygotowania do Baji Mastera ida na maxa. Prolog , trasy przygotowane. Bedzie technicznie, szybko. Zapowiada sie fantastyczna impreza pod wzgledem sportowym i medialnym. 

KDK MOTOSPORT
Czy ktoś może mi pomóc, w zeszłym roku w Master jechało niebieskie suziki x90 w klasie mr2
szukam w tych regulaminach i nie mogę się doszukać czy seryjną Vitarą bez większej "ingerencji" mogę jechać w MR2 czy muszę jednak w open??
Od ogra nie mogę dostać odpowiedzi od miesiąca a chcę pojechać!
Czy ktoś może pomóc??
szukam w tych regulaminach i nie mogę się doszukać czy seryjną Vitarą bez większej "ingerencji" mogę jechać w MR2 czy muszę jednak w open??
Czy ktoś może pomóc??
x90 jechała dagmara z tvn , jak przyciągniesz jaką telewizję za darmo do Ci pozwolą na rowerze wystartować
i to bez kasku

jechała x90 rok temu. o ile trasa będzie tak samo teraz 'przeprawowa' jak wtedy to seryjnym nie ma co się pchaćbialka pisze:Czy ktoś może mi pomóc, w zeszłym roku w Master jechało niebieskie suziki x90 w klasie mr2
Czy ktoś może pomóc??

Jimny 

tak bez klatki 

anatol pisze:tak bez klatki
Oj tam oj tam od razu bez klatki

Ile kosztuje wpisowe , 1 000 ? tak jak w tamtym roku ?
NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
wjazd tysiąc klatka raczej obowiązkowa tam juz jest ...

PATROL Y60 2.8,audi a8 d2 4.2
Klatka jest obowiązkowa, przynajmniej częściowa. Co do X90 z ubiegłego roku, miała zamontowane wzmocnienia i pałąki. więcej info o tym aucie na terenowo.pl
Nie będę ukrywał, ze było ono dopuszczone WARUNKOWO
Anatol, nie mądruj
bo gdyby nie te telewizje to takich imprez by nie było...
Co do wpisowego, wszystkie info w regulaminie... 1000 PLN
Baza jest w Stalowej Woli ale jest tam bardzo duzy problem z noclegami. Niektórzy zawodnicy porezerwowali Hotele jak tylko dowiedzieli się o terminie Baji. Polecam Sandomierz.
Nie będę ukrywał, ze było ono dopuszczone WARUNKOWO

Anatol, nie mądruj

Co do wpisowego, wszystkie info w regulaminie... 1000 PLN
Baza jest w Stalowej Woli ale jest tam bardzo duzy problem z noclegami. Niektórzy zawodnicy porezerwowali Hotele jak tylko dowiedzieli się o terminie Baji. Polecam Sandomierz.
Mam pytanie w kwestii głównych wyłączników prądu, a mianowicie mam wyłącznik prądu główny jeden i drugi od wyciągarki i umieszczone są pomiędzy fotelami w łatwo dostępnym miejscu, planuje wystartować w klasie MR3 czy z takim rozwiązaniem przejdę badania?
GMS Team Chełm
www.gmsteam.pl
www.gmsteam.pl
Jutro mamy podsumowujące spotkanie w Automobilklubie Rzeszowskim i ustalimy te szczegóły.
Wyłącznik pradu to tak naprawdę kwestia WASZEGO bezpieczeństwa, nie naszego widzimisie...
Radzę go zainstalować, oby się nie przydał
Wyłącznik pradu to tak naprawdę kwestia WASZEGO bezpieczeństwa, nie naszego widzimisie...
Radzę go zainstalować, oby się nie przydał

Bez obaw, klatka w mojej Vitce będzie pełna.
Właśnie wczoraj zaczęła się robić
więc damy radę.
Nie dam rady jedynie z "wyścigiem zbrojeń" i nie będzie 200KM
Właśnie wczoraj zaczęła się robić

Nie dam rady jedynie z "wyścigiem zbrojeń" i nie będzie 200KM

200km to niedlugo bedzie w quadach
auta zmierzaja w strone 400plus
auta zmierzaja w strone 400plus

ja bym chciał jechac ale na razie mam zamontowane tylko tylne amory
, ale prace trwają ostro

Jakie slabiutko?Łacznie na Baji Masterze jest juz 70 zgłoszen. Lista z baji opublikowana zostanie w poniedziałek.
KDK MOTOSPORT