no no nie bulwersuj się,patrzę tylko na listę która jest waszej stroniekomandor pisze:Jakie slabiutko?Łacznie na Baji Masterze jest juz 70 zgłoszen. Lista z baji opublikowana zostanie w poniedziałek.

Moderator: Pasza
no no nie bulwersuj się,patrzę tylko na listę która jest waszej stroniekomandor pisze:Jakie slabiutko?Łacznie na Baji Masterze jest juz 70 zgłoszen. Lista z baji opublikowana zostanie w poniedziałek.
no i noclegów brakfiejas pisze:Ps. Liczba miejsc jest naprawdę ograniczona. Z uwagi na to, ze jest to pierwszy rok współpracy, mamy mniej numerów startowych niż BC. A lista jest ograniczona chociażby ilością wydrukowanych książek drogowych... nie radzę więc zwlekać
co obejmuje wpisowefiejas pisze:Klatka jest obowiązkowa, przynajmniej częściowa. Co do X90 z ubiegłego roku, miała zamontowane wzmocnienia i pałąki. więcej info o tym aucie na terenowo.pl
Nie będę ukrywał, ze było ono dopuszczone WARUNKOWO
Anatol, nie mądrujbo gdyby nie te telewizje to takich imprez by nie było...
Co do wpisowego, wszystkie info w regulaminie... 1000 PLN
Baza jest w Stalowej Woli ale jest tam bardzo duzy problem z noclegami. Niektórzy zawodnicy porezerwowali Hotele jak tylko dowiedzieli się o terminie Baji. Polecam Sandomierz.
Zanim zaczniesz ferować swoje zarzuty to dokładnie przejzyj stronę. Bo wyniki sa na niej od poniedziałku. Swoja drogą chyba nie wyobrażałeś sobie, ze w obliczu takiej tragedii bedę leciał i wrzucał wyniki na www? Odrobinę szacunku!parchk160 pisze:Pytanie - czy to już reguła u tego organizatoraBrak wyników w trakcie imprezy (ok można wybaczyć), ale po ... to chyba mogli by coś podać ... jakieś news w trakcie też by się przydały...
Zero informacji o Master RACE
Brawo dla Panów z grupy 4x4... już przy seri4x4 były jaja, ale przy Master Race spodziewałem się lepszego podejścia... aż się boje jak będzie na Bukownie...
Nie potrafię oprzeć się stwierdzeniu :kasa kasa i medialny szum... impreza, zawodnicy, kibice na dalszym planie.
fiejas pisze:Zanim zaczniesz ferować swoje zarzuty to dokładnie przejzyj stronę. Bo wyniki sa na niej od poniedziałku. Swoja drogą chyba nie wyobrażałeś sobie, ze w obliczu takiej tragedii bedę leciał i wrzucał wyniki na www? Odrobinę szacunku!parchk160 pisze:Pytanie - czy to już reguła u tego organizatoraBrak wyników w trakcie imprezy (ok można wybaczyć), ale po ... to chyba mogli by coś podać ... jakieś news w trakcie też by się przydały...
Zero informacji o Master RACE
Brawo dla Panów z grupy 4x4... już przy seri4x4 były jaja, ale przy Master Race spodziewałem się lepszego podejścia... aż się boje jak będzie na Bukownie...
Nie potrafię oprzeć się stwierdzeniu :kasa kasa i medialny szum... impreza, zawodnicy, kibice na dalszym planie.
Kasa, kasa i medialność... tak, stary robimy to wszystko dla siebie i dla swojej własnej przyjemności, mając parcie na szkło... proponuję zrób coś najpierw sam, a później dopiero coś komuś zarzucaj...
czyli jak dobrze policzyłem z rożnych żródeł,fiejas pisze:Wyniki po 1wszym dniu, które niestety stały się wynikami ostatecznymi ukazały się :2012-07-01 08:40:33, tyle w temacie
Chętnie wysłucham czego brakowało, zawsze chętnie słucham słów krytyki i staram się jako jeden z orgów dostosowywać do słów większosci jeśli wg mnie ma to sens.
Nikomu nie zarzucam znieczulicy, nikt nie planował takiej sytuacji i nie mamy na nią wpływu. Nikt z nas nie jest również przetrenowany na tego typu rzeczy, jak postępować, co robić, więc...
Siarra, OS nr 3 czyli 2gi OS z soboty był taki sam.
-Przydałyby się kosze na śmieci na terenie parkingu i przy takich warunkach pogodowych jakieś zaplecze sanitarne z wodą i woda do picia.fiejas pisze:...Chętnie wysłucham czego brakowało....
To są konstruktywne uwagi i za nie dziękuje. Ba, ze wszystkimi się zgadzam.Piter69A pisze:-Przydałyby się kosze na śmieci na terenie parkingu i przy takich warunkach pogodowych jakieś zaplecze sanitarne z wodą i woda do picia.fiejas pisze:...Chętnie wysłucham czego brakowało....
-Tablica informacyjna poza zamykanym biurem rajdu, ewentualnie same listy startowe. Tak, wiem, lista w niedzielę była przy bramie parkingu za co duży +![]()
-BT dla Mastera mogło być ustalone na konkretną godzinę aby nie stać nie potrzebnie pod Oplem.
-Widoczne było spore zamieszanie z kibicami na prologu, po prostu zbyt słabo byli pilnowani i dyscyplinowani przez dość bierną obsługę trasy.
-Prolog powinien też zacząć się przynajmniej 1-1,5 godziny wcześniej. Gdyby nie wypadek i odwołanie zawodnicy Mastera jechaliby prolog po ciemku co przy tym kurzu nie byłoby bezpieczne i obiektywne jeśli chodzi o czasy.
-Trasa bardzo dobrze oznaczona i przygotowana, jedynie na drugim odcinku w sobotę w kilku miejscach pozrywane taśmy na zakrętach ale to nic ważnego, był RB.
Dokładnie tak. Ewa z Pawłem tracili ok 10 min do AM, który był najszybszy wśród Polaków w BC. do Zapletala strata ok 18 minSiarra pisze:czyli jak dobrze policzyłem z rożnych żródeł,fiejas pisze:Wyniki po 1wszym dniu, które niestety stały się wynikami ostatecznymi ukazały się :2012-07-01 08:40:33, tyle w temacie
Chętnie wysłucham czego brakowało, zawsze chętnie słucham słów krytyki i staram się jako jeden z orgów dostosowywać do słów większosci jeśli wg mnie ma to sens.
Nikomu nie zarzucam znieczulicy, nikt nie planował takiej sytuacji i nie mamy na nią wpływu. Nikt z nas nie jest również przetrenowany na tego typu rzeczy, jak postępować, co robić, więc...
Siarra, OS nr 3 czyli 2gi OS z soboty był taki sam.różnica między 1 w RMPST-a1 Masterem wynosi gdzieś ok, 10 min
dlatego tez napisałem że do 1w RMPST,bo do T1 Zapletala to kosmosfiejas pisze:Dokładnie tak. Ewa z Pawłem tracili ok 10 min do AM, który był najszybszy wśród Polaków w BC. do Zapletala strata ok 18 minSiarra pisze:czyli jak dobrze policzyłem z rożnych żródeł,fiejas pisze:Wyniki po 1wszym dniu, które niestety stały się wynikami ostatecznymi ukazały się :2012-07-01 08:40:33, tyle w temacie
Siarra, OS nr 3 czyli 2gi OS z soboty był taki sam.różnica między 1 w RMPST-a1 Masterem wynosi gdzieś ok, 10 min
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość