Zastanawiam się czy warto kupić cos takiego...
Aspiracji na wygrywanie nie mam narazie bo nigdy nie jeździłem w szybkościówce, troche w przeprawach i chciałbym spróbować czegos nowego..

Moderator: Pasza
Taka Vitarka to pewnie ma wszystko do wymiany po rajdzie...Janusz2000 pisze:No nie wiem i mówię to jako właściciel ParchaSebastian tą Vitarą naprawdę popylał. Myśle, że na takich płaskich krętych odcinkach - spokojnie mógłby powalczyć nie tylko z takim Parchem V6 ale i z V8 - tyle że na naszych poligonach nie ma za wiele takich odcinków
![]()
Przyznam się, że bardzo liczyłem na bezpośrednią konfrontacje z tą Vitarą na MT Series. Trochę sobie plułem w brodę, że nie pojechałem wcześniej na Transgothice i byłem ciekaw czy gdybym pojechał i wszystko dobrze by poszło to czy byłbym wygrał przed Sebastianem.
Niestety na MT nie mogliśmy się zmierzyć bezpośrednio - bo na pierwszym odcinku nocnym, tak jak pisałem wcześniej - mój pilot rzygał po krzakach (a Vitarka pojechała bardzo ładnie - chyba na drugie miejsce na tym etapie). Z kolei na drugim i trzecim kiedy my jechaliśmy na miarę swoich możliwości - to Vitara miała awarie i na drugim dojechała bardzo późno, 3-go nie ukończyła już.
Vitara taka jak Unitestu koszt budowy około 40000zł porównując do kosztów budowy Parcha V8 to wyniki ma rewelacyjne. Ukończyli parę rajdów więc z awaryjnością chyba nie jest źle.Szarbia pisze:Taka Vitarka to pewnie ma wszystko do wymiany po rajdzie...Janusz2000 pisze:No nie wiem i mówię to jako właściciel ParchaSebastian tą Vitarą naprawdę popylał. Myśle, że na takich płaskich krętych odcinkach - spokojnie mógłby powalczyć nie tylko z takim Parchem V6 ale i z V8 - tyle że na naszych poligonach nie ma za wiele takich odcinków
![]()
Przyznam się, że bardzo liczyłem na bezpośrednią konfrontacje z tą Vitarą na MT Series. Trochę sobie plułem w brodę, że nie pojechałem wcześniej na Transgothice i byłem ciekaw czy gdybym pojechał i wszystko dobrze by poszło to czy byłbym wygrał przed Sebastianem.
Niestety na MT nie mogliśmy się zmierzyć bezpośrednio - bo na pierwszym odcinku nocnym, tak jak pisałem wcześniej - mój pilot rzygał po krzakach (a Vitarka pojechała bardzo ładnie - chyba na drugie miejsce na tym etapie). Z kolei na drugim i trzecim kiedy my jechaliśmy na miarę swoich możliwości - to Vitara miała awarie i na drugim dojechała bardzo późno, 3-go nie ukończyła już.
Hę gazfik uprzedziłeś mnietak do 60-70 zaproponowałbym za to auto i wziął bez ciśnienia i stresu.. bo maszyna baaaardzo fachowa i wyniki za nią stoją.
http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/3/ ... &pSt=1&p=4
Nie zgadzam się - elementu szczęście-pech, przypadków i awarii zupełnie losowyuch - zwał to jak zwał - nie można wykluczyć - nawet najlepiej przygotowana załoga z najlepszym samochodem serwisem - jak będzie miała pecha to rajdu nie ukończy. I w drugą stronę słabsza załoga może na pechy innych skorzystać i stanąć na podium - mając tym samym szczęście.dardes pisze:Jeśli pozostałe rzeczy są dobrze dopięte to szczęście można pominąć.
hoho, scigalem sie kiedys z nim na rempstach sto lat temu seryjnym samurajem.. jakis wezszy byl wtedy ale przod ten sam.witson pisze:A może coś takiego http://moto.allegro.pl/suzuki-samurai-z ... 54004.html
google blokuje mi tą stronę twierdząc że jest wirusAlbert_N pisze:hoho, scigalem sie kiedys z nim na rempstach sto lat temu seryjnym samurajem.. jakis wezszy byl wtedy ale przod ten sam.witson pisze:A może coś takiego http://moto.allegro.pl/suzuki-samurai-z ... 54004.html
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości