Mam takie miejsce w Zabrzu piasek, trochę wody, strome podjazdy tak na godzinkę zabawy. Jakby sciągnąć jakieś większe autko to można trochę poupalać. Moze naciągnę pilota żeby podjechał tym swoim złomem.poreb pisze:to bedzie placek w autobusie i placek w pizdziku
do zobaczenia na holdzie![]()
no chyba ze wczesniej sie gdzies wybierzemy?
HOLDA JEEP 2008 - WIOSNA
Moderator: Pasza
Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
chetnie tez sie podlacze ale narazie susze moja vitke po utopieniu na hołde
wiec jak jest woda to niejade bo musze odpowietrzniki wyciagnac bo dzis wylalem 3 litry olejowody z mostu (normalnie wchodzi 0,8litra)
co do placków to ja tez z tej samej plackarni, ale Qubus mówił ze w turystyku z palcem w ...
wiec jak jest woda to niejade bo musze odpowietrzniki wyciagnac bo dzis wylalem 3 litry olejowody z mostu (normalnie wchodzi 0,8litra)
co do placków to ja tez z tej samej plackarni, ale Qubus mówił ze w turystyku z palcem w ...
Pod Zabrze się chcesz podłaczyć czy pod Hołdę??milas pisze:chetnie tez sie podlacze ale narazie susze moja vitke po utopieniu na hołde
Hołda w zeszłym roku, to był mój pierwszy wyjazd ofrołdowy, wtedy szok. Teraz spoko, przede wszystkim obszar nie jest wielki więc nawet jak się wklei to znajdą i wyciągną. Tylko @Qubus musi zapewnić odpowiednio duże auto do szarpania mojego autobusu no i odpowiednio szeroką przecinkę. @Qubus nie warcz bo się schowam.

Patrol GRY303
podobno w maju bedzie goraco i sucho wiec raczej bedziecie znudzeni impreza ale nic na to niestety nie poradze 
Wazne jest to bysmy sie znowu spotkali i pobawili razem, i zeby na Slasku dzialaly dwie imprezy obok siebie - MUTT i HOLDA

Wazne jest to bysmy sie znowu spotkali i pobawili razem, i zeby na Slasku dzialaly dwie imprezy obok siebie - MUTT i HOLDA

Patrol GR Y60 Long
http://www.muddoctors.pl
Dla mnie Hołda to była ta pierwsza, więc Wiesz...qubus pisze:podobno w maju bedzie goraco i sucho wiec raczej bedziecie znudzeni impreza ale nic na to niestety nie poradze
Dlatego se zarezerwowałem miejsce od razu jak tylko się dało, po za tym uważam, że turystyk w Hołdzie to jest naprawdę turystyk, można spokojnie bezciśnieniowo pojechać i dobrze się bawić. Jest idealny dla placków (jak ja) chyba że chowasz coś w zanadrzu.
Ostatnio jak byłem to chciałem się dorzucić do nagrody tylko było mi głupio. Jeśli postawisz słoik ogórków, to ja chętnie dorzucę, super marynowane grzybki, rocznik 2006

Patrol GRY303
w grzybki wchodze, dla organizatora osobny sloiczek poprosze.
jedzenie to najpiekniejsza czynnosc na swiecie.
jedzenie to najpiekniejsza czynnosc na swiecie.
Patrol GR Y60 Long
Weź wekiFeniks pisze:OKI idę wybrać co bardziej reprezentacyjne słoiki.

I nas też zabierz na wycieczkę w piaski HindenburgaFeniks pisze:...Mam takie miejsce w Zabrzu piasek, trochę wody, strome podjazdy tak na godzinkę zabawy...
siporeb pisze:...ja tam do autobusow nic nie mam
ostatnio nawet z jednym jezdzilem i bylo milo i sympatycznie
nie greentop ...
na niedzielę też się piszemy - znów bedziemy w trójkę - tyle że zamiast gościa z GPSem będziemy mieli Lesia z zabawkami

dętki sucks! a dotacja z Funduszu Pracy vivat!
- kjablonski
Nie przesadzaj połowę parkingu zajmie mój autobuskjablonski pisze:kurcze sam turystyk a potem będzie jak w tamtym roku .... cały parking zawalony zmotami spokojnie nadającymi sie do zaawansowanej .

To nic że kierowniki z niektórych Samurajów będą patrzeć z góry, jak wkleję to i tak zatarasuje cały przejazd.

Patrol GRY303
No wlasnie!!!
Organizatorzy siedzieli dzisiaj do 3 w nocy i zastanawialismy sie co zrobic.
Ostateczna decyzja jest nastepujaca:
Rezygnujemy z klasy zaawansowanej.
w tej chwili jest 5 zalog do klasy zaawansowanej, ktore i tak szlag trafi z nudow jesli nie spadnie tona deszczu/m2 - a nie spadnie.
W zwiazku z tym Kolegow z klasy zaawansowanej zapraszamy dalej ale z nastawieniem psychicznym ze sie relaksuja na trasie a nie walcza o zycie.
W zamian za to klasa turystyczna sie wydluzy i bedzie troche trudniejsza
zaznaczam wyraznie slowo TROCHE.
Prosze sobie wziac mapy miasta Czeladz, Siemianowice poniewaz tym razem poczatek rodbooka bedzie na TTW a bedziecie wjezdzac na dwie trasy.
Mysle, ze to jest najrozsadniejsze.
Nadal chce Wam wyraznie zaznaczyc, ze impreza jest towarzyska, z jazda wg. roadbooka z szczegolnym naciskiem na to byscie sie bawili w terenie i calo, sprawnymi samochodami wrocili do domow.
Organizatorzy siedzieli dzisiaj do 3 w nocy i zastanawialismy sie co zrobic.
Ostateczna decyzja jest nastepujaca:
Rezygnujemy z klasy zaawansowanej.
w tej chwili jest 5 zalog do klasy zaawansowanej, ktore i tak szlag trafi z nudow jesli nie spadnie tona deszczu/m2 - a nie spadnie.
W zwiazku z tym Kolegow z klasy zaawansowanej zapraszamy dalej ale z nastawieniem psychicznym ze sie relaksuja na trasie a nie walcza o zycie.
W zamian za to klasa turystyczna sie wydluzy i bedzie troche trudniejsza

zaznaczam wyraznie slowo TROCHE.
Prosze sobie wziac mapy miasta Czeladz, Siemianowice poniewaz tym razem poczatek rodbooka bedzie na TTW a bedziecie wjezdzac na dwie trasy.
Mysle, ze to jest najrozsadniejsze.
Nadal chce Wam wyraznie zaznaczyc, ze impreza jest towarzyska, z jazda wg. roadbooka z szczegolnym naciskiem na to byscie sie bawili w terenie i calo, sprawnymi samochodami wrocili do domow.
Patrol GR Y60 Long
My pewenie tak, tylko czy mieszkańcy Siemianowic i Czeladzi też, ajk im stado 37 potwotrów (mojego autobusu na AT-kach nie liczę) rozjedzie miasto.qubus pisze:spoko, spoko, bedziecie zadowoleni..
Tak na poważnie macie jakieś uzgodnienia z Policją? Niedaj Bóg jakiś cisnieniowy potrąci kogoś na przejściu...
Patrol GRY303
wszystko jest zalatwione i pelny legal, zgody gminy itp.
Jakby nie bylo zalatwione to by nie bylo imprezy - to oczywiste....
jeden tak zrobil .. wiecie gdzie... i wiecie jak sie to skonczylo... a my praktycznie bawimy sie w centrum aglomeracji
Ale przy okazji chcialbym zaznaczyc, ze nie chce cisnieniowcow na imprezie. Zadnego jezdzenia po drzewach, babciach, wozkach, psach, kotach, dzieciach itp. Dojazd do startow odbywa sie po normalnych drogach asfaltowych z poszanowaniem zasad ruchu drogowego. Nie zwracam za mandaty, nie wyplacam dozywotnich rent dla poszkodowanych na pasach itp. No ale Wy to wszystko wiecie
Jakby nie bylo zalatwione to by nie bylo imprezy - to oczywiste....
jeden tak zrobil .. wiecie gdzie... i wiecie jak sie to skonczylo... a my praktycznie bawimy sie w centrum aglomeracji

Ale przy okazji chcialbym zaznaczyc, ze nie chce cisnieniowcow na imprezie. Zadnego jezdzenia po drzewach, babciach, wozkach, psach, kotach, dzieciach itp. Dojazd do startow odbywa sie po normalnych drogach asfaltowych z poszanowaniem zasad ruchu drogowego. Nie zwracam za mandaty, nie wyplacam dozywotnich rent dla poszkodowanych na pasach itp. No ale Wy to wszystko wiecie

Patrol GR Y60 Long
Ja, będę trabił bo ja podjeżdżam pod wszytkie górki, a potem się budzę.milas pisze:własnie ja jade sie bawic i niech nikt nie trabi namnie jak niebede mógł wjechac pod górke

Pozdrowienia dla tego czerwonego wrangla co mnie ciągał ostatnio, wyciągarka sprawna??
Patrol GRY303