II EDYCJA SERIA 4x4 - NOWY SĄCZ
Moderator: Pasza
Re: II EDYCJA SERIA 4x4 - NOWY SĄCZ
A po to żeby było sprawiedliwie !
NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
no trochę to dziwne po pierwszym dniu mieli podobno 9 platz , a po niedzieli 1 , musieli by fruwać , zwłaszcza ze chłopaki nie stali w miejscu , mosty na 100% parcha , co wymusiło jeszcze zmianę kilku elementów konstrukcyjnych samochodu , czyli powinien być w SS , mogą go przenieść z tymi czasami u nas dużo nie namiesza .
-
- jestem tu nowy...
Rozmawiałem z załogą, mówili otwarcie, że to wrangler posadzony na patrolu. Mówię im, ze to nie ta klasa, że powinni startować w SS, a oni: e, nieee.....
Z tym czasem przejazdu za sobotę, też mnie to zdziwiło, no, ale może wnieśli jakiś uzasadniony protest..... nie wiem. Gdy rozmawialem z nimi na starcie w niedzielę nic nie mówili, nie skarżyli się, ze powinni być na 1, a są na 8 miejscu.
pzdr
kolodziej
Z tym czasem przejazdu za sobotę, też mnie to zdziwiło, no, ale może wnieśli jakiś uzasadniony protest..... nie wiem. Gdy rozmawialem z nimi na starcie w niedzielę nic nie mówili, nie skarżyli się, ze powinni być na 1, a są na 8 miejscu.
pzdr
kolodziej
Patrol GR 2,8 1994.
Nagrody zostały rozdane za poszczególne eliminacje , za generalke nagrodą za 1 miejsce jest gratis start na trzech eliminacjach przyszłorocznej serii , za drugie na dwóch za trzecie na jednej 

KDK MOTOSPORT
Z nagrodami nigdy nie dogodzi
A te starty to są przechodnie? Że np. ktoś wygrał, a nie będzie startował w przyszłym sezonie, to może przekazać komuś te starty?
Tak czysto teoretycznie
starałem się nie brać udziału w komentowaniu czy coś ale nie powstrzymałem się 

A te starty to są przechodnie? Że np. ktoś wygrał, a nie będzie startował w przyszłym sezonie, to może przekazać komuś te starty?
Tak czysto teoretycznie

CHARIOT Rally Team 4x4
A jak z tym konkursem na najładniejsze autko? 

CHARIOT Rally Team 4x4
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
szczerze, to były ładniejsze niż to wybrane....
ale ja się nie znam
ale ja się nie znam

y60 autobus, czerwony.
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
pamiętam jedynie, że był to jeep z patrolowymi mostami taki jakiś granatowy/ciemny 

y60 autobus, czerwony.
Panowie... jest biuro rajdu, są sędziowie, jest sędzia głównyKolodziej pisze:Rozmawiałem z załogą, mówili otwarcie, że to wrangler posadzony na patrolu. Mówię im, ze to nie ta klasa, że powinni startować w SS, a oni: e, nieee.....
pzdr
kolodziej

To samo co było z Hołkiem na Baji Szczecin... wszyscy widzieli, a nikt nie zgłosił...
w konkursie DeTePe wygrał Wrangler Kazka z SSaduko pisze:A jak z tym konkursem na najładniejsze autko?
Sam byłem zaskoczony

szczerze Michałku to myślałem że ten żółty jedzie w naszej klasie czyli SS , trochę rozumiem chłopaków bo toczyli zaciete boje między soba o kazda sekundę , az tu nagle ktoś zgłosi protest i wygrywa rajd , przydało by się bliżej przyjrzeć jakie robił czasy i czy faktycznie kogoś dogonił , bo są tacy co twierdą że to on blokował drogę , co do BT to niestety pasowało by żeby to robił ktoś z branży , przeciętny nawet mocno siedzący w motoryzacji gościu nie jest w stanie ocenić przeróbek samochodu , w mojej suce jest silnik BMW , ale to widać gołym okiem po otwarciu maski , natomiast na mostach nie pisze patrol czy jeep , ja się kapnałem przez przypadek oglądając fotki , niestety po rajdzie .
Hołek na baja russia został zdyskwalifikowany już po rajdzie za niezgodności z regulaminem , więc jak gościu był świadom jak twierdzi Kołodziej że jedzie nie w swojej klasie powinno stać się z nim to samo .
Tyle w temacie , jestem stronniczy i bronię swoich ale chłopaki naprawdę dobrze jeżdrzą co niejednokrotnie udowodnili
Hołek na baja russia został zdyskwalifikowany już po rajdzie za niezgodności z regulaminem , więc jak gościu był świadom jak twierdzi Kołodziej że jedzie nie w swojej klasie powinno stać się z nim to samo .
Tyle w temacie , jestem stronniczy i bronię swoich ale chłopaki naprawdę dobrze jeżdrzą co niejednokrotnie udowodnili
Piotruś. Ja się z Tobą i z chłopakami zgadzam w 100%anatol pisze:szczerze Michałku to myślałem że ten żółty jedzie w naszej klasie czyli SS , trochę rozumiem chłopaków bo toczyli zaciete boje między soba o kazda sekundę , az tu nagle ktoś zgłosi protest i wygrywa rajd , przydało by się bliżej przyjrzeć jakie robił czasy i czy faktycznie kogoś dogonił , bo są tacy co twierdą że to on blokował drogę , co do BT to niestety pasowało by żeby to robił ktoś z branży , przeciętny nawet mocno siedzący w motoryzacji gościu nie jest w stanie ocenić przeróbek samochodu , w mojej suce jest silnik BMW , ale to widać gołym okiem po otwarciu maski , natomiast na mostach nie pisze patrol czy jeep , ja się kapnałem przez przypadek oglądając fotki , niestety po rajdzie .

Chodzi mi jedynie o to, ze skoro ktoś widział, ze goście startują w S, a auto jest przerobione i powinno startować w SS to powinni to natychmiast zgłosić!!!
Co do BT również masz absolutnie rację... ale wszyscy dobrzy, którzy się na tym znają i występują w Naszym gronie... startują więc ciężko znaleźć mechanika.. ale to temat na przyszłosć.
Co do Hołka miałem na myśli sytuację z Baji Szczecin gdzie mechanicy naprawiali mu auto poza strefą, widzieli to inni zawodnicy a nikt tego faktu nie zgłosił.'
Nie istotne. Szkoda, ze tak wyszło. Ale na następny raz musicie sami pamietać. Nikt nie jest nieomylny. A gościu mocno przykombinował. Dlatego też przyszłoroczny regulamin zostanie poddany dyskusji do której serdecznie zapraszam wszystkich zainteresowanych. Tak to niestety jest , ze są ludzie, którzy skrzętnie wykorzystują każdą lukę w prawie czy regulaminie.
BO TO EKOLODZY, PRZEPRASZ. ZNACZY SIĘ PEDAŁY 

NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
Bądźmy tolerancyjniMROWEK pisze:BO TO EKOLODZY, PRZEPRASZ. ZNACZY SIĘ PEDAŁY

-
- jestem tu nowy...
OK, następnym razem zgłosze niezwłocznie albo "morda w kubel"
pzdr
kolodziej
pzdr
kolodziej
Patrol GR 2,8 1994.
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Co do regulaminu, to mnie głównie 1 pkt nie pasował, odnośnie generalki...
Fakt, że sezon miałem mega awaryjny, o czym częśc z Was wie... Ale po to min szykowałem auto na wszystkie edycje, żeby chociaż w generalce wyglądac przyzwoicie...
A zmiana pilota... jakby był facetem, a ja oszustem... to nikt nawet dokumentów nie oglądał
Kolejna kwestia to sędziowie i pilnowanie bramek... 1 załoga wyprzedziła nas omijając 2 bramki... nie zgłaszałem tego, bo ja w sumie i tak już nie miałem o co walczyc... no i nie było tam sędziego
A tak BTW to na kolejnym OSie blokowałem ich na tyle skutecznie, że coś tam plumkali po swojemu 
Fakt, że sezon miałem mega awaryjny, o czym częśc z Was wie... Ale po to min szykowałem auto na wszystkie edycje, żeby chociaż w generalce wyglądac przyzwoicie...
A zmiana pilota... jakby był facetem, a ja oszustem... to nikt nawet dokumentów nie oglądał

Kolejna kwestia to sędziowie i pilnowanie bramek... 1 załoga wyprzedziła nas omijając 2 bramki... nie zgłaszałem tego, bo ja w sumie i tak już nie miałem o co walczyc... no i nie było tam sędziego

A może masz awarię łącznika, wymień go a auto zacznie wygrywać 

NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
żeby nie było takich sytuacji , dzień wcześniej powinien być rozegrany prolog który ustawi kolejność startu , ci którym zależy na czasach bedą z pewnością startować pierwsi , Ci którzy jada tylko dla zabawy i jadą bez ciśnienia wystartują pózniej , kto nie weżmie udziału w prologu , kolejność losowa .
-
- jestem tu nowy...
anatol pisze:żeby nie było takich sytuacji , dzień wcześniej powinien być rozegrany prolog który ustawi kolejność startu , ci którym zależy na czasach bedą z pewnością startować pierwsi , Ci którzy jada tylko dla zabawy i jadą bez ciśnienia wystartują pózniej , kto nie weżmie udziału w prologu , kolejność losowa .
Ot co! Popieram!!!
masz jakie fotki 

Tak też się stanie...maleconieco pisze:anatol pisze:żeby nie było takich sytuacji , dzień wcześniej powinien być rozegrany prolog który ustawi kolejność startu , ci którym zależy na czasach bedą z pewnością startować pierwsi , Ci którzy jada tylko dla zabawy i jadą bez ciśnienia wystartują pózniej , kto nie weżmie udziału w prologu , kolejność losowa .
Ot co! Popieram!!!
Tak panowie napewno będzie prolog , może cś w stylu super oesu

KDK MOTOSPORT