Mutt 2010
Moderator: Pasza
Re: Mutt 2010
No co Ty... przecież ja jestem tylko do wycierania szyb i odpalania fajek.. 

"Żywot Briana"
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!
-Mamo, czy ja mam duży nos??
-Przestań myśleć o seksie!
Madzia zrobimy pierwsze kółko a potem ja i Cjanopan wysiadamy w strefie browarnej a Wy napierdzielajcieLaska pisze:No to będzie wyścig pilotów Dziadek kontra mój Starszy
te 24h. według zapisanego na giepsie tracka. Po co wam piloci?
no Tatuśkowi się z pewnością ten Twój pomysł Jurku spodoba
ale ja też bym browaka łyknęła a nie tak o suchym pysku te 24h

ale ja też bym browaka łyknęła a nie tak o suchym pysku te 24h

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
A u nas generalnie jest lipa, bo 2 auta które chciałem szykowac na Mutta padły i raczej nie da się ich reanimowac w tak krótkim czasie
Chyba, że nie będzie głębokiej wody i mogę Żabką jechac...
Narazie to kupa na maxa z autami
Qwa 2 auta popsiułem na tyczeniu trasy w Krzepicach

Chyba, że nie będzie głębokiej wody i mogę Żabką jechac...
Narazie to kupa na maxa z autami

Qwa 2 auta popsiułem na tyczeniu trasy w Krzepicach

Gizmo to po co my robiliśmy banery jak ty auta zabiłeś 

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Na Wojkowicach Konti zabił 3 JeePa
chyba skutecznie
Coś nam jeszcze zostało do jazdy

Coś nam jeszcze zostało do jazdy

Mutt już tuz,tuż.
Jak tam trasa wygląda? Brać wodery czy sie obejdzie?
Poproszę o namiary na tę strefę, bo widzę, że wszyscy nastawiają się na jedno kółko i na pifko. W sobotę odwiedzimy Was i po dopingujemy w strefie "serwisowej"JeepFan pisze:Madzia zrobimy pierwsze kółko a potem ja i Cjanopan wysiadamy w strefie browarnej a Wy napierdzielajcieLaska pisze:No to będzie wyścig pilotów Dziadek kontra mój Starszy
te 24h. według zapisanego na giepsie tracka. Po co wam piloci?

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
Mariusz "nastawianie sie" to jedno a życie to drugie.margod pisze:Poproszę o namiary na tę strefę, bo widzę, że wszyscy nastawiają się na jedno kółko i na pifko. W sobotę odwiedzimy Was i po dopingujemy w strefie "serwisowej"
Zobaczymy jak to będzie. Strefa browarna będzie zapewne w strefie żywieniowo - serwisowej, którą ma wyznaczyć org.
Przyjedźcie lepiej w niedzielę. Mamy ponoć jezdzić do 12.00 a potem już luz i impreza.
powrót planowany w poniedziałek.
Sprawdzalismy trase wczoraj w nocy i jest ok. Już trochę przeschło przez ostatnie dni. Najwieksze bajora wycielismy bo byly by problemy z korkami na trasie.JeepFan pisze:Mutt już tuz,tuż.
Piloci muszą byc czujni, zeby trasy w krzaczorach nie pomylic.
Cała trasa dla dobrego zestawu auto+załoga powinna być przejezdna na kołach

Są miejsca gdzie można się swobodnie wyprzedzac ale gdzie indziej załogi wolniejsze powinny ustepowac szybszym żeby nie robic jazdy w kolumnie.
Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69A (2,4TD-nie oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
Wg czego pojedziemy kocie oczka czy metromierz? A może gpsa zabrać?
I jeszcze jedno. Strefa serwisowa znaczy że mogę tam sobie busa serwisowego postawić , czy będzie tam jakiś "warsztat" do dyspozycji?
I jeszcze jedno. Strefa serwisowa znaczy że mogę tam sobie busa serwisowego postawić , czy będzie tam jakiś "warsztat" do dyspozycji?
Jestem na odwyku!
Trasa jest oznaczona numerami-strzałkami na żółtych tabliczkach, które są umieszczone w ważnych miejscach. Dodatkowo całą trasę wyznaczają pojedyncze tasmy koloru białego (wszystkie tasmy np.biało-niebieskie, biało-czerwone, itp. traktowane są jako białe) na drzewach, krzakach, itp.
W ważniejszych miejscach długimi taśmami oznaczone są np. zakręty, zamknięte ślepy przejazdy.
Podczas jazdy nocnej widoczne będą odblaskowe białe "oczka" ułatwiające jazdę.
Metromierz nie potrzebny. Nie ma oznaczeń odległości miedzy punktami.
Długość petli trasy na Kotlarni to ok. 44 km.
Strefa serwisowa umożliwia ustawienie swojego auta serwisowego w wyznaczonym miejscu o ograniczonej powierzchni. Każda załoga w strefie serwisowej dysponuje tym co sobie przywiezie. Zapewnione będzie oświetlenie zbiorcze strefy serwisowej. NIE MA MOŻLIWOŚCI PODŁĄCZENIA SIĘ DO PRĄDU
Dojazd do strefy serwisowej drogą szutrową. Sama strefa znajduje się na terenie piaszczystym.
W ważniejszych miejscach długimi taśmami oznaczone są np. zakręty, zamknięte ślepy przejazdy.
Podczas jazdy nocnej widoczne będą odblaskowe białe "oczka" ułatwiające jazdę.
Metromierz nie potrzebny. Nie ma oznaczeń odległości miedzy punktami.
Długość petli trasy na Kotlarni to ok. 44 km.
Strefa serwisowa umożliwia ustawienie swojego auta serwisowego w wyznaczonym miejscu o ograniczonej powierzchni. Każda załoga w strefie serwisowej dysponuje tym co sobie przywiezie. Zapewnione będzie oświetlenie zbiorcze strefy serwisowej. NIE MA MOŻLIWOŚCI PODŁĄCZENIA SIĘ DO PRĄDU

Dojazd do strefy serwisowej drogą szutrową. Sama strefa znajduje się na terenie piaszczystym.
Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
pytanko odnośnie parkingu dla kibiców,czy daleko jest od bazy serwisowej 

Strefa serwisowa jest w odległości ok. 1 km od drogi asfaltowej prwadzacej do kopalni i parkingu przy biurowcu kopalni. Wskazane jest aby auta kibice zostawiali przy drodze asfaltowej lub na parkingu pod lokomotywami przy biurowcu kopalni.
Dojazd do strefy serisowej możliwy jest tylko dla oznaczonych samochodów organizatorów, zawodników oraz zgłoszonych samochodów serwisowych.
Szutrowa droga prowadzaca do strefy serwisowej jest DROGĄ LEŚNĄ bez możliwości wjazdu. Wiedząc o organizowanej imprezie służby leśne mogą z pełnym prawem karać za wjazd bez uprawnień, przed czym przestrzegam. Nie bedzie tłumaczeń, że tylko kawałek ktos chcial podjechac zdjecia porobic albo cos koledze podwiezc.
Teren na którym znajduje sie trasa jest terenem kopalni oraz terenem prywatnym i wjazd lub poruszanie się jakichkolwiek samochodów, motocykili czy quadów poza pojazdami zawodników i organizatorów jest zabronione
Dojazd do strefy serisowej możliwy jest tylko dla oznaczonych samochodów organizatorów, zawodników oraz zgłoszonych samochodów serwisowych.
Szutrowa droga prowadzaca do strefy serwisowej jest DROGĄ LEŚNĄ bez możliwości wjazdu. Wiedząc o organizowanej imprezie służby leśne mogą z pełnym prawem karać za wjazd bez uprawnień, przed czym przestrzegam. Nie bedzie tłumaczeń, że tylko kawałek ktos chcial podjechac zdjecia porobic albo cos koledze podwiezc.
Teren na którym znajduje sie trasa jest terenem kopalni oraz terenem prywatnym i wjazd lub poruszanie się jakichkolwiek samochodów, motocykili czy quadów poza pojazdami zawodników i organizatorów jest zabronione

Land Cruiser HZJ-73
GAZ 69M (2,4-oryginał)
GAZ 69M (2,4-oryginał)
ok.już wszystko wiadomo 

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Oczywiście... i jak zwykle... nie mamy czym jechac
bo wszystko popsiułem, a Żabki szkoda... ale pojedziemy... do końca imprezy... albo naszego... jak zwykle... Taś-taś...

-
Gizmo
Niedługo pobijesz rekord uczestnictwa we wszystkich imprezach na SLĄSKU

Niedługo pobijesz rekord uczestnictwa we wszystkich imprezach na SLĄSKU

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Coś trza w życiu robic
Dobra, pakujemy JeePa i lecimy do Was

Dobra, pakujemy JeePa i lecimy do Was

Prolog trudno było by nazwać prologiem w porównaniu z PP. Długa pętla na poligonie najszybszej załodze - Manejkowski/Hindebrandt - (sory jeśli źle napisałem) zajęła 77 minut, kart nie zdało 10. Pomimo innego nazewnictwa na razie to dalej MUTT jakiego znamy.
Załogi własnie ruszają zmierzyć się z Kotlarnią. Leje.
Załogi własnie ruszają zmierzyć się z Kotlarnią. Leje.
człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi