TRIAL 4X4 Ostrava 2009
Moderator: Pasza
Re: TRIAL 4X4 Ostrava 2009
Ano dziwne bo by GierekGierek pisze:no pamiętam... jakieś dziwne drinki pił

Świszcząca Suka Stage I
Projekt zakończony , jeszcze tylko kilka poprawek

LeszekZun pisze:Ano dziwne bo by GierekGierek pisze:no pamiętam... jakieś dziwne drinki piłMusiało się tak skończyć

SIARRA
To samo wtedy powiedziałemSiarra pisze: Leszekto niemożliwe

Świszcząca Suka Stage I

zaraz sie nawalił.
napiłem się gierkowych drinków, troche były mocne bo wódka z szampanem przepijana wódką lub na odwrót nie pamiętam musiały mnie lekko zgłuszyć, ale wróciłem na jednym napędzie do hotelu
napiłem się gierkowych drinków, troche były mocne bo wódka z szampanem przepijana wódką lub na odwrót nie pamiętam musiały mnie lekko zgłuszyć, ale wróciłem na jednym napędzie do hotelu

Musiało boleć ranoleszek pisze:...wódka z szampanem ....

Life's Too Short For A Full Time Job
Musiało boleć ranoleszek pisze:...wódka z szampanem ....

Life's Too Short For A Full Time Job
Na stronie po wielu bólach wiszą wyniki klasyfikacji generalnej Pucharu Śląska. Było kilka nieścisłości, które aby wyjaśnić trzeba było sięgnąć do archiwum. U partnera z Czech też były błędy, które staraliśmy się mu zwrócić uwagę aby poprawił. Klasyfikacja generalna poszła również do niego.
http://www.4x4trial.pl/index.php?go=wyniki
http://www.4x4trial.pl/index.php?go=wyniki
Samurai - seria
- na serio 
Pacierza i piwa nie odmawiam!

a tak spytam - kto i kiedy jedzie ?
no limits,no rules,no roads
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
Z Jaworzna w piątek
2x samurai klasa "S"
2x terrano klasa "S"
1x Pajero klasa "S"
Wszyscy abstynenci
2x samurai klasa "S"
2x terrano klasa "S"
1x Pajero klasa "S"
Wszyscy abstynenci

Samurai - seria
- na serio 

My będziemy w sobote rano razem z gierkiem i marudą jak sądzę - chcemy oszczędzić siły na sobotni bal 

Świszcząca Suka Stage I

to do soboty rano

a jak sie to miejsce nazywa dokladnie ? Ostrava-Vresina ?
4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
Trial zaczyna się od 10.00. Trzeba być ok 9.00 na miejscu.
Wyjazd ok. 7.00
Wyjazd ok. 7.00

Jestem na odwyku!
Tak , tylko ze sa dwie - jedna Vresina zaraz pod ostrava , druga kilkadziesiat kilometrow od ostravy ale rowniez w powiacie ostravskim - obydwie w nawigacji nazywaja sie identycznie , i obydwie sa opisane jako powiat ostravskiDragunov pisze:![]()
to do soboty rano
a jak sie to miejsce nazywa dokladnie ? Ostrava-Vresina ?

Świszcząca Suka Stage I

no to ja dziekuje za wspolna zabawe
(da sie zrobic 7 triali w jeden dzien, co prawda przy mniejszej ilosci zalog) - dzieki za mila atmosfere. Mam nadzieje ze wszystko sie w klasyfikacji powyjasnia (lub juz powyjasnialo). Gratulacje zwyciezcom. Pogoda troche pokaprysila ale najgorzej nie bylo.
PS. Koszy na smieci nie bylo wcale (poza tymi obok gastronomii ale te nalezaly do gospody)
PPS mam nadzieje ze impreza sie udala do konca

PS. Koszy na smieci nie bylo wcale (poza tymi obok gastronomii ale te nalezaly do gospody)

4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
Dragunov pisze:no to ja dziekuje za wspolna zabawe(da sie zrobic 7 triali w jeden dzien, co prawda przy mniejszej ilosci zalog) - dzieki za mila atmosfere. Mam nadzieje ze wszystko sie w klasyfikacji powyjasnia (lub juz powyjasnialo). Gratulacje zwyciezcom. Pogoda troche pokaprysila ale najgorzej nie bylo.
PS. Koszy na smieci nie bylo wcale (poza tymi obok gastronomii ale te nalezaly do gospody)![]()
No impreza sie skonczyla cos po trzeciej i to nie dlatego ze my juz nie mielismy sily , tylko lokal nam zamkneli ;P. W klasyfikacji sie niby wyjasnila w klasie S. Pierwsze Pekar , drugie my i podobno Jiri trzeci , ale oni tak nagmatwali z tym liczeniem , ze imho trzeba by bylo sprawdzic czy na pewno Jiri jest trzeci czy tez moze Marhuda czyli Karton Team

P.S. Na imprezie definitywnie brakowało żarcia - wolałbym zapłacić więcej a mieć co jeść - mówie o nocnej części
Świszcząca Suka Stage I

tylko nie mowcie ze koles gral na harmonii do trzeciej 

4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
No skonczyl niewiele wczesniej - ale ogólnie bylismy wszyscy w takim stanie , że przestało nam to przeszkadzaćDragunov pisze:tylko nie mowcie ze koles gral na harmonii do trzeciej

Świszcząca Suka Stage I

tak myslalem - wogole.. praktyczne nagrody byly 

4runner 1st gen. '88
4runner 1st gen. '88
No byliśmy w takim stanie że nawet robiliśmy ściepe żeby grał dalej(o ile to mnie mózg nie oszukiwał)Zun pisze:No skonczyl niewiele wczesniej - ale ogólnie bylismy wszyscy w takim stanie , że przestało nam to przeszkadzaćDragunov pisze:tylko nie mowcie ze koles gral na harmonii do trzeciej
Dzięki za zabawę! Błoto było wykwintne

Jestem na odwyku!
FaktycznieGierek pisze:No byliśmy w takim stanie że nawet robiliśmy ściepe żeby grał dalej(o ile to mnie mózg nie oszukiwał)Zun pisze:No skonczyl niewiele wczesniej - ale ogólnie bylismy wszyscy w takim stanie , że przestało nam to przeszkadzaćDragunov pisze:tylko nie mowcie ze koles gral na harmonii do trzeciej
Dzięki za zabawę! Błoto było wykwintne

A co do trialu - imho pukladane byly bardzo dobrze - trudne technicznie ale tak zrobione ze wszyscy przejezdzali nie tworzac przestojow takich jak w Jaworznie. No i da sie zrobic 7 triali w czasie krotszym niz 3 w Jaworznie

Świszcząca Suka Stage I

ty się misiu ciesz że karty nie wywaliłem bo bylibyśmy na szarym końcu a tak pudło zaliczone.
Dzięki za zabawę. Mam nadzieję że w następnym sezonie będziemy mogli uczestniczyć w kilku imprezach więcej tego czy innego cyklu.
Trial w Ostrawie to też sygnał dla organizatorów że ze swoich obowiązków trzeba się wywiązywać a nad całością imprezy panować (dobór sędziów i ludzi którzy zajmują się papierkową robotą nie może być przypadkowy) - niby wyniki poprawione ale niesmak pozostał
Trial w Ostrawie to też sygnał dla organizatorów że ze swoich obowiązków trzeba się wywiązywać a nad całością imprezy panować (dobór sędziów i ludzi którzy zajmują się papierkową robotą nie może być przypadkowy) - niby wyniki poprawione ale niesmak pozostał
Jeżeli coś może się zepsuć-zepsuje się na pewno-prawda ale
Always look on the bright side of life
Always look on the bright side of life
A ja i tak myślę że odwalili kawał dobrej roboty!
Policzyli w 1.5godziny wyniki 30 zawodników , a biorąc pod uwagę że połowa kart była rozmazana i nieczytelna to błąd mógł się zakraść. Mogli co prawda rozdanie zrobić póżniej , ale pewno hostessy musiały być o 20.00 w domu , bo lekcje nieodrobione , no.
Policzyli w 1.5godziny wyniki 30 zawodników , a biorąc pod uwagę że połowa kart była rozmazana i nieczytelna to błąd mógł się zakraść. Mogli co prawda rozdanie zrobić póżniej , ale pewno hostessy musiały być o 20.00 w domu , bo lekcje nieodrobione , no.

Jestem na odwyku!