II Edycja Seria4x4
Moderator: Pasza
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Re: II Edycja Seria4x4
No to z ATków rezygnuję 

przypomnę się jeszcze razgorcio pisze:hej.
nawiązując do zdjęć ... czy organizator przewiduje jakieś "akredytacje" itp tak jak to było w zeszłym roku ? Nie znalazłem niczego na stronie http://www.grupa4x4.pl

do kogo mogę ewentualnie napisać maila w tej sprawie.
pozdrawiam
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
pisz do Krzyśka albo Michała...
Akredytacje są dostępne... jutro powinny być na www ewentualnie w biurze rajdu.Kaucja zwrotna 20pln za kamizelke
fiejas pisze:Akredytacje są dostępne... jutro powinny być na www ewentualnie w biurze rajdu.Kaucja zwrotna 20pln za kamizelke
dzięki ! informacja już pojawiła się u Was na stronie

Dobre pytanie gdzie będzie zlokalizowany serwis
?

NAVARA NP300 D23 35"
www.wyprawyterenowe.pl
www.wyprawyterenowe.pl
Pewnie będzie tak jak w tamtym sezonie, że baza rajdu to tez strefa serwisowa, chociaż nie powiem, ale miło byście mnie zaskoczyli jak byście zrobili strefę serwisową w Borzęcinie
Pewnie tam sobie zrobimy sami bo na camping nie jedziemy więc tam się rozbijemy 

CHARIOT Rally Team 4x4
- kacper_agh
-
Koledzy mam takie pytanie, najnowsze prognozy mówią o intesywnych opadach deszczu, zwłaszcza w niedziele, jaki jest grunt w borzęcinie? jak zrobi sie jakieś strasznie wielkie błoto to ciezko to bedzie sie ścigać. a drugie pytanie czy jak bedzie bardzo blotniscie to przejedzie sie trase sportową na kołach, bez wyciagania? bo moja pilotka stwierdzila ze w błoto nie wyjdzie...
Pozdrawiam
Pozdrawiam
GG2362909 Uaz469 2,6i(Isuzu)/Trooper-Monterey 3,2/Alfa 156
Włoskie i rosyjskie mają w sobie to coś
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
twoja pilotka nie lubuje się w takich zabawachkacper_agh pisze:Koledzy mam takie pytanie, najnowsze prognozy mówią o intesywnych opadach deszczu, zwłaszcza w niedziele, jaki jest grunt w borzęcinie? jak zrobi sie jakieś strasznie wielkie błoto to ciezko to bedzie sie ścigać. a drugie pytanie czy jak bedzie bardzo blotniscie to przejedzie sie trase sportową na kołach, bez wyciagania? bo moja pilotka stwierdzila ze w błoto nie wyjdzie...
Pozdrawiam

y60 autobus, czerwony.
- kacper_agh
-
Woli takie:) 

GG2362909 Uaz469 2,6i(Isuzu)/Trooper-Monterey 3,2/Alfa 156
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Przynajmniej masz drzwi, okna i dach... a co ja mam powiediec, jak będzie padało??
Nie no pozazdrościć Pilotki 
Co do terenu... są to łąki. Na szczęście w sobotę przeszła potężna ulewa co pozwoliło nam wykryć wszelkie podmokłe miejsca. Fak faktem wycięło nam to sporo terenu ale jazdy i tak jest masa. Co do prognoz pogody. od kilku dni zapowiadają, ze jutro będzie lało, a codziennie świeci piękne słońce więc...
Strefa serwisowa... Aduko będziesz szczęśliwy, strefa serwisowa jest w Borzęcinie. W strefie będzie papu, a nawet Toy toy
, dodatkowo siedząc w strefie będzie piękny widok na jeden z OSów

Co do terenu... są to łąki. Na szczęście w sobotę przeszła potężna ulewa co pozwoliło nam wykryć wszelkie podmokłe miejsca. Fak faktem wycięło nam to sporo terenu ale jazdy i tak jest masa. Co do prognoz pogody. od kilku dni zapowiadają, ze jutro będzie lało, a codziennie świeci piękne słońce więc...
Strefa serwisowa... Aduko będziesz szczęśliwy, strefa serwisowa jest w Borzęcinie. W strefie będzie papu, a nawet Toy toy

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
No to jutro lecimy do Was 
Żabka niestety z rozwalonym amorem skrętu i wspomaganiem kierownicy, ale jakoś damy radę
Jeszcze musimy ją jakoś zabezpieczyc przed deszczem na czas jazdy i przydałoby się jakieś zadaszenie na miejscu
Ale przynajmniej nastroje mamy dobre
Powinniśmy byc ok 15 na Bazie.

Żabka niestety z rozwalonym amorem skrętu i wspomaganiem kierownicy, ale jakoś damy radę

Jeszcze musimy ją jakoś zabezpieczyc przed deszczem na czas jazdy i przydałoby się jakieś zadaszenie na miejscu

Ale przynajmniej nastroje mamy dobre

Powinniśmy byc ok 15 na Bazie.
No to super
My wylatujemy ekipą z sącza o godzinie 15:15
więc po 16 zameldujemy się w bazie, ciekawe czy anatol zdąży 

My wylatujemy ekipą z sącza o godzinie 15:15

CHARIOT Rally Team 4x4
Ja sie boje deszczu i nie jade 
Tak na serio to niestety nie jade
Wyszly jakies jaja z konwerterem, i potrzeba dodatkowych kilka dni. Wczoraj jeszcze mialem nadzieje, ze uda sie wyjechac nawet w sobote rano i psim swedem sie zalapac, ale dzis mechanik rozwial moje nadzieje
Juz druga impreza mi sie przez niego rozsypala, bo sie grzebie jak mucha w smole ...
Do zobaczenia w Olkuszu. Bawcie sie dobrze.

Tak na serio to niestety nie jade

Wyszly jakies jaja z konwerterem, i potrzeba dodatkowych kilka dni. Wczoraj jeszcze mialem nadzieje, ze uda sie wyjechac nawet w sobote rano i psim swedem sie zalapac, ale dzis mechanik rozwial moje nadzieje

Juz druga impreza mi sie przez niego rozsypala, bo sie grzebie jak mucha w smole ...
Do zobaczenia w Olkuszu. Bawcie sie dobrze.
hubi77 pisze:Tak na serio to niestety nie jade![]()
..... ale dzis mechanik rozwial moje nadzieje![]()

Paweł
Lech-Pol Offroad Team
Lech-Pol Offroad Team
Ja na swoje auto czekam już ładne kilka miesięcy ^^. Mam nadzieje że do lipca się wyrobie
.
Udanej imprezy życzę!!

Udanej imprezy życzę!!

Taa, 2013JW4 pisze:hubi77 pisze:Tak na serio to niestety nie jade![]()
..... ale dzis mechanik rozwial moje nadzieje![]()
Juz druga impreza mi sie przez niego rozsypala, bo sie grzebie jak mucha w smole ...slyszec moze na TG sie wyrobi
.

Mowie o TransGothice 2010hubi77 pisze:Taa, 2013JW4 pisze:slyszec moze na TG sie wyrobi
.

Paweł
Lech-Pol Offroad Team
Lech-Pol Offroad Team
No ja tez, tylko Transgothice 2013JW4 pisze:Mowie o TransGothice 2010hubi77 pisze:Taa, 2013JW4 pisze:slyszec moze na TG sie wyrobi
.
![]()
![]()

Wyniki 1 dnia w biurze rajdu
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
są na stronie grupy wyniki z wczoraj... dzisiaj była rzeź i trochę się pozmieniało.... szkoda tylko, że cały czas słońce wali po oczach i sypie kurzem po gębach... gdyby nie to, byłoby fajnie
U nas lipa
9 plac, rozwalone wspomaganie kierownicy i przekładnia... i panhard i parę innych pierdół, niedopracowanych przez nas
niestety zaniedbania zawsze się mszczą 
Gratulacje dla Wszystkich Zawodników, wielkie dzięki dla Organizatorów i Sędziów oraz dla Sławka i Andrzeja za piwko
A... no i specjalne podziękowania dla Białego i Krzaka, za zimne piwo po wczorajszym

U nas lipa

Gratulacje dla Wszystkich Zawodników, wielkie dzięki dla Organizatorów i Sędziów oraz dla Sławka i Andrzeja za piwko

A... no i specjalne podziękowania dla Białego i Krzaka, za zimne piwo po wczorajszym