XXVII WERTEP ŁOMŻA 16-18.06.2006
Moderator: Pasza
Zasadniczo przewiduje się około 50 ~ 60 załóg.
Sprawdź w wynikach z zeszłego roku,
mniej więcej powinno być tyle samo.
http://www.rajdy4x4.pl/news/1836
A w tym roku się nie wybierasz ?

Sprawdź w wynikach z zeszłego roku,
mniej więcej powinno być tyle samo.
http://www.rajdy4x4.pl/news/1836
A w tym roku się nie wybierasz ?

JA'JACEK
GAZ 69M 1967r.
GAZ 69M 1967r.
- Maciek Skura
-
Tomku , a jak nasze ekipa z Bialegoastoku sie prezentowala??
Mnie niestety nie stac nawet osobowka zeby podjechac i poogladac wiec mam nadzieje ze fotki przywiozles.
Aha Tomek, ja jakies 2 tyg moze podskoczymy do tej rzeki w ktorej ostatnio nive utopiles... przeciez nie zostawisz nie przejchanego miejsca...
Mnie niestety nie stac nawet osobowka zeby podjechac i poogladac wiec mam nadzieje ze fotki przywiozles.
Aha Tomek, ja jakies 2 tyg moze podskoczymy do tej rzeki w ktorej ostatnio nive utopiles... przeciez nie zostawisz nie przejchanego miejsca...
Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
teraz jest JEEP Choerokee 4.0, '90r
UAZ'79 - sprzedany
Rajd...rajd i po rajdzie
Przygotowanie imprezy
trasa
OS-y
osobiście wolę PP
PP mogło by być więcej

Suza utopiona, powrót bez sprzęgła żaby w lampach i na pedałach
Ogólnie git, fajna imprezka
choć wolę przeprawówki bo moja suza nie przepada za szybkimi oesami na tarrrrce
Przednie nowiutkie resory szlak trafił po pierwszym dniu

Przygotowanie imprezy

trasa

OS-y

PP mogło by być więcej

Suza utopiona, powrót bez sprzęgła żaby w lampach i na pedałach

Ogólnie git, fajna imprezka

Przednie nowiutkie resory szlak trafił po pierwszym dniu

Ostatnio zmieniony pn cze 19, 2006 2:03 pm przez Stang, łącznie zmieniany 2 razy.
Coly rajd niestety nalezy uznac za poraszke .Szczegulnie tlumaczenie ze pruby odwolane bo cos tam i niejasnosc w dziwnym liczeniu punktow co wiele zalug podkreslalo po imprezie:evil: Po to jest organizator i do tego bieze kase zeby niebylo takich niejasnosci,do tego ilosc zalug na starcie tez nieporywajaca mysle ze to powinno dac org. do myslenia.
Czyżby ci nie poszło???quest pisze:Coly rajd niestety nalezy uznac za poraszke.Szczegulnie tlumaczenie ze pruby odwolane bo cos tam i niejasnosc w dziwnym liczeniu punktow co wiele zalug podkreslalo po imprezie:evil: Po to jest organizator i do tego bieze kase zeby niebylo takich niejasnosci,do tego ilosc zalug na starcie tez nieporywajaca mysle ze to powinno dac org. do myslenia.

Stefan Ostrowski
UAZ'79 - sprzedany
UAZ'79 - sprzedany
Najpierw to wez slownik ortograficzny,a pozniej przetlumacz o co Ci chodziquest pisze:Coly rajd niestety nalezy uznac za poraszke.Szczegulnie tlumaczenie ze pruby odwolane bo cos tam i niejasnosc w dziwnym liczeniu punktow co wiele zalug podkreslalo po imprezie:evil: Po to jest organizator i do tego bieze kase zeby niebylo takich niejasnosci,do tego ilosc zalug na starcie tez nieporywajaca mysle ze to powinno dac org. do myslenia.

To szeczywiscie toltalna poraszka...quest pisze:Coly rajd niestety nalezy uznac za poraszke .Szczegulnie tlumaczenie ze pruby odwolane bo cos tam i niejasnosc w dziwnym liczeniu punktow co wiele zalug podkreslalo po imprezie:evil: Po to jest organizator i do tego bieze kase zeby niebylo takich niejasnosci,do tego ilosc zalug na starcie tez nieporywajaca mysle ze to powinno dac org. do myslenia.
Disco 300 ES
Piję do Wertepu NIEUDANEGO ORGANIZACYJNIE I Z PRZEDZIWNYM LICZENIEM WYNIKOW. A do tego jeszcze sedziowie podpowiadali nielicznym kolegom, że jak nie da rady przejechac całej próby to lepiej wjechać kawalek za tyczki startu i wycofać - to i tak lepiej niz nie wjechać wcale. Było to korzystniejsze przy liczeniu punktów, ale tylko niektórzy dostali takie informacje. Pominę już Lanie wody rano drugiego dnia ze rolnicy nie zgodzili się na przeprowadzenie prób. To po co organizatorzy byli na miejscu trzy tygodnie wcześniej?
Nudne dojazdy do prób, w większości po polach.
.Nie za to sie placi.. Nie rozumiem tego, sam pracuję jako organizator imprez, może trochę innego typu, ale jednak. I zawsze przede wszystkim szanuję Klienta i jego pieniądze. Trudno sie dziwić, że potem nie nie kompletu na rajdach.
Nudne dojazdy do prób, w większości po polach.
.Nie za to sie placi.. Nie rozumiem tego, sam pracuję jako organizator imprez, może trochę innego typu, ale jednak. I zawsze przede wszystkim szanuję Klienta i jego pieniądze. Trudno sie dziwić, że potem nie nie kompletu na rajdach.
Ja myślę, że kompletu nie było bo np. jest sesja i część studentów nie mogła się stawić - czyli przykładowo ja.
Co do atakowania próby to mam jednak wrażenie, że zazwyczaj za próbę ataku dostaje się jakieś punkty napwno więcej niż jakbyś w ogóle nie próbował.
To że rolnik nagle sie rozmyślił - zdaża się ja ich nie rozumiem ale już się przyzwyczaiłem - mentalność "Ślimaka" i tyle, tego nie przeskoczysz
Pozdrawiam
Co do atakowania próby to mam jednak wrażenie, że zazwyczaj za próbę ataku dostaje się jakieś punkty napwno więcej niż jakbyś w ogóle nie próbował.
To że rolnik nagle sie rozmyślił - zdaża się ja ich nie rozumiem ale już się przyzwyczaiłem - mentalność "Ślimaka" i tyle, tego nie przeskoczysz
Pozdrawiam
błąd wieszcza...jest:A imię jego czterdzieści i cztery...
powinno być:A imię jego cztery na cztery!
powinno być:A imię jego cztery na cztery!
kuluarek, trzeba czytac regulamin i sie do niego stosowac. wiele zalog wiedzialo jakie sa zasady i co sie bardziej oplaca- NP, T czy walka na odcinku. Jak ktos jedzie OS pod prad i jest rozczarowany ze dostaje 200% czasu to coz, nie nasza wina
druga sprawa, odcinki niedzielne zostaly odwolane ze wzgledu na to, ze nasze rajdy nie sa imprezami na dziko i jesli chlopu sie odwidzi zgoda ( na co nie mamy wplywu) to trzeba to uszanowac i tyle. Zalog bylo mniej niz jesienia, ale za to wiekszosc to bardzo fajni ludzie ktorzy jezdza dla zabawy i milo sie z nimi spotkac w terenie

druga sprawa, odcinki niedzielne zostaly odwolane ze wzgledu na to, ze nasze rajdy nie sa imprezami na dziko i jesli chlopu sie odwidzi zgoda ( na co nie mamy wplywu) to trzeba to uszanowac i tyle. Zalog bylo mniej niz jesienia, ale za to wiekszosc to bardzo fajni ludzie ktorzy jezdza dla zabawy i milo sie z nimi spotkac w terenie

Pozdrawiam, Albert
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9
Suzuki SJ 413 1,3 SOLD
Mitsubishi L300 4x4
CRX 1.6 ED9