Ja sobie wypraszam, suzuki samurai proszę tytułowaćHighway pisze: "to"

Moderator: Pasza
samochódmobilepiotr pisze:wiem wygrałem
O.S. - czego się spodziewać? Hmm... może pieczątki po środku torfowiska a może na stromym zboczu hałdy. Bez wątpienia czegoś trudniejszego niż na dojazdówce biegnącej polną drogą. Nie będę opisywał tego w szczegółach.suzus pisze:jakbyś mógł bardziej rozwinąć OS czego sie na nim spodziewać ?
OS sprawnościowy np jazda z jajkiem?
Znowu straszą, cholera wprawdzie, pierwszy termin mam kolizyjny z urlopem ale mysłałem co by zaliczyć choć 7 żeby dać się sklasyfikować na zaszczytnym 40 miejscu.Highway pisze:UWAGA!!
Bardzo proszę poważnie potraktować punkt 1 regulaminu. Mimo, że trasy rundy I są stosunkowo łatwe to nadal jest to jazda nawigacyjno-przeprawowa i bardzo proszę, aby osoby mające seryjne samochody (lub np. tylko wymienione opony) dobrze się nad tym zastanowiły.
Doświadczona załoga zrobi tę rundę samochodem na MT-kach i przy odrobinie szczęścia bez wyciągarki. Ma też szansę nawet go nie porysować ale mówiąc "doświadczona" mam na myśli kogoś kto naprawdę już trochę w terenie pomieliłFeniks pisze:Znowu straszą, cholera wprawdzie, pierwszy termin mam kolizyjny z urlopem ale mysłałem co by zaliczyć choć 7 żeby dać się sklasyfikować na zaszczytnym 40 miejscu.Highway pisze:UWAGA!!
Bardzo proszę poważnie potraktować punkt 1 regulaminu. Mimo, że trasy rundy I są stosunkowo łatwe to nadal jest to jazda nawigacyjno-przeprawowa i bardzo proszę, aby osoby mające seryjne samochody (lub np. tylko wymienione opony) dobrze się nad tym zastanowiły.
Napisz może jakie wyposażenie off-road jest obowiązkowe i będzie po sprawie. Dam radę doposażyć albo nie dam....
Highway pisze:
Doświadczona załoga zrobi tę rundę samochodem na MT-kach i przy odrobinie szczęścia bez wyciągarki. Ma też szansę nawet go nie porysować ale mówiąc "doświadczona" mam na myśli kogoś kto naprawdę już trochę w terenie pomieliła jego pilot wie dlaczego i po co siedzi obok.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości