Jestem ponownie bo to jest totalny stek Bzdur. Fakty są następujace:MACIEK27 pisze:24seven pisze:Bardzo ciekawa impreza - okolica piekna nawet zimowa porą.
Ale.... jak wiele osób opuściliśmy sale Wielskiej Świetlicy bardzo szybko. To jak organizator traktuje swojaków a jak ekipy które nie mieszkają koło płota to temat rzeka - niech będzie i tak skuta 30 cm lodem
1. Ekipy miejscowych opuszczali trudny teren pod taśmami - rzekomo awaria - skoro tak to czemu pozostałe stemple atakowali reszta wracała chlewem którym sie tam wbiła
2. Nagrody - heheheh odebrał je jeden stoł znajomych - 6 ekip siedziało i 5 pucharów dostali - nawet mieszane ekipy Pani z paznkokietkami i wątły mężczyzna - byli lepsi od wyjadaczy
3. Pojęcie wyczyn dla organizatora to absurd. Ekipa chłopaczków z Gdańska walczy z tirforem zawzięcie a miejscowy jedzie w 2 innych teame kolegów z windami i przeciagają chłopaczka co wieksze błote Co to ma z wyczynem wspólnego To autko co wygrało z samym kinetykiem to w turystyku mogło jechać
Tyle moich spostrzeżeń - lekkie wstyd Panowie dla Was a mogło być fajnie a tak pewnie wiele ekip już się tam nie pojawi
Zawody off roadowe to nie TOWARZYSTWO WZAJEMNEJ ADORACJI krzywdzicie walczących a sobie dobrego rozgłosu nie zrobicie .Jak tak to ma wyglądac to bawcie się sami w swoim gronie i brędzlujcie nad sukcesami
Bylismy w zeszłym roku, fajne tereny, fajna trasa i to koniec, jechalismy pierwsi i pierwsi zrobilismy pieczatki, piersi dojechalismy do bazy , a tirfora trzeba było uzyc, i okazało sie ze lokalni przyjechali przed nami 2 - samochody 1 godzine wczesniej - fajnie czysci byli tezna ta impreze nie wróce , mysłalem ze przypadek ale nie , potwierdziło się . jezdze długo bedzie juz z 19 lat ale na zywca przekrecaja
odradzam kazdemu ta impreze
1. Startowaliście u mnie, ale w 2011 roku, a nie zeszłym.
2. Mieliście numer startowy 26.
3. W trasę w swojej klasie wyjachaliście jako załoga 13
4. Zdobyliście całkiem przyzwoite 50pkt na 55 możliwych (szacun)
5. Po sięgnieciu do materiałów ustaliłem, że zjachałeś jako 10 załoga.
Wnioski:
1.Jak mogłeś pierwszy zbierać pieczątki?
2.Jak możesz pisać, że zjachałeś pierwszy?
3.Odradzam każdemu organizatorowi dopuszczania Was do udziału w imprezie