SZTOLNIA 2008 / 12-14 wrzesień/KMST 4X4 RADOM/

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

ufo4x4

Post autor: ufo4x4 » pn wrz 15, 2008 1:31 pm

Dzięki chłopy za fest imprezę , ciepłe klimaty i dobry humor .
Dzięki dla dziadunia za cerwóne ;) , dzięki za bigos i pierogi .
Dzięki za tkwiący w mojej pamięci obraz waszych obleśnych niezamykających nigdy się pysków , co prawda nie pierwszej już świeżości ale wciąż rozświetlonych nieustającym promiennym zaraźliwie rechotem ...
Niech Wam odyńce fajka dalej nie opada 8)
Pozdrawiam ...

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » pn wrz 15, 2008 2:12 pm

ufo4x4 pisze:obraz waszych obleśnych niezamykających nigdy się pysków , co prawda nie pierwszej już świeżości
O to dobre jest :P popieram i potwierdzam.Nie mylić z popierdzam :wink:

PS> Czy ktoś nie znalazł czarnego polara z moim logo na klacie i na plecach,co go Partycja gdzieś zapodziała piątkowej nocy ??
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » pn wrz 15, 2008 5:23 pm

Wojtek Bratford pisze:
ufo4x4 pisze:obraz waszych obleśnych niezamykających nigdy się pysków , co prawda nie pierwszej już świeżości
O to dobre jest :P popieram i potwierdzam.Nie mylić z popierdzam :wink:

PS> Czy ktoś nie znalazł czarnego polara z moim logo na klacie i na plecach,co go Partycja gdzieś zapodziała piątkowej nocy ??
Nie wiem czy to nie tym polarem Malinka poczynił gest TSA zaraz po tym jak Rockyersom/zwanym również PRECELKI/ przed budą zagrał zespół KAŁOMA utwór pt: Lambada WSPÓLNIE z Reni Jusuis "Zakręcona,zakręcona".
nie ma w rockym nic z patrola

sinkler

Post autor: sinkler » pn wrz 15, 2008 6:52 pm

Gratulacje bardzo fajne trasy ,dobrze oznaczone pieczątki pyszny boczek i mięska .
Ricekrsi macie mojego triforka .
stary dyfer

Awatar użytkownika
simer
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: simer » pn wrz 15, 2008 8:43 pm

sinkler pisze:Gratulacje bardzo fajne trasy ,dobrze oznaczone pieczątki pyszny boczek i mięska .
Ricekrsi macie mojego triforka .

Mamy czeka w garaziu
Miśka 2.5TD '87

PAWEŁ MICHALCZEWSKI
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: PAWEŁ MICHALCZEWSKI » wt wrz 16, 2008 6:10 am

wielkie dzięki za fajną impreze organizatorzy spisali się na 6
BRONEK

PAWEŁ MICHALCZEWSKI
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: PAWEŁ MICHALCZEWSKI » wt wrz 16, 2008 6:10 am

wielkie dzięki za fajną impreze organizatorzy spisali się na 6
BRONEK

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » wt wrz 16, 2008 7:39 am

Dzięki WSZYSTKOIM PIERUNOM za przybycie. Rokersu nie oddawaj SINKLEROWI TIRFORKA bo jeszcze nie odebrał pucharu za PIERUNADĘ 2008.......... :P
KOLEGO UFO DZIĘKI ZA WSPÓLNY ODLOT. JESTEŚ URODZONYM DZIECKIEM ROCK'N'ROLL-a - WKOŃCU FAN EROSA RAMAZOTTI MUSI BYĆ SFÓJ HŁÓP DO ZOBACZYSKA....................

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » wt wrz 16, 2008 8:36 am

Po dojściu do siebie i ja chciałbym podziękować organizatorom za niezłą zabawę na trasie i w trakcie wieczorku taneczno-bokserskiego, nie wspomnę o jedynej możliwości rozminowywania pola przed campingiem Obrazek .
Fotki tradycyjnie wkrótce :wink:
A jeszcze podziękowania dla KOTWICOWEGO za wspólną jazdę i kilka lekcji
ROCKY 2.8D '88

ktmkotwica
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: ktmkotwica » wt wrz 16, 2008 8:44 am

Dzieki za przefajną imprezke ,było "GIT"
Do tej pory boli mnie gardło od darcia sie słowami -kir.........wa go mać
Rokers jeszcze raz dziekuje za jazde ,masz przekozacki sprzet i wole walki ,ze juz nie wspomne o zimnej krwi podczas pilotowania
Ogólnie impreza wpisana w kajet jako udana -ocena na 5+
Tomasz pozdrawia

ktmkotwica
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

poszukiwany

Post autor: ktmkotwica » wt wrz 16, 2008 9:38 am

Szukam ludzi z szarej geli , prosze o kontakt do nich
Tomasz pozdrawia

Awatar użytkownika
Pod Napięciem 4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Pod Napięciem 4x4 » wt wrz 16, 2008 10:34 am

Szukam ludzi z szarej geli , prosze o kontakt do nich

To chłopaki z Szydłowca- Kasza i Riczi.Mam tylko nr tel. do Kaszy jak coś to na PW.
Samurai - trochę zmotany.

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » wt wrz 16, 2008 1:05 pm

Po nadaniu nazw naszym wozom tj, PIERUN, BRONEK, DZIK , RESORAK NA RUSZTOWANJU WARSZAWSKIM, SKRZYPACZKA, KUBUŚ i innych niniejszym Artur Rockers szuka ojca chrzestnego dla swojego...PRECELKA........... i Kotficowy dla swojego BONKA :P czas start.

Awatar użytkownika
Wojtek Bratford

Kontaktowanie:

Post autor: Wojtek Bratford » wt wrz 16, 2008 2:31 pm

Dla PRECELKA nijak innego kandydata na ojca chrzestnego niż TY nie widze. :lol:
Zgłoś sie na ochotnika :lol:
Znajdziemy drogę albo ją wytyczymy...
white GR & black D22 4x4.radom

ufo4x4

Post autor: ufo4x4 » wt wrz 16, 2008 3:58 pm

pierun4x4 pisze:JESTEŚ URODZONYM DZIECKIEM ROCK'N'ROLL-a - WKOŃCU FAN EROSA RAMAZOTTI MUSI BYĆ SFÓJ HŁÓP DO ZOBACZYSKA....................
ooo widzisz :)24 , to już teraz wiem kto mi te bździny podrzucił do auta.
Wiem , że żal Ci pupinkę ściska , że Twoja ulubiona hit-płyta wyufowała przez okno , ale nie płacz , pewnie jeszcze leży na polu w bazie.
Tylko uważaj jak ją znajdziesz , bo może ktoś jej użył do wyskrobania rodzynków :)23
Wojtek Bratford pisze:Czy ktoś nie znalazł czarnego polara z moim logo na klacie i na plecach,co go Partycja gdzieś zapodziała piątkowej nocy ??
Mam niejasne przeczucie , że logo na polarze zostało zmienione:
el matador 4x4 pisze:Nie wiem czy to nie tym polarem Malinka poczynił gest TSA zaraz po tym jak Rockyersom/zwanym również PRECELKI/ przed budą zagrał zespół KAŁOMA utwór pt: Lambada WSPÓLNIE z Reni Jusuis "Zakręcona,zakręcona".
ArtekRadom pisze:... nie wspomnę o jedynej możliwości rozminowywania pola przed campingiem Obrazek .
Była inna możliwość ale nikt nie trafił we włącznik
Wojtek Bratford pisze:Dla PRECELKA nijak innego kandydata na ojca chrzestnego niż TY nie widze. :lol:
Zgłoś sie na ochotnika :lol:
Perun nie może , bo jest już ojcem. Widać przecież, że precelek mocno malinowy . A z taty też niezły herbatnik.

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » wt wrz 16, 2008 6:11 pm

Zanim zacznę się i ja wydurniać kilka oficjalnych danych :

I miejsce /bezsprzecznie/ i nagroda w postaci pucharu oraz wyciągarki powędrowała do Chełma dla załogi nr 3 w składzie:
Tomasz Szponar "UFO" , Robert Oleszczuk "CARLOS"

II miejsce i nagroda w postaci pucharu oraz HI LIFTA przypadła załodze nr 13 w składzie Kornel Łabęcki , Barański Marcin

III miejsce i nagroda w postaci pucharu oraz kinetyka przypadła załodze nr 15 w składzie Dariusz Mosiołek , Ernest Biegaj.

Długo myśleliśmy nad nagrodą FAIR PLAY , ale , jak zwykle, rozwiąanie przyszło samo . Chcieliśmy wręczyć puchar Sławkowi Pacholczykowi i Rafałowi Krajewskiemu z załogi nr 9 , ale rzutem na taśmę przebili ich w niedzielny poranek koledzy z załogi nr 14 tj: Kucfir Marcin oraz Sławomir Szcześniak , którzy oddali swój drążek z auta dla załogi z II-go miejsca aby Ci mogli je zdobyć . Piękny i sportowy gest . Polecam jako wzór.

Szkoda , że już po imprezie .
Wszystkim , którzy zdobyli laury, serdecznie gratuluję .
Pozostałym uczestnikom dziękuję za udział w rajdzie i piękną walkę/nie do końca na ciśnieniu/ , i zapraszam /mam nadzieję jeśli czas pozwoli/ na Jesień Pod Napięciem 2008.
Niebawem fotki.Pozostałym uczestnikom przygotujemy dyplomy, które wręczymy na Jesieni lub w przypadku jej braku wyslemy pocztą.
CZUWAJ.

pierun4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: pierun4x4 » śr wrz 17, 2008 11:50 am

Na ojca chrzestnego dla Kotficowego BONKA wysówam kandydaturę jego " najlepszego funfla " tj. Artura Altmana.....łĄaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TO BYŁO PODŁE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

el matador 4x4

Post autor: el matador 4x4 » śr wrz 17, 2008 2:20 pm

pierun4x4 pisze:Na ojca chrzestnego dla Kotficowego BONKA wysówam kandydaturę jego " najlepszego funfla " tj. Artura Altmana.....łĄaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
TO BYŁO PODŁE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Było podłe a jak
Ale żemWłqadziu dał wczoraj po berecie. Aż hemoroida do 15 skwierczała.
Tera żnedo łodzi bo żem sie zakochał.

Awatar użytkownika
pilmar

Post autor: pilmar » śr wrz 17, 2008 7:34 pm

Dzięki za udaną imprezę :)2
W piątek aż zanadto :wink:

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » czw wrz 18, 2008 9:58 am

el matador 4x4 pisze: Tera żnedo łodzi bo żem sie zakochał.
Szkoda żeś nie dał znać, byś Sinklerowi Tirforka podrzucił, łupałem do Ciebie wczoraj we framugie, kiedy lecim po rupiecie ??
ROCKY 2.8D '88

sinkler

Post autor: sinkler » czw wrz 18, 2008 3:42 pm

Arek nie ma sprawy odbiorę pod napięciem .
Nie jest mi specjalnie potrzebny bo mam wyciągarkę .
stary dyfer

art4x4
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: art4x4 » pt wrz 19, 2008 3:56 pm

witam nie byłem i bardzo załuję. cisza tu taka bo pierun i el zmienili upodobania i polecieli popływać łajbą jakąs. popływać to chyba za duze słowo bo jak ich znam to pewnie łodki nie odwiążą od pomostu i cały tydzień będą pić cerwune bo zapas jakis wzieli.
mam tylko nadzieję ze łajby nie zwróca im w głowie i jeszcze w terenie ich zobaczymy.
ja tez jak tylko złapie oddech jak to mówi bronek tez się pokaze a narazie proszę o info gdyby ktoś coś wiedział i szłyszał to z chęcią nabył bym drogą kupna patrola k-160 za jakies rozsądne pieniadze.........moze być do remontu.
art4x4
im trudniej tym lepiej i weselej

ufo4x4

Post autor: ufo4x4 » pt wrz 19, 2008 5:39 pm

art4x4 pisze:witam nie byłem i bardzo załuję. cisza tu taka bo pierun i el zmienili upodobania i polecieli popływać łajbą jakąs. popływać to chyba za duze słowo bo jak ich znam to pewnie łodki nie odwiążą od pomostu i cały tydzień będą pić cerwune bo zapas jakis wzieli.
mam tylko nadzieję ze łajby nie zwróca im w głowie i jeszcze w terenie ich zobaczymy.
ja tez jak tylko złapie oddech jak to mówi bronek tez się pokaze a narazie proszę o info gdyby ktoś coś wiedział i szłyszał to z chęcią nabył bym drogą kupna patrola k-160 za jakies rozsądne pieniadze.........moze być do remontu.
z pierwszej ręki usłyszałem , że cerwóne zaczęło im się kończyć coś po 30km , a odnośnie parcha to Szymek z Czapajów ma do sprzedania z uszkodzonym silnikiem - chyba wał złapało na panewce. Jak by trzeba było numer to na PW

Awatar użytkownika
ArtekRadom
Kontaktowanie:

Post autor: ArtekRadom » pn wrz 22, 2008 9:29 am

art4x4 pisze:witam nie byłem i bardzo załuję.
Następnym razem to przyjeżdżamy po Ciebie Arturo z nienacka o 16 w nocy pakujemy do wozu i wieziemy do majdowa, koniec opi....ania !! !!
art4x4 pisze:cisza tu taka bo pierun i el zmienili upodobania i polecieli popływać łajbą jakąs

Widziałem fotki z tejże wyprawy bo poprzesyłali mms-ami Obrazek , niektórzy wyglądali nieźle Obrazek , reszta deko gorzej Obrazek, a tak wogóle to ciekaw jestem jak se Pierun poradzi bez Obrazek pewnie ich wizyta zakończy się czarną flagę na plażach otaczających akwen po którym pływali z informacją o skażeniu bakterią COLI i katastrofie ekologicznej na skalę światową
ROCKY 2.8D '88

Awatar użytkownika
miron1967
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: miron1967 » wt wrz 23, 2008 6:16 pm

to mowi miron ci co mnie znają to wiedzą o kogo chodzi, mianowicie mam prośbę do moich kolegów- NIE DAWAJCIE MI CERWONEGO BO JA WYPIĆ NIE MOGE I PÓŻNIEJ ZADNYCH WSPOMNIEN Z ZABAWY NIE MAM, no chyba ze kacula
niby była zabawa a ja nie dość że na chwile wpadłem to jeszcze poległem szybciorem, i tyle z tego wszystkiego pamietam
ale dzieki i za to
ROKERS SORKI ZA POPYCHANKO(fajnie to brzmi ale nie tłumacz nikomu o co chodzi)
KOTWICOWY (jako radomiak przez przypadek urodzony w kielcach) chyba juz mi wybaczłeś bo mam jeszcze pare atutów w zanadrzu do prezentacji kiedy indziej
BORSUK jak byś potrzebował adrenaliny to RADOM, UL BARLICKIEGO 1A -prowadze hurtownie
pozdrawiam
lekko zmotane pajero 2.5

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”