grejt eskejp 2012
Moderator: Pasza
Re: grejt eskejp 2012
szkoda ,ze Feniks juz niejezdzi bo podsumowałby to co czytam ładnie 

- Sawa GR
- Kontaktowanie:
https://picasaweb.google.com/1134618400 ... 6114218594
To ktoś z foruma?
To ktoś z foruma?
Patrol Y60 2,8TD 1992 - Jest
Niva 1,9D 1990 - Była
Pathfinder 2,5TD automat 2008 - On road
Niva 1,9D 1990 - Była
Artur i Romek. nie wiem czy są na forumie. super załoga
znajdziesz ich na FB

- Sawa GR
- Kontaktowanie:
Wystraszyli mi żonę i kilku innych ludzi... Jak wszyscy wystartowali zaczęliśmy wracać (stałem przy pompowanej czerwonej bramce). Po przejściu 3m wypadli na zblokowanych kołach z lasku jakieś 2m przed nami, zrywając taśmę i wzbijając w górę ze 2 opony które leżały jako bariera, resztę wzięli pod siebie, szli takim szwungiem...
Wyskoczyli z tych sosenek jak kto by tam stał...
Miałem zabrać dzieciaki, dobrze że nie wziąłem bo pewnie by się bawiły w tej okolicy...

Miałem zabrać dzieciaki, dobrze że nie wziąłem bo pewnie by się bawiły w tej okolicy...
Niva 1,9D 1990 - Była
Niva 1,9D 1990 - Była
oko_demona pisze:Wystraszyli mi żonę i kilku innych ludzi... Jak wszyscy wystartowali zaczęliśmy wracać (stałem przy pompowanej czerwonej bramce). Po przejściu 3m wypadli na zblokowanych kołach z lasku jakieś 2m przed nami, zrywając taśmę i wzbijając w górę ze 2 opony które leżały jako bariera, resztę wzięli pod siebie, szli takim szwungiem...![]()
Ty tak na serio

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
był błąd w RB. może szukali mety jak się okazało, że RB prowadzi na start zamiast do mety..
wiele załóg jeździło po tym lasku, taśm wszędzie nie było na wjeździe od poligonu.
wiele załóg jeździło po tym lasku, taśm wszędzie nie było na wjeździe od poligonu.
na razie niestety z braku czasu nie zrobimyLaska pisze:nie powiem na jakich, bo nam konkurencje zrobicie![]()
ale jak się uda to na jesieni się do Moliego stawimy

to się stawcie, bo warto!JeepFan pisze:na razie niestety z braku czasu nie zrobimyLaska pisze:nie powiem na jakich, bo nam konkurencje zrobicie![]()
ale jak się uda to na jesieni się do Moliego stawimy
- Sawa GR
- Kontaktowanie:
Generalnie jestem mało płochliwy, ale jak widzę samochód wpadający miedzy ludzi, na zblokowanych kołach (więc manewru nie miał za wielkiego i możliwości zatrzymania też) wyobraźnia podpowiada co innego. Stałem w miejscu odgrodzonym taśmami "dla publiczności" oni wyskoczyli z lasku, przejeżdżając zdaje się przez sosenki i opony z taśmą na masce. Być może z perspektywy samochodu widzieli że jest tam luka miedzy publicznością...Łosiu pisze: Ty tak na serio![]()
Ostatnio zmieniony śr mar 07, 2012 12:14 pm przez Sawa GR, łącznie zmieniany 1 raz.
Niva 1,9D 1990 - Była
Niva 1,9D 1990 - Była
- zeus81
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam,
Ktoś z was wybiera się na Borne Sulinowo?
Ktoś z was wybiera się na Borne Sulinowo?
Grat I
Silnik OM603 TD
Coilover Bilstein
36" Simex
Pajero III 2002 3.2 DID
Silnik OM603 TD
Coilover Bilstein
36" Simex
Pajero III 2002 3.2 DID
je___bać frajerow!oko_demona pisze:Wystraszyli mi żonę i kilku innych ludzi... Jak wszyscy wystartowali zaczęliśmy wracać (stałem przy pompowanej czerwonej bramce). Po przejściu 3m wypadli na zblokowanych kołach z lasku jakieś 2m przed nami, zrywając taśmę i wzbijając w górę ze 2 opony które leżały jako bariera, resztę wzięli pod siebie, szli takim szwungiem...![]()
W zeszlym roku bylem widzem i przechodzilem kolo namiotow teamow. Zdarzyly sie dwa przypadki na moich oczach, ze nagle przyspieszali co niektorzy zawodnicy na drodze wokol przechodniow.
Tak z impetem przyspieszali, ze o maly wlos nie potraciliby ktoregos.
Fantazja i popisy ponosza "chlopcow"
To chyba p. Owczarek.....
...jedna z niewielu załóg które osobiście bym kazdemu orgowi życzył ....zdyscyplinowani, usmiechnieci i rzyczliwi...bawiący sie offroadem....może to wina błędów popełnionych przez najjaśniejszego....

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
https://picasaweb.google.com/1034945970 ... 9045233330
tak wygląda cross country na GER!!!
w trzy godziny 1 km trasy
super wolny odcinek

tak wygląda cross country na GER!!!

w trzy godziny 1 km trasy

-
-
Spoko Spoko... mam w Daimlera DS420 Hearseczesław&jarząbek pisze:cze mały wacekIgor V8 pisze:To nie wiesz że szrek ma nadmiar nasienia w jajowodach ?
temat mam.
poważnie.
masz świadomość, że jesteśmy już w wieku w którym zaczyna się bywać na pogrzebach, hę?
we no tam odstaw na bok jedną więźniarkę z jueseju i zrób z niej porządną lawetę na jednego umarlaka. odkrytą taką. w wojskowym stylu.
z silnikiem v8.
przyda się...
gdyż albowiem ujowo by było jeśliby nas powieźli w ostatnią drogę jakimś pierdzącym, blaszanym vito na commonrailu.

so what...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
aaa...własnie...zapomniałem o tobie 
[poka foty]
git.
w takim razie...te...e...igorek...mały wacek...słyszysz?
bujaj się z tymi swoimi redneck'imi ropniokami v8
no.

[poka foty]
git.
w takim razie...te...e...igorek...mały wacek...słyszysz?
bujaj się z tymi swoimi redneck'imi ropniokami v8
no.

#noichuj
- Igor V8
-
Słyszę popaprańcu ... przeterminowany znawco techniki geotermalnejczesław&jarząbek pisze: ...te...e...igorek...mały wacek...słyszysz?
Idee Lenina wiecznie żywe ... komunista , chwilowo w konspiracji ... 

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
też cie kocham bufonie 
ale od techniki geotermalnej to jest teraz kluczyś. wyniósł się na wieś i udaje, że jest eko.
ja mam na to wyrzucone. uwielbiam niszczyć zasoby naturalne planety przepalając tonę oleju opałowego co sześć tygodni

ale od techniki geotermalnej to jest teraz kluczyś. wyniósł się na wieś i udaje, że jest eko.
ja mam na to wyrzucone. uwielbiam niszczyć zasoby naturalne planety przepalając tonę oleju opałowego co sześć tygodni

#noichuj
- zeus81
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam,
Czy ktoś z szacownych forumowiczów jest w posiadaniu materiału emitowanego w TVN Turbo dotyczącego GER? Z teg co mi wiadomo materiał był emitowany przedwczoraj. Proszę o informację zwrotną.
Pozdrawiam
Czy ktoś z szacownych forumowiczów jest w posiadaniu materiału emitowanego w TVN Turbo dotyczącego GER? Z teg co mi wiadomo materiał był emitowany przedwczoraj. Proszę o informację zwrotną.
Pozdrawiam
Grat I
Silnik OM603 TD
Coilover Bilstein
36" Simex
Pajero III 2002 3.2 DID
Silnik OM603 TD
Coilover Bilstein
36" Simex
Pajero III 2002 3.2 DID
W TVN turbo nie pokazali niczego ciekawego, tylko ochy i achy jak to tam cudownie bylo i wywiad z jakims jednym uczestnikiem jadacym G
Vitara 30''
Jimny DDIS
GV 2.0 HDI A/T
Jimny DDIS
GV 2.0 HDI A/T
- zeus81
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
No właśnie tym "G" jechałem ja, dlatego chciałbym zobaczyć ten materiał.i wywiad z jakims jednym uczestnikiem jadacym G
Grat I
Silnik OM603 TD
Coilover Bilstein
36" Simex
Pajero III 2002 3.2 DID
Silnik OM603 TD
Coilover Bilstein
36" Simex
Pajero III 2002 3.2 DID
Mówiłem Ci wcześniej że będzie jak będzie, Twój wybórJarekF pisze:https://picasaweb.google.com/1034945970 ... 9045233330
tak wygląda cross country na GER!!!![]()
w trzy godziny 1 km trasysuper wolny odcinek
![]()
![]()

- siwulus
-
- Kontaktowanie:
....a jakie wiejskie kluby miałeś na myśli....daniła pisze:GAZFAN pisze:daniła pisze:
no wiec tak:
bywałem na rajdach organizowanych przez wiejskie kluby miłośników aut terenowych i nigdy nie widziałem takiej żenady

- daniła
- Kontaktowanie:
tak się odezwałeś jakbyś był wezwany do tablicysiwulus pisze:....a jakie wiejskie kluby miałeś na myśli....![]()

I nasz filmik
http://www.youtube.com/watch?v=3zPu1-aYvyM
Innym znany jako Maciuś
https://www.facebook.com/teambema?ref=hl
https://www.facebook.com/teambema?ref=hl
zieeeew....bema111 pisze:I nasz filmik
film tak doskonaly i fascynujacy prawie jak pewien, dawny radziecki o tym, jak wielka jest Tajga.
W filmie tym przez bardzo dlugi czas bylo widac jak jedzie bezdrozami stara radziecka ciezarowka. Wtedy mozna bylo doceniac i podzwiac sama Tajge.