pewnie ze tak, ale to feniks jest kierownik i chyba nas zaprośiHavel pisze:My też możemy przyjechać ?darek90 pisze:o widzę ze się robi impra w zabrzumilas pisze:teraz to mnie rozbawiles. pozdro feniks. dozobaczenia w zabrzu
Jeepnięci Silesia

Moderator: Pasza
To chyba Gorg jest!!!???NuVo pisze:http://silesiapark4x4.pl/gallery/v/hold ... 0.jpg.html
Poszukuję właściciela tego oto wojownika!Sie okazuje,że obaj pracujemy na jedym placu.On w firmie na początku,ja na końcuChyba ugania jeszcze zielonego tyrana.Proszę o namiary na niego bądź niech sam się odezwie w celu nawiązania dalszego kontaktu towarzyskiego
Cię na liście oczekujących nie widziałem...milas pisze:nieczepaijmy sie
moja pilotka pierwszy raz w zyciu trzymala roudbooka w rekach i dawala rade wiec byly ok
a gdyby cala trasa byla tasmami ogrodzona to tez byloby malo ciekawie.
feniks jak mnie na region wciagniesz to tam mozemy kasztanic
Cię nie olano tylko jak Cie nikt nie zna to Cię nie wpuszczą.milas pisze:jazda za Jareckim byla nioceniona nauka zarówo dlamnie jak i dla pilota
doteraz niewim jak on to robil
jechal , nawigowal i jeszce pieczatki trzaskal
jutro sie zgłosze na region to ci napisze. kiedys jakkupilem autko to sie zglosilem ale mnie olano
Bo @Jacenty wielki upalacz jest i bastamilas pisze:jazda za Jareckim byla nioceniona nauka zarówo dlamnie jak i dla pilota
Oooo czemu nie zameldowałaś nadwornemu ja bym to załatwiłgochasnow pisze:Qubus juz tam wie!!!!
Zobacz ten, mój pilot stwierdził, że był ekstra. (strzałka in & out)qubus pisze: Jesli ktos ma jeszcze uwagi to piszcie, mnie to nie denerwuje![]()
pisze:powbijac paliki i na to nabic strzalki
pisze:gdyby cala trasa byla tasmami ogrodzona
nie no...kuwa...nie róbcie z ludzi pederastów...pisze: w miejscach, gdzie nie ma punktów charakterystycznych, można je stworzyć właśnie taśmami
Havel pisze:Mam ten program!
Jak chcecie w takiej wersji - to OK !
Ale jak znowu coś będziecie marudzić to wystrzelimy Was w kosmos
Feniks pisze:cała trasa jakieś 60 km...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości