Moderator: Pasza
tak to jest, jak nieukończone auto wystawia się na widok publicznyraf_jeep pisze:ja też pamiętam fikołka Mariusza
niezłe to było
bezduszny katmargod pisze:Lepiej byłoby na kinetyku przywiązać i niech zapitala za samochodem, trening przed sezonem musi być![]()
![]()
![]()
Od jesieni tylko obiecuje, że będzie biegał i formę szlifowałFajki miał rzucić i nie rzucił
W tym sezonie skończy mu się laba, bo auto już będzie bezawaryjne i trzeba będzie zapitalać ze sznurkiem do końca każdej imprezy
Od marca zaczynam intensywny trening i kończę z używkami. Lepiej się módl, aby suka bezawaryjna była, bo gonzo skopie, spale i po mordzie będę bił kierowcę jak się rozkraczymargod pisze:Lepiej byłoby na kinetyku przywiązać i niech zapitala za samochodem, trening przed sezonem musi być![]()
![]()
![]()
Od jesieni tylko obiecuje, że będzie biegał i formę szlifowałFajki miał rzucić i nie rzucił
W tym sezonie skończy mu się laba, bo auto już będzie bezawaryjne i trzeba będzie zapitalać ze sznurkiem do końca każdej imprezy
ale już nie długo... teraz to już kosmetykaMad Max pisze:A Gonzo dalej na kołkach stoi
dlatego jest bezawaryjnyMad Max pisze:A Gonzo dalej na kołkach stoi
W sumie nowy motor to chwila robotymargod pisze: ale już nie długo... teraz to już kosmetyka
margod pisze: bo auto już będzie bezawaryjne
niedowiarkiJeepFan pisze:margod pisze: bo auto już będzie bezawaryjne![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jutro lakier mu zawożę, będzie miał najładniejszy kurnik we wsi.s3R pisze:Z tego co pamiętam to Łukasz po zrobieniu klatki planował obić folią wysmyczyć na zewnątrz i kury wpuścić...
Pierwsze miejsce zarezerwowane jest dla tych, którzy mają 19.03 urodzinyIgor909 pisze:No to się stało ....
Jadę![]()
Uważajta na siebie![]()
Ps.
Jakie są przewidziane nagrody za I miejsce ?
no to mozemy sie licytowac bo ja mam 20.03 czyli ty w piatek pierwszy a ja w sobotemargod pisze: Pierwsze miejsce zarezerwowane jest dla tych, którzy mają 19.03 urodziny
ja już wam w tym peepie tyle psikusów na warsztacie narobie że urodziny nie pomogąmargod pisze:Pierwsze miejsce zarezerwowane jest dla tych, którzy mają 19.03 urodziny
Tak se mów .margod pisze:W tym sezonie skończy mu się laba, bo auto już będzie bezawaryjne i trzeba będzie zapitalać ze sznurkiem do końca każdej imprezy
Nie wiesz czy miejsca jeszcze sa ? Jakby co to zawsze zostaja lochy w zamku
...i karwa pianka do nurkowania również się przyda. U nas zrobiło się chłodniej i coś z nieba zaczyna prószyćDuży59 pisze:a ja tam radzę żeby każdy kto może zaopatrzył się w butle z tlenem i maske do nurkowania.pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość