ŚLONSKO HOŁDA - III SZYCHTA
Moderator: Pasza
Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem...Laska pisze:Ty mi te orgazmy to tak obiecujesz i obiecujesz a jeszcze żadnego z Tobą nie przeżyłamtadziol pisze:Dzięki Laska za poparcie...masz za to zgodnie z moim tematem na jeeep.org-u co najmniej dwa orgazmyLaska pisze:
Kolega Tadziol to jeden z bardziej rozpiętych off-rołderów jakich znamo różne rzeczy go można podejrzewać, ale nie o spiętość
Czekam tylko na znak-sygnał,bo mój szacunek do Ciebie nie pozwala mi być natrętem

a Ty Qubus siedź cicho na dupie,jak jest haja to jest i h....j
kolego GALUBAP zakopujemy topory...myślę,że spotkamy się na HOŁDZIE i życzmy sobie dobrej zabawy,stawiam Ci browca ale pod warunkiem,że się ze mną napijesz
Dzień bez Tadziola-stracony...,dzień z nim-bezcenny
Chociaż kocham okrągłe sumy...np: milion dolarów
Chociaż kocham okrągłe sumy...np: milion dolarów
Ach no tak zapomniałam, że Ty genelmen w każdym calu i się narzucać nie narzucasztadziol pisze:Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem...Laska pisze:Ty mi te orgazmy to tak obiecujesz i obiecujesz a jeszcze żadnego z Tobą nie przeżyłamtadziol pisze: Dzięki Laska za poparcie...masz za to zgodnie z moim tematem na jeeep.org-u co najmniej dwa orgazmy
Czekam tylko na znak-sygnał,bo mój szacunek do Ciebie nie pozwala mi być natrętem![]()
a Ty Qubus siedź cicho na dupie,jak jest haja to jest i h....j
kolego GALUBAP zakopujemy topory...myślę,że spotkamy się na HOŁDZIE i życzmy sobie dobrej zabawy,stawiam Ci browca ale pod warunkiem,że się ze mną napijesz

uufff dobrze, że napisałeś napijesz a nie co innego

- Robur zmota
Przyjacielu,przepraszam jak Cię uraziłem,ale chłopaki z BB zawsze mieli klasę,jak przyjeżdzali na rajd to na wstępie mogli tasować w swoim gronie pierwsze trzy place,w każdej kategorii,a teraz ..... sam sobie odpowiedz,ale i tak mam nadzieję że przyjmiesz odemnie na zakończenie rajdu małego browarka,albo zostaniesz dłużej bo w naszej Holdzie się zakochaszgalubap pisze:Misiu bordowy, nie znasz mnie, więc czego się przy..sz? He? Ciśnienie za wysokie, czy jak?
W ogóle widzę, że tam u Was na Śląsku jakoś nerwowo

PATROL4.2
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
TOTALNY ANTYKLERYKAŁ
ZMOTA KATOWICE
on niemusisie zakochiwac w holdzie bo byl juz naniej i jaksie mial zakochac to juz to zrobil .
bo jesli chodzi o impreze a nie tren to ma ona swoj specyficzny chrakter.
w 90% przypadkow niema tu cisnienia a glownie dobra zabawa , wzajemna pomoc i chec dotarcia do mety z 100% iloscia pieczatek co w nocy niebedzie proste i bedzie sukcesem a jak niezmieni sie pogoda to chyba tez cudem
w 90% przypadkow niema tu cisnienia a glownie dobra zabawa , wzajemna pomoc i chec dotarcia do mety z 100% iloscia pieczatek co w nocy niebedzie proste i bedzie sukcesem a jak niezmieni sie pogoda to chyba tez cudem

No dokładnie, o to chodzimilas pisze:on niemusisie zakochiwac w holdzie bo byl juz naniej i jaksie mial zakochac to juz to zrobil .
w 90% przypadkow niema tu cisnienia a glownie dobra zabawa

Co do piwka Panowie, to tak myślę, że po jednym małym można symbolicznie na zgodę przed Hołdą strzelić. Będę na 18 a start dopiero o 22

wyrazam zgode, ale na malutkie piwo.
dziekuje Kolegom za te slowa. celem Jeepnietych bylo robienie imprez i jezdzenie w sposob spokojny, zgodny z klasa turystyczna. Nie zapominamy o cisnieniowcach jednak chcielibysmy a raczej bardzo chcialbym ja - QUBUS - gromadzic ludzi, ktorzy jezdza spokoknie, lajtowo i dla przyjemnosci wspolnego bawienia sie.
mam nadzieje, ze tak bedzie.
dziekuje Kolegom za te slowa. celem Jeepnietych bylo robienie imprez i jezdzenie w sposob spokojny, zgodny z klasa turystyczna. Nie zapominamy o cisnieniowcach jednak chcielibysmy a raczej bardzo chcialbym ja - QUBUS - gromadzic ludzi, ktorzy jezdza spokoknie, lajtowo i dla przyjemnosci wspolnego bawienia sie.
mam nadzieje, ze tak bedzie.
Patrol GR Y60 Long
http://www.muddoctors.pl
Biorąc pod uwagę te wszystkie tu wypociny to mam wrażenie że ta impreza to jakaś hard madafaka będzie i wszystkie Polandy, Puchary OR, Magamy czy insze Zmoty to zwykłe popierduły przy tym są. Wprowadźcie jakiś limit czy inksze polecanie znajomych coby byle leszcze nie przyjechały bo zostaną tam do wiosny 

Noo czyli Ty Adaś nie przyjeżdzajAdAm pisze:Biorąc pod uwagę te wszystkie tu wypociny to mam wrażenie że ta impreza to jakaś hard madafaka będzie i wszystkie Polandy, Puchary OR, Magamy czy insze Zmoty to zwykłe popierduły przy tym są. Wprowadźcie jakiś limit czy inksze polecanie znajomych coby byle leszcze nie przyjechały bo zostaną tam do wiosny

Niestety nie da rady. Wywczas mi się zaczyna, ale pewnie jak wrócę to temat będzie dłuższy niż Kuter'ek co to jakiś czas zatonął i Kawał razem wzięte...Laska pisze:Noo czyli Ty Adaś nie przyjeżdzajAdAm pisze:Biorąc pod uwagę te wszystkie tu wypociny to mam wrażenie że ta impreza to jakaś hard madafaka będzie i wszystkie Polandy, Puchary OR, Magamy czy insze Zmoty to zwykłe popierduły przy tym są. Wprowadźcie jakiś limit czy inksze polecanie znajomych coby byle leszcze nie przyjechały bo zostaną tam do wiosny![]()

Aaa no tak Ty się znowu WywczasujeszAdAm pisze:Niestety nie da rady. Wywczas mi się zaczyna, ale pewnie jak wrócę to temat będzie dłuższy niż Kuter'ek co to jakiś czas zatonął i Kawał razem wzięte...Laska pisze:Noo czyli Ty Adaś nie przyjeżdzajAdAm pisze:Biorąc pod uwagę te wszystkie tu wypociny to mam wrażenie że ta impreza to jakaś hard madafaka będzie i wszystkie Polandy, Puchary OR, Magamy czy insze Zmoty to zwykłe popierduły przy tym są. Wprowadźcie jakiś limit czy inksze polecanie znajomych coby byle leszcze nie przyjechały bo zostaną tam do wiosny![]()

galubap pisze:Misiu bordowy, nie znasz mnie, więc czego się przy..sz? He? Ciśnienie za wysokie, czy jak?
W ogóle widzę, że tam u Was na Śląsku jakoś nerwowo
Kolego jakbyś nie zauważył to już dokonaliśmy aneksji Bielska...

Tak, wróciłem z PT i żyję, ku Waszemu utrapieniu.
Patrol GRY303
Powstałem z zabanowania, zawsze będę tu Nowy
Zglaszam prawa autorskietadziol pisze:z dniem dzisiejszym ogłaszam motto przewodnie imprezy:
"I rzekł Pan:weź półoś Swą i udaj się z nią do Tybetu"

to ma brzmiec tak - "Wez polos swa i uchodz do Tybetu"
albo, na Holde

wczoraj przejechalem cala trase zaawansowna - bedzie bardzo ciezko
trasa tuystyczna bezdzie bardzo bardzo wymagajacym turystykiem
na pewno nie bedziecie sie nudzic ale Wasza wyobraznia i zdolnosc musi byc w pelni sprawna

Ostatnio zmieniony ndz wrz 21, 2008 7:48 pm przez qubus, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrol GR Y60 Long
Czym? (nie w sensie trzymaj tylko jaki [autem])qubus pisze: wczoraj przejechalem cala trase zaawansowna - bedzie bardzo ciezko
trasa tuystyczna bezdzie bardzo bardzo wymagajacym turystykiem
Coś w tym jest, największe straty zawsze mam na Hołdzie.
@Milas, a co oni tymi łopatkami mogą wykopać, czego by mój AUTOBUS

Patrol GRY303