GREAT ESCAPE RALLY - nowy rajd międzynarodowy
Moderator: Pasza
Re: GREAT ESCAPE RALLY - nowy rajd międzynarodowy
aha - odszczekuję co mówiłem wczesniej - śnieg jednak jest możliwy
cool

Długi LC90 do jazdy, krótki GRat do zabawy
gkozi pisze:aha - odszczekuję co mówiłem wczesniej - śnieg jednak jest możliwycool

Bede sie gdzies tam krecil po rejonie, jak by co, to mam w aucie kuchenke gazowa 

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
ogrzewanie w stu procentach musi być sprawne,bo inaczej może torba odpaść. : 

kalesony uja dadzą, jak wpakujemy się do wody po jajcaDrako pisze:masakra![]()
kupuje kalesony

Ja Lecha do kałuży nie wpuszczę

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
żebyś tylko skarpety umoczyłmargod pisze:kalesony uja dadzą, jak wpakujemy się do wody po jajcaDrako pisze:masakra![]()
kupuje kalesony![]()
Ja Lecha do kałuży nie wpuszczę, nie mam zamiaru skarpetek moczyć przy -10st.C.

chociaż jego auto wysokie jest to może i nie zmoczysz się

Jimny 

w takim razie nam chyba zostaje chyba tylko pianka nurkowamargod pisze:kalesony uja dadzą, jak wpakujemy się do wody po jajcaDrako pisze:masakra![]()
kupuje kalesony![]()
Ja Lecha do kałuży nie wpuszczę, nie mam zamiaru skarpetek moczyć przy -10st.C.

ciezko nie zamoczyc sie w willim
Ogolnie bedzie wesolo

Ja proponuję jazdę w kupie (10-20 samochodów) przed wodą stajemy i piloci losują, który z liną zapitala na drugi brzeg. Lechu ma podobno 100m druta na mechaniku, jak się daleko podepnie to wszystkich na raz przeciągnie 

"Gonzo" is DEAD
Tiaa... jak coś to trzeba wziąć rozpałkę i zapalimy ognisko na trasie 

Zdrapek i poharatka
może trzeba napalić w kominkus3R pisze:Tiaa... jak coś to trzeba wziąć rozpałkę i zapalimy ognisko na trasie

a po co rozpałkę? Zrobi się losowanie, która z fur z tej kupy pójdzie na ognisko i każdy trochę wahy spuści z baku 

czytając posty dochodzę do wniosku, że piloci zasiądą w jednym miejscu (ognisko, kominek), a kierowcy pojadą na trasę?
podoba mi się. to ja kiełbachę zabieram

w zeszłym roku takie ciśnienie było ze chyba nikomu zimno nie było. non stop but.
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
Ogólnie Mariusz to w tamtym roku było naprawdę ciepło
Tylko trzeba naprawdę szybko jechać odcinki ,żeby na żarcie zdąrzyć.W tamtym roku CI którzy dotarli póżno na bazę ,to dla nich nawet nie zostały garnki do zmywania 

ZMOTA SCORPION Y60
karwa to niedobrze... musimy do naszego klekotka jakieś kanapki w takim razie zabraćdaniel b pisze:Ogólnie Mariusz to w tamtym roku było naprawdę ciepłoTylko trzeba naprawdę szybko jechać odcinki ,żeby na żarcie zdążyć.W tamtym roku CI którzy dotarli póżno na bazę ,to dla nich nawet nie zostały garnki do zmywania

Ty się Karson zdecyduj, albo przy ognichu kiełbachę podajesz albo jednak tasiasz klekotem z kanapkamiKarson pisze:karwa to niedobrze... musimy do naszego klekotka jakieś kanapki w takim razie zabraćdaniel b pisze:Ogólnie Mariusz to w tamtym roku było naprawdę ciepłoTylko trzeba naprawdę szybko jechać odcinki ,żeby na żarcie zdążyć.W tamtym roku CI którzy dotarli póżno na bazę ,to dla nich nawet nie zostały garnki do zmywania

a tak w ogóle to całkiem niezły pomysła na biznesa, taka jeżdżąca kanapko dajnia na trasie, sposób podawania jak tankowanie F16 w locie

dozowanie przez rurę od snorkla

Będę miał i kiełbachę i kanapki, wszystko zależy od sytuacji
kilka krzeseł dla klientów musimy zabrać.. może i jakiś parasol? 

a może by tak założyć instalację gazową
można by słoneczko podłączyć 

oo to ja już rezerwuję miejsce na krzesełku dla klientówKarson pisze:Będę miał i kiełbachę i kanapki, wszystko zależy od sytuacjikilka krzeseł dla klientów musimy zabrać.. może i jakiś parasol?

To ta rezerwacja będzie Cię drożej kosztować niż to żarcieLaska pisze:oo to ja już rezerwuję miejsce na krzesełku dla klientówKarson pisze:Będę miał i kiełbachę i kanapki, wszystko zależy od sytuacjikilka krzeseł dla klientów musimy zabrać.. może i jakiś parasol?
parasola nie musze mieć, no chyba że będzie padać

ZMOTA SCORPION Y60
sądzę, że kiełbasa i te kanapki same w sobie będą tego warte, a do tego jeszcze te exkluzywne warunki to już w ogóle!daniel b pisze:To ta rezerwacja będzie Cię drożej kosztować niż to żarcieLaska pisze:oo to ja już rezerwuję miejsce na krzesełku dla klientówKarson pisze:Będę miał i kiełbachę i kanapki, wszystko zależy od sytuacjikilka krzeseł dla klientów musimy zabrać.. może i jakiś parasol?
parasola nie musze mieć, no chyba że będzie padać

Lunch track na zaniemogu z armatką na treściwą paszęLaska pisze: a tak w ogóle to całkiem niezły pomysła na biznesa, taka jeżdżąca kanapko dajnia na trasie, sposób podawania jak tankowanie F16 w locie
dozowanie przez rurę od snorkla

Life's Too Short For A Full Time Job