bylo fajnie choć my też mieliśmy mega pecha, ale takie życie

a rolke już na tubie widziałem , no nie chciał bym być w środku

Moderator: Pasza
Hmmm, czasem tak bywa, że się nie układa... ale niedziele zaliczysz do udanych nie?margod pisze:było spoko, tylko miałem trochę pecha, 2x bok, 1x urwana końcówka drążka, 2x zwiśnięcie na pieńku
![]()
Z 8 sekcji tylko 2 ukończyłem![]()
Zjazd do wąwozu odpuściłem, bo miałem przeczucie, że mógłbym go skończyć na dachu.
Zrobie Ci po taniości kurs ... dla ułatwienia będzie to kurs korespondencyjnymargod pisze:tak, Wasza rolka byla profi. taki nowy sposob pokonywania trawersow, pelna profeska![]()
Koniecznie musze nauczyc sie takiej figory.
Co było dobrze: pogodaromski pisze:No to ja z wnioskiem formalnym jako organizator występuję do wszystkich, którzy brali udział w naszej edycji : Piszcie co Wam pasowało a co nie, żebyśmy bogatsi o nowe doświadczenia mogli zrobić kolejna edycję tak, żeby wszystkim się podobało...choć nie wiem czy to mozliwe![]()
![]()
Tak na gorąco z naszej strony:
-puchary obowiązkowo bo nagrody to nie wszystko...(dowieziemy do Ostravy bo nie zdążyliśmy na czas...)
-kolory numerków wyraźniejsze,
-i "O" dużo łagodniejsze niż było (choć są i głosy, że było w sam raz).
O powyższym wiemy - czego nie wiemy na pewno się dowiemy![]()
I dzięki wszystkim kibicom oraz zawodnikom za uczestnictwoMamy nadzieję, że będziecie na kolejnej edycji ...
"Wały regeneracja" czarna sukaZun pisze:Kojarzy ktoś ekipa , która zajęła 3 miejsce w S'ce ?
Pacyga / FigurskiZun pisze:Kojarzy ktoś ekipa , która zajęła 3 miejsce w S'ce ?
Upsss.... niestety program do wyświetlania wyników mieliśmy taki jak w Ostravie, od Honzy i coś namieszał z obywatelstwami tak samo jak i tam. Wszystkich pokrzywdzonych prosimy o wybaczenieprotetyk pisze:Dla Dvoraka jakąś osobną kategorię trzeba zrobić![]()
Gościu autobusem robi 500pkt przewagi.
btw
Nie wiedziałem że Zun zmienił obywatelstwo.
O przypadku nie ma mowy. Kierownik Bartek ma po prostu duuuży talent i ze swoim dobrym pilotem dają radę bardzo dobrze.oblesnik pisze:A tu macie przejazd załogi Pacyga / Figurski -2 miejsce
http://www.youtube.com/watch?v=cezubEQxua8
Pomimo pewnych kontrowersji co do trialu to w czasówce bezdyskusyjnie pokazali klasę. W obu przejazdach czas prawie taki sam, a więc to nie przypadek. Szacun
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości