Poland Trophy - Konkurencja dla pucharu ?

czyli rajdy ze ściganiem i próbami przejazdu

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
jezus

Post autor: jezus » czw maja 03, 2007 7:07 pm

A wacek to pies ??
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!

Awatar użytkownika
czesław&jarząbek

Kontaktowanie:

Post autor: czesław&jarząbek » czw maja 03, 2007 8:10 pm

zgadnij...

:)21
#noichuj

AdAm

Post autor: AdAm » pt maja 04, 2007 11:55 am

Moje 3 grosze.
Jak już Leszek wspomniał porażką w tym rajdzie było puszczanie quadów razem z klasą NO LIMIT. Tym bardziej przed startem samochodów. Może czołowi quadowcy pojechali szybko ale ta reszta którą po chwili od startu dogoniliśmy tylko blokowała trasy. Próby które robiliśmy w 5 min z uwagi na przejazd (przeciągnięcie się) quadowców na elektrycznych wyciągareczkach rozciągały się do 20 min lekko. Rozbił mnie gościu który na wyjeżdzie z wąwoziku ustawił quada tak że nie było go szans ominąć i chodził po przyjeżdzających samochodach z pytaniem czy mają taśmę do drzewa pożyczyć... :( Później nie było lepiej. Że o wpychaniu się bez kolejki nie wspomne. Paru usłyszało ciepłe słowa ode mnie.

Odnośnie zamieszania z pieczątką nie będę sobie strzępił jęzora, ale mam nadzieję że organizatorzy wyciągną wnioski i wytyczą trasę tak, że nie będzie powodów do składania protestów i kwasów z tym związanych.
Póki co pojedziemy na rajd konkurencji celem porównania :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Turystyczno-sportowe”