IC SERIA 4X4 - Zakliczyn
Moderator: Pasza
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Re: IC SERIA 4X4 - Zakliczyn
no ok, to ja jednak w Sport polecę 

A ja dalej mam nadzieję, że wszystkie trasy będą takie same tym razem, jedno i to samo dla wszystkich klas i będzie się dało zrobić "nieoficjalną" generalkę

CHARIOT Rally Team 4x4
Spokojna Twoja poczochrana grzywaaduko pisze:A ja dalej mam nadzieję, że wszystkie trasy będą takie same tym razem, jedno i to samo dla wszystkich klas i będzie się dało zrobić "nieoficjalną" generalkę![]()
![]()
![]()

Nie ma błota. A jeśli będzie to nie takie, które unieruchomi Was na tyle byście sami sobie rady nie dali. Nie ma słynnej już dziury w Jastrzębi z Rally z ubiegłego rku gdzie niemal każdy wkleił po szyby.
Za to sporo żwiru, piachu, jeden odcinek w lesie. Sporo skakania i techniki.
5 odcinków x 3 próby
Falszewice będą. Ale kombinujemy jak wytyczyć odcinek by studnia była,a jednocześnie żebyście nie szli jeden na drugiego.A czy studnia była nie przejezdna? W zeszłym roku tylko Wrangler się wyłozył ale to było już za studnią...szkoda mi go było...
w zeszłym roku studnie robiło sie z góry 2 lata temu pod góre i wtedy była nie bardzo przejezdna .
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Dzisiaj byłem przy studni , wygląda to bardzo ciekawie. Falszewice po wycięciu drzew odsłoniły wiele możliwości ale to oczywiście bedą niespodzianki,szykuje się fajne sciganie .
Czy aby zaś nie będzie na tej eliminacji klasy extrem? czy to może stary komunikat dotyczący Rytra ? (choć sądząc po dacie raczej nie...)

2009-06-22
Odwołane odcinki dla klasy EXTREAM
Z przyczyn technicznych jesteśmy zmuszeni odwołać odcini dla klasy EXTREAM (Siła wyższa)
Jest nam niezmiernie przyro i wszystkich zainteresowanych zapraszamy do innych klas.
Z powazaniem
Organizatorzy

Szalony Iwan EVO (kto by zliczył!)

coo? nie ma extremy? Uuuaa a właśnie w niej chciałam startować 

To ogłoszenie jest do eliminacji w Rytrze! Na stronie jest błąd, jak jutro wejdziecie i zobaczycie tego newsa, to będzie z aktualną datą, czyli 23 czerwca 
A więc jeszcze nic nie odwołali w Zakliczynie

A więc jeszcze nic nie odwołali w Zakliczynie

CHARIOT Rally Team 4x4
ufff ulżyło mi 

Jak pisałem na forum w tym temacie EXTREMA w Zakliczynie JEST

Informacja na głównej stronie. I znowu muszę ścigać informatyka. Sory, rzeczywiście w komunikatach jest info o odwołaniu Extremy ale jak napisał Aduko komunikat dotyczył Rytra. A coś powoduje, ze pojawia się dzisiejsza data przy komunikacie sprzed 2 miesięcy.
NAJWAŻNIEJSZE.
EXTREME przygotowuje i sędziuje Andrzej vel "NAWIEDZONY" takze zapowiada się ciekawie

Informacja na głównej stronie. I znowu muszę ścigać informatyka. Sory, rzeczywiście w komunikatach jest info o odwołaniu Extremy ale jak napisał Aduko komunikat dotyczył Rytra. A coś powoduje, ze pojawia się dzisiejsza data przy komunikacie sprzed 2 miesięcy.
NAJWAŻNIEJSZE.
EXTREME przygotowuje i sędziuje Andrzej vel "NAWIEDZONY" takze zapowiada się ciekawie

Ostatnio zmieniony pn cze 22, 2009 2:20 pm przez fiejas, łącznie zmieniany 1 raz.
to teraz tylko ładna pogodę trzeba zamówić 

Hehe... dla Extremy pogoda obecnie jest piękna... leje... ale niech jednak poświeci trochę słońca...
no to mi ulżyło, bo w kilka autek z Bośni się wybieramy, jak tylko chłopaki fury poskładają
Ślemy zgłoszenia w takim razie
A Nawiedzony niech kombinuje, dotychczasowe odcinki były bardzo fajne, żeby ich tylko było więcej, to byśmy chyba wszyscy (zawodnicy) byli szczęśliwi

A Nawiedzony niech kombinuje, dotychczasowe odcinki były bardzo fajne, żeby ich tylko było więcej, to byśmy chyba wszyscy (zawodnicy) byli szczęśliwi

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Gutman odcinków będzie więcej , szykuje się niezła extrema
no to jeszcze deszczyk przed a później słoneczko i będzie to co tygryski lubią najbardziej 

No to bardzo się cieszę, doczekać się już nie moge
Patrząc na pogodę za oknem to jest cudownie, aby tylko nie przestawało lać i przypadkiem żeby nie obeschło 

Amatorzy też się zbroją, a raczej leczą rany ;]
Nasz samuraj już prawie jeździ ;] przegląd silnika+małe zmiany itp.
Zółtego jeepa nie będzie z nami raczej, leży na stole operacyjnym zamiast niego będzie toyka fj, drugiego samuraja też nie będzie będzie vitarka ;]
W Rytrze było co tu mówić... to co się oglądało jako widz, a zza kierownicy takiego auta to 2 różne światy, coś wspaniałego ;]
Do zobaczenia w Zakliczynie ;] pewnie w klasie sport.
Nasz samuraj już prawie jeździ ;] przegląd silnika+małe zmiany itp.
Zółtego jeepa nie będzie z nami raczej, leży na stole operacyjnym zamiast niego będzie toyka fj, drugiego samuraja też nie będzie będzie vitarka ;]
W Rytrze było co tu mówić... to co się oglądało jako widz, a zza kierownicy takiego auta to 2 różne światy, coś wspaniałego ;]
Do zobaczenia w Zakliczynie ;] pewnie w klasie sport.

Męczenie-Samurai 1,3 GTI lpg ;] '87
Wyprawy na UA-UAZ 452
Reszta-RAV4
Wyprawy na UA-UAZ 452
Reszta-RAV4
Szykuje się napraaaaaaaaawdę piękne ściganie 

no to już się nie mogę doczekać 

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
No ja też, tylko mam nadzieję, że nie będę musiał autem zastępczym znowu startować
coś nie mogę się wyrobić w tym roku 

- gizmo
-
- Kontaktowanie:
a pacze, a pacze i nie mogę znaleźć
o której godzinie jest odprawa i BK
No i gdzie można jakieś sensowne noclegi zarezerwować
I nie widzę listy startowej ani nie dostałem żadnego maila od orga

No i gdzie można jakieś sensowne noclegi zarezerwować

I nie widzę listy startowej ani nie dostałem żadnego maila od orga

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Noclegi są w strefie dla zawodników na naszej stronie www.grupa4x4.pl,pozostałe informacje ukarzą się w tym tygodniu.
- gizmo
-
- Kontaktowanie:
Wylatujemy ok 15-16 w piątek, ma ktoś jakieś fajne noclegi na oku
w grupie raźniej