Moderator: Pasza
co do tego dakaru to masz racje. mnie to troche denerwujeGAZFAN pisze:Może dlatego że wynik za dobry względem reszty
to jak w relacjach z Dakaru w TVP, tylko hołek, i motocykliści i nie pokażą nikogo więcej..
raf_jeep pisze:... dlatego, że jedyny operator kamery (t.j. Chomik) był na RFC z nami tzn. w barwach RMF Caroline Team.
A menago ekipy Jacka Ambrozika tj. Maciej Rachtan (w którego barwach Ambrozja startował) powiedział mi w rozmowie telefonicznej przed wyjazdem, kiedy to chciałem zaproponować mu wspólną akcję medialną, że nie interesują go nasze media i że relacje zapewni sobie sam ...
ha ha ,nareszcie cie mamyraf_jeep pisze:... dlatego, że jedyny operator kamery (t.j. Chomik) był na RFC z nami tzn. w barwach RMF Caroline Team.
A menago ekipy Jacka Ambrozika tj. Maciej Rachtan (w którego barwach Ambrozja startował) powiedział mi w rozmowie telefonicznej przed wyjazdem, kiedy to chciałem zaproponować mu wspólną akcję medialną, że nie interesują go nasze media i że relacje zapewni sobie sam ...
Puszcza na falach RMF-u.....ha ha ,nareszcie cie mamy to gdzie te filmy
W interesie TVP nie jest w żadnym wypadku pokazywanie czegos tak niszowego (dla przeciętnego polskiego widza) jak rajd Dakar. To, że oglądamy kronikę Dakaru, jest zasługą tylko i wyłącznie budżetu marketingowego Grupy Orlen. Został najzwyczajniej w świecie wykupiony czas w bloku reklamowym, zlecono realizację relacji i mamy Koronikę Dakaru.GAZFAN pisze:Może dlatego że wynik za dobry względem reszty
to jak w relacjach z Dakaru w TVP, tylko hołek, i motocykliści i nie pokażą nikogo więcej..
miło popatrzećPaszczak pisze:jakie Ambrozja z Borówą zebrali oklaski![]()
jedni na winchu nie mogą inni bez niego dają radę
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości