Moderator: Pasza
W karcie drogowej są odpowiednie okienka z nr i tam należy pieczątki przybijać ponieważ niektóre wzorki się powtarzają. Dodatkowo spróbuj się zastanowić nad sposobem liczenia pkt karnych w taki sposób: pieczątki przybite gdzie popadnie i ilość pieczątek razy ilość zawodników wyjaśniających = wyniki ok piątku.XEDOSIK pisze: 2. nie naublizalem zadnej z dziewczyn z biura rajdu! a wyrazilem ogolnie moje zdanie na temat sedziow i kierownictwa ktorzy to zaliczali pieczatki ... bo stwierdzili ze pieczatka przybita z boku trzy razy nie jest zaliczona a pieczatki ktorych niema sa zaliczone.
1. Pragnę Cię poinformować, że na asfalcie nie jeździ się z załączonym reduktorem ponieważ samurai nie ma centralnego mechanizmu różnicowego.XEDOSIK pisze:3 jak ty bys byl w k... to napewno bys tez tak pognal ps bieg 1 na reduktorze suzuki samuraj poj 1300 ps nie dopatrzylem sie tam zadnego ograniczenia i nie zerknalem na licznik ale predkosc musiala byc zawrotna
Byłeś na terenie Bazy Rajdu i miałeś naklejony nr startowy czyli byłeś jego uczestnikiem.XEDOSIK pisze:4 zamnkniecie tras dziennych czyli jesli przed 19 nie oddasz karty drogowej mozesz zostac wykluczony a ja oddalem ja duzo wczesniej i po zdaniu karty moim zdaniem moge jechac do domu , dla mnie jest juz po rajdzie ... a w drodze do domu moge se naublizac ... poszalec ...a to wg zadnego z regulaminow nie moze wplymac na wykluczenie mnie z rajdu .
A my mieliśmy najładniej przybite pieczątki w klasie extrem na semakuMiskiller pisze:w kazdej zabawie sa pewne reguly... skoro organizator zabawy wymaga pieczatki w danym miejscu to tam ona ma byc... i nic tego faktu nie zmieni... wydaje mnie sie, ze takie imprezy powinny ..... a zreszta... upusc cisnienia xedosik... i tak nic nie wywalczysz a tylko krzyczysz i krzyczysz a ludzie postrzegaja cie jako pieniacza...
no mi tez tak jakos sie widzi ze cos nie tak z tym &Lucky_autosport pisze:Odswieze troche temat i napiszę:
"Zawodnikowi z naklejonym numerem startowym nie wolno poruszać się po drogach po zakonczonym rajdzie"
Przepis ten jest przez niektorych policjantow bardzo surowo przestrzegany.
.
.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości