Piknik Zakliczyn
Moderator: Pasza
Piknik Zakliczyn
Czy wiadomo już cos więcej o pikniku. Bo strona WWW podana na rajdy 4x4 nie działa .
GR'RED TEAM
"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Owszem w ubiegłym roku rzeczywiście było bardzo trudno (miejscami aż za bardzo). Pogoda zrobiła nam wielkiego psikusa (ulewy przed samą i w trakcie imprezy).4x4suza pisze:W zeszlym roku bylo strasznie mokro i trudno przejezdne OS-y....

Jest bardzo sucho. Tak to prawda w tym roku zmieniamy trasy. Pierwszego dnia (sobota) jeździmy w 3 miejscach. Najpierw dobrze znany lecz mocno zmieniony teren w Faliszewicach (m.in. teren górzysty, częściowo zalesiony, strome zjazdy i podjazdy, bagienka). Później starorzecze Dunajca w Charzewicah - dużo drobnego piasku, podmokłe łąki nadbrzeżne, płytkie zarośnięte wyrobiska pożwirowe. Trzeci teren w Zakliczynie to miejsce próby szybkościowej. Później pod wieczór tradycyjna impreza integracyjna w bazie.Endriu59 pisze:... Ale tego roku sucho jest, i trochę inne trasy mają być.

Dzień drugi - niedziela. Jeździmy w Stróżach na terenie wykorzystanym w roku ubiegłym. Tutaj rozegrane zostaną także próby przejazdu. Po południu ogłoszenie wyników w bazie - rozdanie nagród a później dyskoteka pod patronatem radia Eska.
Więcej info o pikniku (baza, noclegi itp) na naszej www.piknik4x4.zakliczyn.com Więcej zdjęć terenu pojawi się na naszej stronie po ostatnim objeździe tras w najbliższy weekend.
Lista startowa nie jest jeszcze zamknięta. Formalna rejestracja w pierwszy dzień rajdu w bazie pikniku (rano). Prosimy o wcześniejsze zgłoszenia tel. (sms) lub e-mail w ktorych podajcie nazwisko kierowcy i pilota, markę samochodu, nr rej. oraz tel. kontaktowy.
Bylem i juz wiecej nie pojade bo to jest doslownie piknik czyli jazda na czas co mi sie nie podoba[/quote]
.....a ty co - jeszcze nie ochłonołeś ?..... to w końcu piknik czy jazda na czas ?..........były jakieś narzekania na sędziowanie , ale żeby ktoś narzekał na trasy to pierwszy raz słyszę . .......
.....a ty co - jeszcze nie ochłonołeś ?..... to w końcu piknik czy jazda na czas ?..........były jakieś narzekania na sędziowanie , ale żeby ktoś narzekał na trasy to pierwszy raz słyszę . .......
borman pisze:Bylem i juz wiecej nie pojade bo to jest doslownie piknik czyli jazda na czas co mi sie nie podoba
.....a ty co - jeszcze nie ochłonołeś ?..... to w końcu piknik czy jazda na czas ?..........były jakieś narzekania na sędziowanie , ale żeby ktoś narzekał na trasy to pierwszy raz słyszę . .......[/quote] ty to masz blisko

Ja też byłem
ale już jako kierowca, i muszę się pochwalić, że jak na pierwsze w życiu moje zawody off-road, zająłem całkiem znośne 11 miejsce na 30 załóg w turystyku
A autko seryjne bez żadnych motań tyle co oponki agresywniejsze 
Po zatym impreza udana, chociaż kolejki do startu trwające po godzinę to troszku długo
ale trzeba przywyknąć, cóż zrobić 
Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i obserwatorów pikniku od załogi nr. 40

Po zatym impreza udana, chociaż kolejki do startu trwające po godzinę to troszku długo

Pozdrowienia dla wszystkich uczestników i obserwatorów pikniku od załogi nr. 40

CHARIOT Rally Team 4x4
no a jak w ogóle ekstrema wyglądała bo zastanawiam się czy mamy czego żałowaćzukiz pisze:Pozdrowienia od zalogi nr 15:).
Zajelismy 2. miejsce w extreme, bo uwalilismy wyciagarke:). Rajd byl cakiem przyjemny, fajna organizacja i mila atmosfera.
Pozdrwowienia dla wszystkich zalog jadacych:].
PS. Jedynym bolem bylo to ze w extreme startowalo jak dobrze wiem tylko 10 zalog...

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

Zalowac chyba tak, rajd byl bardzo dobrze zorganizowany, wiekszosc zalog i tak odpadlo z extreme, sobota byla swietna, super podjazdy, fajna trasa. W niedziele tez niczego nie brakowalo. Impreza na dodatek rzeczywiscie trwala cale doby, bo byly organizowane pokazy, dyskoteki itp.
Jesli chodzi o zrazenie sie ludzi do wiosennego zubra, tutaj byla calkiem inaczej, super pzygotowana imprezka, warto bylo:].
Pozdrawiam.
Jesli chodzi o zrazenie sie ludzi do wiosennego zubra, tutaj byla calkiem inaczej, super pzygotowana imprezka, warto bylo:].
Pozdrawiam.
nie większej porażki niż wiosenny to chyba być nie możezukiz pisze:Zalowac chyba tak, rajd byl bardzo dobrze zorganizowany, wiekszosc zalog i tak odpadlo z extreme, sobota byla swietna, super podjazdy, fajna trasa. W niedziele tez niczego nie brakowalo. Impreza na dodatek rzeczywiscie trwala cale doby, bo byly organizowane pokazy, dyskoteki itp.
Pozdrawiam.

dobrze że organizacja w porządku choć słyszałem różne opinie ale o tym nie mówię bo nie byłem i nie widziałem
w sumie 1353 KM 

No co do organizacji to troszkę małych zastrzeżeń można mieć, choćby do troszke długich kolejek do startów, oraz tego, że odwołując jeden odcinek nie poinformowano wszystkich i cześć czekała przy starcie godzinę i dopiero później powiedziano, że nie ma go a jest powtórka dwóch innych :/mudder pisze:nie większej porażki niż wiosenny to chyba być nie możezukiz pisze:Zalowac chyba tak, rajd byl bardzo dobrze zorganizowany, wiekszosc zalog i tak odpadlo z extreme, sobota byla swietna, super podjazdy, fajna trasa. W niedziele tez niczego nie brakowalo. Impreza na dodatek rzeczywiscie trwala cale doby, bo byly organizowane pokazy, dyskoteki itp.
Pozdrawiam.![]()
dobrze że organizacja w porządku choć słyszałem różne opinie ale o tym nie mówię bo nie byłem i nie widziałem
ale pozatym super impreza

O i nawet w powietrzu mnie uchwycono

CHARIOT Rally Team 4x4