WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008
Moderator: Pasza
-
-
WIOSNA POD NAPIĘCIEM 2008
Planujemy w tym roku wznowić imprezę "Pod Napięciem". Zastanawiamy sie nad końcem kwietnia.
W klubie wszystko ok. Żadnych kryzysów niepotrzebnie ludzie spekulują.
Wczoraj objechaliśmy trasę i jeśli pogoda i lokalna spoleczność będą sprzyjać to będzie znów fajna impreza. Zapraszamy. Reklamować nie muszę ci co byli wiedzą jakie imprezy organizujemy . Niebawem więcej informacji.[/b]
W klubie wszystko ok. Żadnych kryzysów niepotrzebnie ludzie spekulują.
Wczoraj objechaliśmy trasę i jeśli pogoda i lokalna spoleczność będą sprzyjać to będzie znów fajna impreza. Zapraszamy. Reklamować nie muszę ci co byli wiedzą jakie imprezy organizujemy . Niebawem więcej informacji.[/b]
nie ma w rockym nic z patrola
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
-
-
-
-
Ale oczywiście będzie jak zwykle . Bez cisnienia , nerwów i integracjaaaaaaa przede wszystkim.el matador 4x4 pisze:Mówiąc szczerze właśnie na was po cichu liczymy . Choć w tym roku zapowiadają nasi klubowicze , że łatwo pucharu nie oddadzą tak że szykuje się ostra rywalizacja.
-
-
Trzymam Cie za słowo i dopilnuje żebyście sie nie obijali zarówno w trasie jak i wieczorkiem haha.Karson pisze:ale to nic pewnegoolaf pisze:w tym roku mozemy troszkę odpuścić
Jesli macie jakiś nowych turystów to są oni mile widziani .
Wkrótce będzie dostepny formularz zgłoszeniowy.
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
-
-
- Wojtek Bratford
-
- Kontaktowanie:
ostatnio z biesiady wyszedłem o 3 nad ranem. bez filmu.el matador 4x4 pisze:Trzymam Cie za słowo i dopilnuje żebyście sie nie obijali zarówno w trasie jak i wieczorkiem haha.

a świnioka nie ruszę bo nie zjadłeś ucha. a obiecałeś. no chyba, że teraz zjesz. a jak baran będzie to wtedy róg będziesz musiał wciągnąć. albo w niego zadąć.

-
-
A jak bedzie koń to co? Na kopytku mam zagwizdać?Karson pisze:ostatnio z biesiady wyszedłem o 3 nad ranem. bez filmu.el matador 4x4 pisze:Trzymam Cie za słowo i dopilnuje żebyście sie nie obijali zarówno w trasie jak i wieczorkiem haha.![]()
a świnioka nie ruszę bo nie zjadłeś ucha. a obiecałeś. no chyba, że teraz zjesz. a jak baran będzie to wtedy róg będziesz musiał wciągnąć. albo w niego zadąć.
Spoko luz bedzie wesoło czuje to przez skóre.
dobreeeel matador 4x4 pisze:A jak bedzie koń to co? Na kopytku mam zagwizdać?

a tak poważnie. imprezy zawsze u Was były super. tereny ciekawe i wymagające, atmosfera doskonała, no i to wieczorne biesadowanie....

jeśli tylko czas pozwoli i nasza impreza będzie w większości dograna to przybędę wraz ze swym pilotem. tfu, pilotką.

Ostatnio zmieniony pn mar 31, 2008 9:07 pm przez Karson, łącznie zmieniany 1 raz.
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Sie pisze i ja, objechaliśmy dziś trasę, fotki do wglądu:
http://artekradom.fotosik.pl/albumy/401548.html
http://artekradom.fotosik.pl/albumy/401548.html
ROCKY 2.8D '88
-
-
Świetne fotki Artek. No a wasz srebrny rupieć /jak przystało na porządną dżapanską mechanizację/ fantastycznie sobie radził i to bez żadnych przeróbek. Wiadomo Daihatsu to nie w kij pierdział. Ale również dla Was duży ukłon za wole walki i trzymanie ciśnienia do samego końca.
Dla niewtajemniczonych te dwa rupiecie srebrny Artka i bordowy mój były kiedyś takim samym eleganckim i subtelnym Daihatsu Rocky.
A ha i może wiesz czyj był ten drugi aparat , bo też nacykał pewnie fajnych fotek.
Dla niewtajemniczonych te dwa rupiecie srebrny Artka i bordowy mój były kiedyś takim samym eleganckim i subtelnym Daihatsu Rocky.
A ha i może wiesz czyj był ten drugi aparat , bo też nacykał pewnie fajnych fotek.
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
-
-
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
Foty łupnięte, reszta fotek była z Michała aparatu, by trzeba sie było z nim spiknąć coby podesłał bo mogą być fajowe. Jak masz z nim jakiś kontakt to łupnij mu newsa. Niech mi na e-mail zaśle foty.el matador 4x4 pisze:
TO ŁUPNIJ MI TE FOTKI
A i wywaliłem dziś tapicere sie zaczynała śmierdzieć.
ROCKY 2.8D '88
czy już ustaliliście termin??? mam nadzieje że po 20,04
)))
jeśli tak to ja sie piszę

FEROZA '92
www.mediumw.neostrada.pl
www.mediumw.neostrada.pl
-
-
Najprawdopodobniej będzie to 26-27 kwietnia + nocny wypad 25 kwietnia , ale oficjalnie podamy termin za kilka dni . Wiem , że czasu jest niewiele , ale jestesmy zależni od pogody i szeregu innych czynnikow .MEDIUMW pisze:czy już ustaliliście termin??? mam nadzieje że po 20,04)))
- ArtekRadom
- Kontaktowanie:
-
-
-
-
Ha Panowie jestem po rozmowie z towarzyszem Kotwica , któren wyraził akces do naszej bandy i obiecał ściągnąć Kielcowo .
Troche sie opierał , że niby ma Pajero , że jakby miał terenówke to by przyjechał i se wygrał , ale jak postraszyłem , że najjaśniej nam panujący /wiadomo kto/ komisyjnie udzieli mu nagany z wpisaniem do akt a Malina za karę odmierzy karniaka z gumofilca to już się więcej nie krygował i zeznał, że jak mus , to mus . Przybędzie .
Troche sie opierał , że niby ma Pajero , że jakby miał terenówke to by przyjechał i se wygrał , ale jak postraszyłem , że najjaśniej nam panujący /wiadomo kto/ komisyjnie udzieli mu nagany z wpisaniem do akt a Malina za karę odmierzy karniaka z gumofilca to już się więcej nie krygował i zeznał, że jak mus , to mus . Przybędzie .