Mam 14 lat i uwielbiam jezdzic w rajdach off-road.Mam własny samochod Suzuki Samurai i tylko zostaje mi poligon.
Czy są zawody do lat 15 lub 18

Proszę o odpowiedzi

Moderator: Pasza
No wreszcie ktoś nam pokaże jak się jeździsamurai99r pisze:Chciałbym pokazac innym ze to nie dzięki silnikowi się wygrywa tylko dzięki kierowcy
Nie weźmie... kierowca ma mieć uprawnienia.milas pisze:...
jesli bedzie pod opieka doroslego ktory wezmie za niego odpoweidzialnosc to ja niewidze problemu
Nie śmieje się z tego jak jeździ, bo tego nie wiem.milas pisze:co sie smiejesz?
Znaczy masz tego samurajca na pedały?samurai99r pisze:.................................................................................................Chciałbym pokazac innym ze to nie dzięki silnikowi się wygrywa tylko dzięki kierowcy
Proszę o odpowiedzi
Raczej pozostaje Ci poligon jeszcze przez jakiś czas.Gdzie zresztą możesz ćwiczyc bijąc swoje rekordy.Jak wytrwasz to na pewno zaprocentuje.samurai99r pisze:Tak tata zbudował go pod mój wzrost ja szukam rajdów w których mogę się scigac z kimś do lat 15 lub 18
alibia1112 pisze:Bardziej mi to wygląda na wymysły 10 latka co offroad to jedynie na youtube oglądał
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości