Z góry wielkie dzięki!
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9. Katalog

10. Szczotki

11.

12.

13.

14.

Moderator: Student
Jak się na tym nie znasz, to co Cię to obchodzi do jakiego wozu to pasuje...?elpolacco pisze:(...)Nie wiem jednak jak one się nazywają i do czego one są ponieważ zbytnio się na tym nie znam.(...)
Bujda na resorach....elpolacco pisze:(...) chcę się dowiedzieć co to są za części, a nie sprzedawać je w tym poście...
A czy Uaz to sprzęt rolniczy?JA'JACEK pisze:Bujda na resorach....elpolacco pisze:(...) chcę się dowiedzieć co to są za części, a nie sprzedawać je w tym poście...
A strona WWW ( http://www.e-rolnicze.info/ ) w profilu to pewnie o szydełkowaniu....
o proszę tu masz jednoelpolacco pisze:Cieszmy mnie sam fakt, że są jeszcze w internecie inne fora które z niczego nie robią takiego problemu jak tutaj i potrafią pomóż człowiekowi, zamiast szukać dziury w cały...
Chodzi oto że tu nie kiermasz, nie handlujemy, najwyżej robimy sobie prezenty.....Gazon pisze: Nie wiem o co tu chodzi, (...)
I tym optymistycznym akcentem proponuję zamknąć temat......Gazon pisze:(...) wszystkie te czesci sa nie orginalne i bardzo niskiej jakosci (...) a jak sa na sprzedaz to za nie mozna jeszcze dostac po ryju
(...)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości