Czy są oginalne odsadzane felgi UAZa ??
Moderator: Student
Czy są oginalne odsadzane felgi UAZa ??
Witam dopadłem ostatnio całkiem przypadkowo, 2 felgi UAZa wygladaj jak klasyczne ale kurcze sa troche odsadzone na zewnątrz, kształt zeźby rowków felgi i rantów jest troche inny bardzo podobny lecz inny. Mozliwe ze sa to nowsze felgi z mostów AFGAN i uazów rok 1980-1990 czy mam racje??
PS. Napewno nie sa one przerabiane, widać to po spawach i facet nie bawi sie w auta 4x4 ale miał dostęp do składów ZSSR w polsce.
PS. Napewno nie sa one przerabiane, widać to po spawach i facet nie bawi sie w auta 4x4 ale miał dostęp do składów ZSSR w polsce.
Gaz 69 M 1960 - pół wieku i jeszcze jeździ.
- SebastianS
-
Re: Czy są oginalne odsadzane felgi UAZa ??
A może to jakieś aro albo cóś?Waldemar pisze:Witam dopadłem ostatnio całkiem przypadkowo, 2 felgi UAZa wygladaj jak klasyczne ale kurcze sa troche odsadzone na zewnątrz, kształt zeźby rowków felgi i rantów jest troche inny bardzo podobny lecz inny. Mozliwe ze sa to nowsze felgi z mostów AFGAN i uazów rok 1980-1990 czy mam racje??
kur.. juz zaczynacie kasztanic mi temat. Jaka ku... NIVA felga??? wyglada jak UAZa??? Na pierwszy żut oka jak UAZa tylko ze w przekroju ranty nie sa takie
I__ ___I tylko takie I__ ___I
\___I I___I
I naprawdopodobniej jest to od UAZa z afganami tak na 80%!!!!
Prosze od odpowiedz ludzi kompetętnych kasztaniarze wypier....
\___I I___I
Gaz 69 M 1960 - pół wieku i jeszcze jeździ.
)--( może takieWaldemar pisze:kur.. juz zaczynacie kasztanic mi temat. Jaka ku... NIVA felga??? wyglada jak UAZa??? Na pierwszy żut oka jak UAZa tylko ze w przekroju ranty nie sa takie
\___I I___I

sorry
popieram trojkąta
1. Muscel'69
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95
6. Africa'00
2. Muscel'82
3. Uaz'91
4. K160-3,3T'91
5. Cherokee'95