bieg zjazdowy
Moderator: Jerry
bieg zjazdowy
przy dzwigni biegów jest taki żółty przycisk ale gdy go właczam nic się nie dzieje nie zapala się kontrolka ( przy uruchomieniu silnika te kontrolki na 3 sek. się zapalaja ) jak to sprawdzić czy to w ogóle działa ? może ktoś wie .
Re: bieg zjazdowy
i jak na końcu zjazdu kierownik będzie miał mocno zadarty nos, znaczy, że nie działaBiker pisze:Wjechać na stromą górę, wcisnąc guzik i zjechać?

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

Jeśli obędzie sie bez ofiar, wjechać ponownie i zjechać bez wciśniętego guzika. Przed tym podzielić pozostałą część majątku... 

Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
- nowicjusz127
rozpędzasz się do 120 km/h na piątym biegu wciskasz ten przycisk i..........frelek67 pisze:przy dzwigni biegów jest taki żółty przycisk ale gdy go właczam nic się nie dzieje nie zapala się kontrolka ( przy uruchomieniu silnika te kontrolki na 3 sek. się zapalaja ) jak to sprawdzić czy to w ogóle działa ? może ktoś wie .
stwierdzasz,że nic sie nie dzieje.masz instrukcję do auta czy została w warsztacie co przekuwał go z anglika?

W walce z głupotą nie ma wygranych,są tylko cudem ocaleni
już Polska
już Polska
-
- jestem tu nowy...
Kolega posiada pewnie "srylandera", więc jest to HDC, pomaga przy zjeździe z góry (hamuje i takie tam...) ogólnie w tym aucie to raczej gadżet...
Oczywista oczywistość...
A ja głupi myślałem że to przycisk dla fanów strzelanek lotniczych

Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo
-
- jestem tu nowy...
Nie przełożyli przy przekładcesbielak pisze:a dlaczego ja nie mam takiego dynksa

Oczywista oczywistość...
taki kawalindek instrukcji sie nada ? :nowicjusz127 pisze: masz instrukcję do auta czy została w warsztacie co przekuwał go z anglika?
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/12b ... 7fe6b.html

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

w sumie do zjazdów bez dynkas przywykłem , ale przydał by mi się taki pstryczek do trawersów 

SALLDVAF8VA98:)
a dupa tam ....
a dupa tam ....
ok, Panu już dzięki za wszystko .PiRoman pisze:Jeśli obędzie sie bez ofiar, wjechać ponownie i zjechać bez wciśniętego guzika. Przed tym podzielić pozostałą część majątku...
frelek67 pisze:ok, Panu już dzięki za wszystko .

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
zbieram schematy i smieci na chomikuj.pl/offroad4x4
dizla tylko na wstecznym i jedynce, po co on w ogole dziala?
ja mam taki zielony przycisk przy baku, naciskalem na stacji benzynowej, ale mi nie zatankowalo, do czego on jest? moze ktos wie?
ja mam taki zielony przycisk przy baku, naciskalem na stacji benzynowej, ale mi nie zatankowalo, do czego on jest? moze ktos wie?
a bieg zjazdowy to przypadkiem nie na olimpiadzie jest 

w sumie 1353 KM 
no replacement for displacement!

Chyba miales na mysli zjazd biegowymudder pisze:a bieg zjazdowy to przypadkiem nie na olimpiadzie jest

Discovery 300tdi
http://www.thesaurus.com.pl/
http://www.thesaurus.com.pl/
a to na drugi dzien bedzie 

no no, jeden pieronMick pisze:Chyba miales na mysli zjazd biegowymudder pisze:a bieg zjazdowy to przypadkiem nie na olimpiadzie jest

w sumie 1353 KM 

to nie anglik to wersja europejska przywieziona z francyjinowicjusz127 pisze:rozpędzasz się do 120 km/h na piątym biegu wciskasz ten przycisk i..........frelek67 pisze:przy dzwigni biegów jest taki żółty przycisk ale gdy go właczam nic się nie dzieje nie zapala się kontrolka ( przy uruchomieniu silnika te kontrolki na 3 sek. się zapalaja ) jak to sprawdzić czy to w ogóle działa ? może ktoś wie .
stwierdzasz,że nic sie nie dzieje.masz instrukcję do auta czy została w warsztacie co przekuwał go z anglika?
nie kasztańfrelek67 pisze: to nie anglik to wersja europejska przywieziona z francyji

Nie jeżdżę w błocie bo można się zakopać
to prawda , nie wiem czemu tak się utarło że każdy freelek to angol , ten sam przywoziłem , szwagier tam mieszka i zajmuję się samochodami tam od 12 latColicab pisze:nie kasztańfrelek67 pisze: to nie anglik to wersja europejska przywieziona z francyji
To może szwagier by wiedział jak to działafrelek67 pisze:to prawda , nie wiem czemu tak się utarło że każdy freelek to angol , ten sam przywoziłem , szwagier tam mieszka i zajmuję się samochodami tam od 12 latColicab pisze:nie kasztańfrelek67 pisze: to nie anglik to wersja europejska przywieziona z francyji