niestety TAJeepFan pisze:jeśli to ta zielona terenówka o która przychodzi mi na myśl to było by bardzo h.....wo

Moderator: Pasza
niestety TAJeepFan pisze:jeśli to ta zielona terenówka o która przychodzi mi na myśl to było by bardzo h.....wo
ano, ciekawe kiedy mnie konto na forumie zniknieJeepFan pisze:jeśli to ta zielona terenówka o która przychodzi mi na myśl to było by bardzo h.....wo
Aż trudno uwierzyć.fanfm pisze:niestety TA
A dlaczego mifanfm pisze:predzej Trabalowi
margod pisze:ale było kilka zielonych terenófek
a na tym CP nam też raz się zdarzyło, że długopis nie pisał
Łosiu pisze:margod pisze:ale było kilka zielonych terenófek
a na tym CP nam też raz się zdarzyło, że długopis nie pisał
Mogla byc co najwyzej opcja, ze nie mieliscie czasu w karcie, lub w protokole, przy jednym przejezdzie, do tego sie moge smialo przyznac, gdyz z pomocnikiem nie bylem zgrany. Albertowi powiedzialem, ze jesli w jednym dokumencie bedzie brakowac jednego czasu, to trzeba to rozstrzygnac na korzysc zalogi.
bo powiedziales ze o zielona chodziTrąbal pisze:A dlaczego mifanfm pisze:predzej Trabalowi
Ale Wy to przyjeliście "na klatę" i i tak po pierwszym dniu byliście pierwsi.margod pisze:a na tym CP nam też raz się zdarzyło, że długopis nie pisał
Ale z sinokoperkowymi paskamifanfm pisze:bo powiedziales ze o zielona chodziTrąbal pisze:A dlaczego mifanfm pisze:predzej Trabalowi
Aaayy, to ja chyba tam wyzej nie zrozumialemJeepFan pisze:Ale Wy to przyjeliście "na klatę" i i tak po pierwszym dniu byliście pierwsi.margod pisze:a na tym CP nam też raz się zdarzyło, że długopis nie pisał
Nieporozumienie to mama powinna dać Ci na drugie imiekoniu pisze:nieporozumienie tylko
Mam , ale nie jestes fotogenicznyKarson pisze:na trasie milion kamerzystów było, dwa miliony fotografów, a filmów i fotek jak na lekarstwo...
ty też nie jesteśGAZFAN pisze:Mam , ale nie jestes fotogenicznyKarson pisze:na trasie milion kamerzystów było, dwa miliony fotografów, a filmów i fotek jak na lekarstwo...
na wszystkie twoje pytania odpowiedź brzmi ...niedobrzegkozi pisze:skoro juz ktoś wywołał wilka z lasu to ...
....
Na każdej imprezie są jakieś błędy organizatora (wiem coś o tym niestetygkozi pisze:skoro juz ktoś wywołał wilka z lasu to
święte słowagkozi pisze:skoro juz ktoś wywołał wilka z lasu to ...
te.. fotogeniczny.. nie siedź na forum tylko obrabiaj! i dawaj prędko te fotkiGAZFAN pisze:Łobrobie fotki.. łobrobię
Kurcze Jurek to było w "Raporcie" a to jednodniówki są.Może ktoś nagrał...JeepFan pisze:W jakim programie? Moze będzie powtórka to chętnie bym zobaczył.Gierek pisze:Wczoraj był reportaż na TVN Turebo i pare razy się tam przewijali
A nie było na road-bucku narysowane że na tym skrzyżowaniu można zakręt ściąć? .Jeżeli był tam CP, to łuk w lewo powinien być przekreślony i przy kratce powinno być napisane CP.JeepFan pisze:Na każdej imprezie są jakieś błędy organizatora (wiem coś o tym niestetygkozi pisze:skoro juz ktoś wywołał wilka z lasu to) i trzeba o tym mówić bo to pomaga je wyeliminować w przyszłości.
Jednak Rafał "wilka z lasu wywołał" jakby w innej sprawie.
Próba niesportowego zachowania w przypadku tej akurat załogi jakoś nie mieści mi się w "pale".
Ja a razie staram się nie wyrabiać sobie opinii tylko czekam na jakieś wyjaśnienie.
No chyba że nastąpi zniknięcie paru postów albo komuś jakiś ban sie trafi.
dojazd do CP był przekreślony, ścięcie było wolne.Tołdi pisze:A nie było na road-bucku narysowane że na tym skrzyżowaniu można zakręt ściąć? .Jeżeli był tam CP, to łuk w lewo powinien być przekreślony i przy kratce powinno być napisane CP.
Jeżeli żle pamiętam to mnie wyprowadźcie zbłędu.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość