Disco II - czujnik położenia parkowania wycieraczek przód
Moderator: Jerry
Disco II - czujnik położenia parkowania wycieraczek przód
Witam,
czy ktoś miał przypadłość, że wycieraczki parkuja jak chcą... w dowolnym miejscu?
Co należy zrobić aby parkowały znowu (za każdym razem) na dole szyby?
Pozdrawiam,
PitR
czy ktoś miał przypadłość, że wycieraczki parkuja jak chcą... w dowolnym miejscu?
Co należy zrobić aby parkowały znowu (za każdym razem) na dole szyby?
Pozdrawiam,
PitR
Re: Disco II - czujnik położenia parkowania wycieraczek przód
Myślę że nie używanie ich mogłoby pomóc 

Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
Myślę, że na pustni mógłby być z tym problemstanderus pisze:Myślę że nie używanie ich mogłoby pomóc

dobrze ze samochod nie parkuje tam gdzie chce - zawsze to jakas pociecha 

D2 TD5 Było
No nie jest powiedziane. Właściciel jeszcze się nie określił w tym względzieherflikd pisze:dobrze ze samochod nie parkuje tam gdzie chce - zawsze to jakas pociecha

Ostatnio zmieniony śr lip 07, 2010 1:31 pm przez Flytier, łącznie zmieniany 1 raz.
no w koncu nie od dzis wiadomo ze LR to jedna wielka przyPADŁOŚĆPitR pisze:Witam,
czy ktoś miał przypadłość

D2 TD5 Było
Nie wiem jak w II, ale w czysecie juz naprawialem. Jak rozbierzesz to skumasz co sie zesralo. U mnie byl taki patyczek, ktory dotykal zebatki (o ile pamietam) zeby wiedziec, kiedy wycieraczki ma zatrzymac. Patyczek sie ulamal wiec wycieraczki stawaly gdzie chcialy. 30 min roboty i od roku hula. Tyle ze to 300 a nie II.
Kapec, disco 300TDi '97,
tak - w dwójce to enkoder, komputer i Bóg wie co jeszczekapec pisze:Tyle ze to 300 a nie II.

mnie działają prawie normalnie - jak chcę tylko 'raz' przetrzeć szybę to czasem się ruszą a czasem nie - nauczyłem się włączać na 1 ruch przez spryskiwacz - nie chce mi się tego rozkminiać

Wszystko co naprawdę lubię jest niemoralne, nielegalne lub tuczące
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6
Disco 2 V8 4,6, Xsara 1,6