Czy ten egzemplarz warto jechać i obejrzeć?
Moderator: Jerry
- Ryszard Giedrojć
-
Re: Czy ten egzemplarz warto jechać i obejrzeć?
W ogłoszeniu nie ma mowy o tym, czy auto jest po opłatach celnych, a te mogą sprawić, że to już nie będzie taka atrakcja.
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
- mrbogus
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Auto po oplacie cla ale cos tak wyglada dziwnie. Spod zardzewialy jakby stal w wodzie.
Powiedzcie no mnie, lajkonikowi, ile trzeba dać kasy za trzysetę w dobrym stanie technicznym. Tak średnio po ile chadzają - ile warto/trzeba za takie disko dać. Bo jak popatrzę na alledrogo to rozpiętość cen jest spora, a jak byłem oglądnąć 2 sztuki za równowartość wyciągniętej z alledrogo średniej - to ewidentnie nie były to samochody w dobrym stanie technicznym. Zatem ile realnie kosztuje nieumęczona trzyseta disko? Od jakiej kwoty można startować?
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
bardzo ładna cysetka (taka tip top) około 96r to jakieś 23-25 tysie (ale taką znaleźć to juz prawie cud - potraktuj to jako "wzorzec metra")DamnIt! pisze:Powiedzcie no mnie, lajkonikowi, ile trzeba dać kasy za trzysetę w dobrym stanie technicznym. Tak średnio po ile chadzają - ile warto/trzeba za takie disko dać. Bo jak popatrzę na alledrogo to rozpiętość cen jest spora, a jak byłem oglądnąć 2 sztuki za równowartość wyciągniętej z alledrogo średniej - to ewidentnie nie były to samochody w dobrym stanie technicznym. Zatem ile realnie kosztuje nieumęczona trzyseta disko? Od jakiej kwoty można startować?
JarekK pisze:bardzo ładna cysetka (taka tip top) około 96r to jakieś 23-25 tysie (ale taką znaleźć to juz prawie cud - potraktuj to jako "wzorzec metra")DamnIt! pisze:Powiedzcie no mnie, lajkonikowi, ile trzeba dać kasy za trzysetę w dobrym stanie technicznym. Tak średnio po ile chadzają - ile warto/trzeba za takie disko dać. Bo jak popatrzę na alledrogo to rozpiętość cen jest spora, a jak byłem oglądnąć 2 sztuki za równowartość wyciągniętej z alledrogo średniej - to ewidentnie nie były to samochody w dobrym stanie technicznym. Zatem ile realnie kosztuje nieumęczona trzyseta disko? Od jakiej kwoty można startować?

Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
Witam
Pora na kolejny wynalazek... Sąsiedzi przywieźli już jakiś czas temu coś takiego:
http://icd.otomoto.pl/land-rover-range- ... 49749.html
Mam do was koledzy pytanie czy warto, najlepiej w pięciu punktach kupuj bo: wygodne bezpieczne itp albo nie bierz bo miechy bo nie typowe bo muł bo skrzynie siadają bo za drogie itp. Auto z przeznaczeniem do dopieszczenia i do jazdy na 6-12 miesięcy.
Żonka mi odradza a jednak coś mnie ciągnie do nowego pierdolota
Dziękuję
Alex
Pora na kolejny wynalazek... Sąsiedzi przywieźli już jakiś czas temu coś takiego:
http://icd.otomoto.pl/land-rover-range- ... 49749.html
Mam do was koledzy pytanie czy warto, najlepiej w pięciu punktach kupuj bo: wygodne bezpieczne itp albo nie bierz bo miechy bo nie typowe bo muł bo skrzynie siadają bo za drogie itp. Auto z przeznaczeniem do dopieszczenia i do jazdy na 6-12 miesięcy.
Żonka mi odradza a jednak coś mnie ciągnie do nowego pierdolota

Dziękuję
Alex
Samurai 1szt
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
- Ryszard Giedrojć
-
Stał długo z otwartym oknem, czy fala powodziowa przez niego przeszła ? Odpala ?
Jeep Grand 2,7 CRD , Toyota LC RJ 70
Odpala, on miał dzwona z boku i drzwi zmienili i chłodnice bo był dojechany z przodu, fali nie był bo to na górce, a to że przez okno lało przez 6 miesięcy to pryszcz terenówka nie ma wyglądać tylko działać 
Jak z awaryjnością tych aut? ten typ ta skrzynia ten zawias.
Alex

Jak z awaryjnością tych aut? ten typ ta skrzynia ten zawias.
Alex
Samurai 1szt
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
te auta to droga Twojej motoryzacyjnej ewolucji czy szukasz 6-go auta dla zony?? 

D2 TD5 Było
Szukam tego jednego jedynego.... nie można się zatrzymać w ewolucji, poza tym muszę zmieniać bo to jakby podnosi moje kwalifikacje zawodowe, ale to już inna bajka
żona właśnie mi odradza ten pussy wóz a mi się podoba taka limuzyna..... tylko ciekawe ile to pali..... może ktoś mi sypnie parę + i - tego wozidla?
Alex
A żona właśnie policzyła te którymi jeździła dotychczas i wyszło jej 15 ale większość to plaskacze haahahha

żona właśnie mi odradza ten pussy wóz a mi się podoba taka limuzyna..... tylko ciekawe ile to pali..... może ktoś mi sypnie parę + i - tego wozidla?
Alex
A żona właśnie policzyła te którymi jeździła dotychczas i wyszło jej 15 ale większość to plaskacze haahahha

Samurai 1szt
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
uciekaj.. jest jeszcze szansa, ze się uratujesz
p.s. Powa - jak szukasz dobrej 300.. to nie szukaj. Nie ma już takich. Dowiodłem empirycznie. Nawet jak mechanicznie rokuje to biodegradacji nie oszukasz
p.s. Powa - jak szukasz dobrej 300.. to nie szukaj. Nie ma już takich. Dowiodłem empirycznie. Nawet jak mechanicznie rokuje to biodegradacji nie oszukasz
a nie lepiej jakiegos fajnego tedefajfa sobie kupic?alex-mich pisze:Szukam tego jednego jedynego.... 21

D2 TD5 Było
No tedefajfa jeszcze nie miałem.... ale akurat się trafił RR i dlatego szukam jakiejś konkret info.herflikd pisze:a nie lepiej jakiegos fajnego tedefajfa sobie kupic?alex-mich pisze:Szukam tego jednego jedynego.... 21
Alex
Samurai 1szt
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
FronteraB 1sz
Vitara 4sz
Rocky 4sz
Maverick 1sz
Galloper 1sz
TerranoII 1sz
Sportage 2sz
ale ten RR wyglada jakby miał burzliwą historię, Irak, Afganistan, te sprawyalex-mich pisze: ale akurat się trafił RR i dlatego szukam jakiejś konkret info.
Alex
lepiej posłuchaj żony

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

- Rumpelstikin
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A to http://moto.allegro.pl/item1166343832_l ... _osob.html ktoś może macał?
Mam nawrót choroby.
Mam nawrót choroby.
gg:3272470
LR DII 04 TD5 - niebawem rozpacz
LR DII 04 TD5 - niebawem rozpacz
Rumpelstikin pisze:A to http://moto.allegro.pl/item1166343832_l ... _osob.html ktoś może macał?
Mam nawrót choroby.
po co te paragony ze spozywczego na zdjeciach?

Cierpię ostatnio na nadmiar wolnego czasuMroczny pisze:uciekaj.. jest jeszcze szansa, ze się uratujesz

cyt: "funkcję odprowadzanie światłami"Rumpelstikin pisze:A to http://moto.allegro.pl/item1166343832_l ... _osob.html ktoś może macał?
Mam nawrót choroby.
co to jest ?

Mój spełnia warunki idealnej 300ty i jest na sprzedaż. 

300tdi krótki 

ze jak zgasisz silnik trzasniesz drzwiami pikniesz pilotem to swiatla nie zgasna przez kilka sekund - "odprowadza" Cie do domusbb pisze:cyt: "funkcję odprowadzanie światłami"Rumpelstikin pisze:A to http://moto.allegro.pl/item1166343832_l ... _osob.html ktoś może macał?
Mam nawrót choroby.
co to jest ?

D2 TD5 Było
aaaaaaaa ładnie się to nazywaherflikd pisze: ze jak zgasisz silnik trzasniesz drzwiami pikniesz pilotem to swiatla nie zgasna przez kilka sekund - "odprowadza" Cie do domu- man - i am good
myslałem , że to opóźnione gaśnięcie nazywa się :
- " panie, zapomniałes pan zgasić światło w środku "
zwykle wtedy odwracam się, nabieram powietrza i dmucham
mina gościa bezcenna

bo to jest "wszystkomajacy" land rover
tylko felusie 16 ki
i cos stoi krzywo tak na strone kierownika - taki upgrade

D2 TD5 Było
do pełnej opcji to mu jeszcze duuuzo brakuje ....
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Jo, tylko to są światła długie... nie wewnętrzna lampka.sbb pisze:aaaaaaaa ładnie się to nazywaherflikd pisze: ze jak zgasisz silnik trzasniesz drzwiami pikniesz pilotem to swiatla nie zgasna przez kilka sekund - "odprowadza" Cie do domu- man - i am good
myslałem , że to opóźnione gaśnięcie nazywa się :
- " panie, zapomniałes pan zgasić światło w środku "
zwykle wtedy odwracam się, nabieram powietrza i dmucham
mina gościa bezcenna
Żebyś się nie potknał pod domem

Od kiedy biorę prozac świat jest piękny
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia
'94 Defender 90SW 300tdi, dużo do zrobienia