Moderator: Kosiarz
też uważam że to chyba najlepiej zrobione miśki. Chętnie obejrzałbym na żywo i porównał ze swoim.gebels pisze:miśka trzeba mądrze zrobić, patrz adas i bobon
No fakt aleRAFULUS pisze:też uważam że to chyba najlepiej zrobione miśki. Chętnie obejrzałbym na żywo i porównał ze swoim.gebels pisze:miśka trzeba mądrze zrobić, patrz adas i bobon
Co do zderzaka to do przeprawy chyba jednak lepiej zrobić rurowy bo jest lepszy dostęp do wciągarki i błota tyle nie magazynuje.
oj ma w porównaniu do serii mabobon pisze:
Nie ma , liftu 5cali
bobon pisze:No i właśnie kolega Adaś przedstawił jak powinno się dochodzić do idealnego autka![]()
![]()
Nie ma blokad, sztywnych mostów, liftu 5cali i innych mega zajebistych gadżetów- a jeździ i daje radę przeważnie w czubie stawki.![]()
![]()
Pomożesz na Kormoranie za te lizusostwo![]()
![]()
to tak reasumując ten temat, nie prościej, taniej i lepiej było kupić PII z blokadami?Adas pisze:bobon pisze:co do blokad to mam dwie , centralną i tylną![]()
co do lifty to sumując buda 2' tył 5' przód 2' to wychodzi 4-7'
prosciej, taniej i lepiej jest "schudnac"RAFULUS pisze:to tak reasumując ten temat, nie prościej, taniej i lepiej było kupić PII z blokadami?Adas pisze:bobon pisze:co do blokad to mam dwie , centralną i tylną![]()
buda P2 mnie się nie widziRAFULUS pisze:to tak reasumując ten temat, nie prościej, taniej i lepiej było kupić PII z blokadami?Adas pisze:bobon pisze:co do blokad to mam dwie , centralną i tylną![]()
Kup most od dwójki - kompletny z wahaczami panhardem, i po sprawieKajen pisze:Okej a takie pytanko:
Chciałbym dorzucic sobie w koncu blokade na tył. Ideałem byłby most z ratio 4.875, blokadą, mocowanie na resory i chciałbym tez zamiast bebnow - tarczobebny. Czy dwojki z blokada wychodziły na resorze piorowym ? Czy ratuje mnie tylko od l200 ?
bez sensuKajen pisze:Tak tylko ja mam resory... Ostatecznie zamowiłem most od l200
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości