byłem w tym roku na spływie kajakowym typu namioty, biwaki w lasach i sklep co 2-3 dni i z kulturką to za dużo wspólnego nie miało

Moderator: Albert_N
tomaszpi pisze:
Wiem , że chciałbym poprowadzić raczej koczowniczy tryb wędrówki (namioty) ale jeżeli ktoś z was będzie chciał nocleg pod dachem to coś zorganizuję![]()
Namiot wcześniej rozłożysz, rzucisz materacyk i gotowe wyrko jestkocureq pisze:Ja czuję, że po jeździe i piciu będę padnięty i leniwy, to wolałbym się walnąć w gotowe wyro
Po co rozkładac namiot. Ja na zlocie "szlakiem orlich gniazd" spałem NA namiocie w bagażniku i jakoś dałem radęgornek pisze:Namiot wcześniej rozłożysz, rzucisz materacyk i gotowe wyrko jestkocureq pisze:Ja czuję, że po jeździe i piciu będę padnięty i leniwy, to wolałbym się walnąć w gotowe wyroi tak jak popijesz
to będzie Ci obojętne gdzie śpisz
hehe
U mnie też była (kole 50 litrów) ale mi to juz nie przeszkadzałogornek pisze:Ja bym musiał rozłożyć namiotbo w bagażniku się nie wyśpię -> butla LPG
![]()
![]()
OpałLTK pisze:Zapomniałeś o ON/Opał/ON Bio
Termin jeszcze daleki więc wszystko w swoim czasiedzidas pisze:czy cos konkretnie wiadomo jakie koszty itd.jesli chodzi o ten wyjazd1![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość