http://allegro.pl/marmon-wersja-pustynn ... 04056.html
Myślałem o przeróbce na kampera, ale przyczepy mi się rozmnożyły

A ten Star, to teraz na złomie jest chyba więcej wart

Moderator: Pasza
well...Igor909 pisze:Nasuwa się jedno pytanie ...
Czy Ciebie Czesławie drogi już całkiem poj.ebało ?
Słaby dzień się nie liczy
i jest to jedyny sensowny powód, żeby pojawić się na zimowymczesław&jarząbek pisze: plan jest taki, że po zimowym landserwisie podskoczę z bełchatowa do łasku i podejmę próbę dojechania białym kurwiszczem do domu.
w końcu.
może się uda...
Sam mu mówiłem że to nie ma sensu.. nawet namawiałem na stojącego na tym placu 20 letniego MAN'a.Igor909 pisze: ...
powozimy , wpier.dolimy dla zdrowotności , podrzucimy na Centralny ...
...
Przecież jadąc pkpem do Wawy doskonale zdawałeś sobie sprawe że to nie może zadziałać
...
No chyba że z Gazfanem było buzi buzi bez zobowiązań
Kanapki, termos z herbatą i karimata z kocykiem... żebvy na pace przymulić jak przymuliczesław&jarząbek pisze:poza tym jestem przekonany, że star nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. w niedzielę druga runda...
Można niżej upaść? Można?czesław&jarząbek pisze:poza tym jestem przekonany, że star nie powiedział jeszcze ostatniego słowa. w niedzielę druga runda...
No limitsGAZFAN pisze: Można niżej upaść? Można?
ba...GAZFAN pisze:Można niżej upaść? Można?
![]()
na jednej taczce nas fiflor powiozą...GAZFAN pisze:Tak patrzyłem i jak się tak odbijałem w tym lustrze to zauważyłem że można też się odbić od niskiego upadku....![]()
Bo nic nie jest na chodzieGAZFAN pisze:Piękny tekst o niepomaganiu
Wiesz, mnie nie ma kto z samotni wywieźć
Może chociaż hamulce się zblokująHypnos pisze:Eeee, pewnie będzie taki: wyjechałem - dojechałem![]()
nuda
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość