Tu wrzucamy linki do ciekawych ogloszen 2
Moderator: Albert_N
- peyterek
-
- Kontaktowanie:
Re: Tu wrzucamy linki do ciekawych ogloszen 2
http://allegro.pl/suzuki-vitara-1-6-ben ... 79488.html
Jeśli to nie problem to podrzucę swoje ogłoszenie(tytuł to linki do ciekawych ogłoszeń- moje uważam za ciekawe;) ). Jeśli macie jakieś uwagi to piszcie. Auto kupione za granicą za ojra w innych warunkach cenowych dawno temu- ceną sugerowałem sie przez alledrogo- patrzyłem jak inne stoją.
pozdrawiam
Jeśli to nie problem to podrzucę swoje ogłoszenie(tytuł to linki do ciekawych ogłoszeń- moje uważam za ciekawe;) ). Jeśli macie jakieś uwagi to piszcie. Auto kupione za granicą za ojra w innych warunkach cenowych dawno temu- ceną sugerowałem sie przez alledrogo- patrzyłem jak inne stoją.
pozdrawiam
Suzuki Vitara'00 - 1.6 8V
Yamaha Super Tenere XTZ 750 '89
a tu się można trochę pośmiać
http://moto.allegro.pl/suzuki-samurai-1 ... 06789.html
http://moto.allegro.pl/suzuki-samurai-1 ... 06789.html
2,5 TDI od dziadka najlepsze na świecie
Do sprzedania Suzuki Samuraj z najmocniejszym silnikiem 1.3. Jest to nowsza wersja z reduktorem 4x4 w kabinie nie tak jak w starszych samurajach gdzie miały w kołach

no cóż też kiedyś myślałem, że sprzęgiełka w piastach to blokada dyfra

Suzuki Samurai - samurai.org.pl
peyterek pisze:http://allegro.pl/suzuki-vitara-1-6-ben ... 79488.html
pozdrawiam
Witam kolego wszytko pięknie i ładnie ale z tymi wycieraczkami to ci przeglądu nie powinien przejść bo nie są zmienione na nasza stronę

Była Vitara Cabrio 1997 1.6 16v
Jest Grand Vitara 2005 2.0 HDI 3d
I Samurai Cabrio 1.3 1989

Jest Grand Vitara 2005 2.0 HDI 3d
I Samurai Cabrio 1.3 1989
no z wycieraczkami toś dowalił 

- peyterek
-
- Kontaktowanie:
Auto w polsce od 2009 roku wiec juz po 2 przeglądach, do wycieraczek sie nikt nigdy nie przyczepił- może mam szczęście. No a "polskie" wycieraczki też mam tylko mi się ich nie chce zakładać bo do skoro do tych nikt nie ma zastrzeżeńBurcys pisze:peyterek pisze:http://allegro.pl/suzuki-vitara-1-6-ben ... 79488.html
pozdrawiam
Witam kolego wszytko pięknie i ładnie ale z tymi wycieraczkami to ci przeglądu nie powinien przejść bo nie są zmienione na nasza stronęzwłaszcza że do tego żeby je przerobić nic kupować nie trzeba było
no poza ramionami ale one grosze kosztują
skoro nie chciało Ci się zmieniać nawet wycieraczek, to już jest obraz całej przeróbki 

- peyterek
-
- Kontaktowanie:
nie widziałeś samochodu z bliska- mogę się założyć ze nie znajdziesz w podobnym stanie europejczyka( z tym ze to zakład nie do wyegzekwowania) . a po drugie zmiana ich na drugą stronę nie ma większego wpływu na pole widzenia(przynajmniej dla mnie), przy przeróbce skupiałem się na tym żeby było bezpiecznie. skoro budujesz sobie obraz samochodu na podstawie wycieraczek to bardzo mi przykro- przyjedz, zobacz i wtedy będziesz miał obraz całej przeróbkimuhha pisze:skoro nie chciało Ci się zmieniać nawet wycieraczek, to już jest obraz całej przeróbki
Pozdrawiam
kolega bawi się w przeróbki angoli w tym czasami są to auta drogie i szczerze powiem ja nie chcę widzieć takiego samochodu u siebie
- peyterek
-
- Kontaktowanie:
A ja spokojnie kupie auto po przekladce.oczywiscie zalezy jakie i jak przekladka zostala wykonana.bo jak jest skomplikowane(np malo miejsca w komorze silnikowej,pelno osprzetu silnika,elektryki itd to sie moge wachac)ale wole dobrze zrobionego angola niz nasze z niewiadomo jakim przebiegiem i po przejsciach.oczywiscie nie generalizuje bo mozna u nas kupic dobre auto,ale ciezko,a poogladaj sobie stan wiekszosci angoli a naszych z tego samego roku.to ciekawe ze ludzie sie u nas boja aut po przekladce,natomiast jak jest nasz to nawet jak naprawiany,a zrobiony dobrze to juz jest ok.kto robi przy blachach to wie jakie cuda u nas jezdza poskladane i jak latwo zakamuflowac powazne blizny po dzwonachlukas 78 pisze:kolega bawi się w przeróbki angoli w tym czasami są to auta drogie i szczerze powiem ja nie chcę widzieć takiego samochodu u siebie
jeździłem angolem po przekładce 2 lata i to dość skomplikowanym bo renówką z 2003 roku, totalnie nic sie z tym nie działo, ale przekładka była robiona pod moim okiem, poszla do ludzi nowy właściciel też zadowolony.
btw. może dla Ciebie wycieraczki nie mają znaczenia ale dla potencjalnego kupca tak, jak masz chwilkę czasu to je po prostu przełóż bo łatwiej ten samochód sprzedasz, jak nie ma śladu po przekładce to ja bym o tym nawet w ogłoszeniu nie pisał...
btw. może dla Ciebie wycieraczki nie mają znaczenia ale dla potencjalnego kupca tak, jak masz chwilkę czasu to je po prostu przełóż bo łatwiej ten samochód sprzedasz, jak nie ma śladu po przekładce to ja bym o tym nawet w ogłoszeniu nie pisał...
Ślad będzie zawsze, chyba że antenę przełoży. 

wiesz mało osób o tym wie... i mało kto zwraca na to uwagę, wręcz jestem w stanie napisać że 90 właścicielki land fereków nie wie, że to samochody po przekładce a z tego co wiem to bardzo dużo tego przekładają 

jesli już mieć to
raz kupić tanio angola
dwa przerobić samemu albo u kogoś znajomego gdzie można patrzec na robotę
trzy masz samochód dużo ponizej ceny giełdowej
oferta anglika przerobionego z ceną europejską jest mało kusząca chociaż miałby to być cukierek z lukrem
raz kupić tanio angola
dwa przerobić samemu albo u kogoś znajomego gdzie można patrzec na robotę
trzy masz samochód dużo ponizej ceny giełdowej
oferta anglika przerobionego z ceną europejską jest mało kusząca chociaż miałby to być cukierek z lukrem
peyterek pisze:http://allegro.pl/suzuki-vitara-1-6-ben ... 79488.html
Auto kupione za granicą za ojra w innych warunkach cenowych dawno temu
pozdrawiam
Jakies zbieżne zeznania albo ja czegos nie rozumie?peyterek pisze:Auto w polsce od 2009 roku wiec juz po 2 przeglądach, do wycieraczek sie nikt nigdy nie przyczepił- może mam szczęście. No a "polskie" wycieraczki też mam tylko mi się ich nie chce zakładać bo do skoro do tych nikt nie ma zastrzeżeń

w Anglii -ojro?
dawno temu- w 2009?
Czy poprostu pierwotna wersja wziela w łeb jak zauwazono ze to ex angol?
Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sv650S Za powyższe brednie nie biorę pieniędzy i odpowiedzialności
Suzuki Sj413
może nie zbieżne, może jeździł nim przez jakiś czas po Irlandowie.
Czytaj uważnie, gość pisze w ogłoszeniu, że samochód z Irlandii, tam też mają kierownice po złej stronie.
a przynajmniej pisał, teraz widzę, że ten tekst zniknął hehe
Czytaj uważnie, gość pisze w ogłoszeniu, że samochód z Irlandii, tam też mają kierownice po złej stronie.

I też widać na pierwszy rzut oka, że angol, bo zamek ma w drzwiach pasażera a nie kierowcy. Ale, że w większości widuję kobiety w tych autach to może faktycznie one nawet o tym nie wiedzą.slavok pisze:wiesz mało osób o tym wie... i mało kto zwraca na to uwagę, wręcz jestem w stanie napisać że 90 właścicielki land fereków nie wie, że to samochody po przekładce a z tego co wiem to bardzo dużo tego przekładają

W ogłoszeniu ani słowa o tym, ze to anglik, tylko że super piękna, nie psująca się vitara, za którą ludzie się oglądają na ulicy.slavok pisze:może nie zbieżne, może jeździł nim przez jakiś czas po Irlandowie.

Pisało, widać kolega skasował ten mało istotny szczegół 

wszystko pieknie ładnie tylko ja bym się zdenerwował trochę jakbym pojechał oglądać ładny samochód a okazałoby się na miejscu ,że to przeszczep z anglika już lepiej brzmiało w pierwotnej wersji tylko cena w dół
eh, cała strona a nikt nie napisał jeszcze że od ogłoszeń giełdę mamy 

Był Samuraj na MT
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion
Była Navara na AT...
Jest Sharan 4Motion

Marudo wypowiadamy sie na temat konkretnego ogloszenia a nie zasmiecamyGrześ K. pisze:eh, cała strona a nikt nie napisał jeszcze że od ogłoszeń giełdę mamy

Suzuki Li80
Suzuki Sj413
Suzuki Sj413
zawsze można powiedzieć panie ja nie wiedziałem takie żem kupiłlukas 78 pisze:wszystko pieknie ładnie tylko ja bym się zdenerwował trochę jakbym pojechał oglądać ładny samochód a okazałoby się na miejscu ,że to przeszczep z anglika już lepiej brzmiało w pierwotnej wersji tylko cena w dół

aha jak ktoś będzie cwany spojrzy na datę pierwszej rejestracji w dowodzie rejestracyjnym i głupia mina nic nie da może się skończyć nieciekawie