Kabal pisze:Potencjalnie wszystko. Ale dużo takich jakoś jednak jeździPAJERO Driver pisze:Czesc "Kajen" a ze tak sie podpytam a co moze kleknac jezeli zalozy sie 33x10.50 do mostow z mniejszym przelozeniem 4.875 czy do mniejszego.. o ile taki istnieje..Kajen pisze:Z przelozeniami 5.29 bedzie wolniejszy, mocniejszy i bedzie szybciej przyspieszal kosztem predkosci maksymalnej. A ja bym celowal w 33x10.50 przy zalozeniu ze bedą 5.29. 31 cali pasuje idealnie do 4.875Wg mnie ważniejsza jest masa opony i szerokość, niż jej wysokość. Będzie bardziej zmulony i tyle. Pamiętaj, że do 33 cali to już lift budy będzie potrzebny. Operacja nie straszna i nie droga. Jak auto w miarę zdrowe to jedna sobota i zrobione.
Tak z ciekawości pytam bo znam kolesia od siebie z obrzeży co właśnie ma most 4.8,,,, czy nawet mniej i ma właśnie założone 33x10.50R15 z ET-25 i lata już drugi rok i nic nie klękło jeszcze..." Co do moich planów to tez planuję założyć 33x10.50r15 bo aktualnie jeżdżę na 31x10.50r15 mam już zrobionego lifta budy o 5cm teraz jak budżet pozwoli to może jeszcze zawieszeniem do góry a wtedy te 31x to będą jak dojazdówki wyglądać

"Kajen" ojjj czas był bo musiałem przespawać zderzaki wyżej wraz z oryginalnym montażem więc zanim ogarnołem temat spawalniczy to czasu było "