ile powinna mieć optymalnie rura grubości, mam też cieńsze (wszystkie te rury nie są jeszcze zamontowane, poprostu dysponuje na dziś takimi

mam też rure o grubości 3,5 mm
to ile powinna mieć???
Moderator: Student
50x2 czy 40x2 nie dają się giąć na zwykłej giętarce ...kubas pisze:Do konstrukcji klatki bezpieczeństwa winny być stosowane rury ciągnione bez szwu 45 x 2,5 mm lub 50 x 2,0 mm, ewentualnie o przekroju większym.
tak bylo w regulaminie tech. na 2004 a skoro do rmpst takie to mysle ze beda spelniac swoja funkcje...
Nie mam takich mozliwości-to postulat do własciciela strony.Majkello pisze: Świetnie - to może podjął byś się zamieszczenia tego tekstu i OPATRZENIA GO KOMENTARZEM PRAKTYKA.
Dla pożytku całego rozdzaju offroadowego (-tak mi się powiedziało po świętach:)
Szczególnie odniesienie światłych rad zał J do kształtów nadwozia i plandeki uaza byłbym ciekawy...
W to nie watpię... Ale przypuszczam, na postawie wymiarów tych rur, że jest to prawdziwie amerykańskie auto - czyli waży co najmniej 4 tonytieri pisze:koles tego ruraka pierwsze zamodelowal a potem zrobil juz tym jezdzi od paru miesiecy
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość