faktycznie, jak nie zgnite to bym wziąłczesław&jarząbek pisze:jaaaarkowi zarezerwuj drzwi i klapy...do jego wypasa będą w sam raz jak nie zgnite
maskę i drzwi prawe i lewe

Moderator: Pasza
faktycznie, jak nie zgnite to bym wziąłczesław&jarząbek pisze:jaaaarkowi zarezerwuj drzwi i klapy...do jego wypasa będą w sam raz jak nie zgnite
Nie zapeszaj. Jeszcze musimy urobic tego co ma nam go sprzedac. W razie W mam jeszcze "zanecona" Felicje, po sprzedawcy marchewek. Ale poki nie mamy wozu, nie ma co siac eufori.Stefan pisze:chyba będziem z marcinem startować ... El Rapidooo
By to pierwszy razczesław&jarząbek pisze:e tam...ciśnienia was zgubią...
ostatni z ostatnichczesław&jarząbek pisze:generalnie większość na allegro jest mniej zgnita...jakiś słabszy rocznik trafiłeś...
lepiej pomyślcie ze Stefanem o jakiś dobrych pasach jakby tak znowu jakie drzewo na maskę się rzuciłoMarcin-Kraków pisze:By to pierwszy razczesław&jarząbek pisze:e tam...ciśnienia was zgubią...
lepiej wybrałeś.gebels pisze:a i czesław wino mnie się skończyłoa było dobre czerwone
tylko chyba za słabo schłodziłem ale i tak gładko wchodziło
Już za późno. Od wczoraj wszystko pocięli i nawet po sobie pozamiatali.Jaaareeek ! pisze:faktycznie, jak nie zgnite to bym wziąłczesław&jarząbek pisze:jaaaarkowi zarezerwuj drzwi i klapy...do jego wypasa będą w sam raz jak nie zgnite
maskę i drzwi prawe i lewe
są trzy opcje.GAZFAN pisze:Odejście od Tyrawy?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości