land rover discovery II
Moderator: Jerry
land rover discovery II
witam chciabym kupić disovery II do 10000zł + drugie tyle wkładu na remont tylko ze przez jakies 3 lata bo jeszcze chodze do szkoły i mam czas. chodzi o to ze on miałby byc na wyjazdy za granice i czy jak go wyremontuje to on da rade czy mam wogóle go sobie odpuścić?
-
-
Re: land rover discovery II
Gienek, odpuść sobie 

Teraz nie kupuj tylko dopiero jak skończysz szkołę bo wtedy może będzie szansa że w takich kwotach jak napisałeś będą latać . A na razie to lepiej się skup na edukacji bo zdanie zaczyna się z dużej litery . 

LR Discovery 2_ V8 4,0L.
- apede
-
- Kontaktowanie:
A, i polskie znaki
Jakby już ich w szkole nie było, tu ściąga: ą ę ó ć ł ń ś ż ź

Jakby już ich w szkole nie było, tu ściąga: ą ę ó ć ł ń ś ż ź

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
- cordoba_2004
-
kup lepiej coś z suzuki bo to lrwysyństwo Cię skończy finansowo i psychicznie chyba że jesteś mechanikiem amatorem
i masz swój garaż z różnymi młotkami bo to jest podstawowe wyposażenie land serwisów na całym świecie
i masz swój garaż z różnymi młotkami bo to jest podstawowe wyposażenie land serwisów na całym świecie

Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało
znowu sie komus z Was nudzi i probuje rozruszac forum ? slabo... 

Praca na warsztacie jest zdrowa. Spaceruje się w poszukiwaniu narzędzi które przed chwilą tu były...
- cordoba_2004
-

Jest GV i jimny - Głodówka zbawia duszę i leczy ciało
podpucha jak byk a Wy się podnietata 

SUZUKI SAMURAI - EWOLUCJA - DISCOVERY 300 TDI 1997
BartekM podpucha? po prostu chciałem się spytać co i jak ale widzę że jak się nie ma terenówki i wiedzy to nie ma co się pytać bo zaraz tacy jak ty się czepiają ale ok dzięki i tak się dowiedziałem co i jak więc skończmy temat
czego się dowiedziałeś ?
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
sory panowie to jeszcze raz ja bo widzę ze wpisałem tu discovery II a chodziło mi o I bo się pomyliłem czy I też mam sobie odpuscić czy jest jakaś szansa na zrobienie go?
- UAZ Adventure
Nie no I to prędzej ale będzie raczej mocno nadgryziony zębem czasu "korozji" w tej kasie, ale okazje się zdarzają
pozdro

To zmienia postać rzeczy. Kaska Panie Kolego nie trybiła dlatego pozwoliłem sobie na stwierdzenie, że to podpucha. Pozdrawiam. Naprawdę nie miałem złych intencji.gienek18 pisze:wpisałem tu discovery II a chodziło mi o I
SUZUKI SAMURAI - EWOLUCJA - DISCOVERY 300 TDI 1997
I’d rather push my Land Rover than drive another car.
kiedyś gimli, ale hasła zapomniałem

i nawet zabieraki ma pod w lakierze felg, ekstra

ale to nie DII jak poszukuje pytajacy...forek pisze:nadwyręża trochę budżet ale podobno okazja![]()
http://otomoto.pl/land-rover-discovery- ... 43104.html
- UAZ Adventure
Czytamy ze zrozumieniem kolega szuka DILR_Olek pisze:ale to nie DII jak poszukuje pytajacy...forek pisze:nadwyręża trochę budżet ale podobno okazja![]()
UAZ Adventure pisze:Czytamy ze zrozumieniem kolega szuka DILR_Olek pisze:ale to nie DII jak poszukuje pytajacy...forek pisze:nadwyręża trochę budżet ale podobno okazja![]()
ano czytaj czytaj...
gienek18 pisze:witam chciabym kupić disovery II

chyba jedynkegienek18 pisze:sory panowie to jeszcze raz ja bo widzę ze wpisałem tu discovery II a chodziło mi o I bo się pomyliłem czy I też mam sobie odpuscić czy jest jakaś szansa na zrobienie go?

I’d rather push my Land Rover than drive another car.

on chce również zrobić "go"...
cokolwiek mialo by to znaczyc
cokolwiek mialo by to znaczyc

- UAZ Adventure
Czytam czytam cały wątek a nie pierwszy post i nabijam kolejneLR_Olek pisze:ano czytaj czytaj...

UAZ Adventure pisze:Czytam czytam cały wątek a nie pierwszy post i nabijam kolejneLR_Olek pisze:ano czytaj czytaj...
nie chodzi o to aby zlapac disco,ale gonic go

i się czepiacie chodziło mi o to żeby kupic discovery I i go wyremontować po mału bo mam na to 3 lata ale że sie pomyliłem to zaraz jeden z drugim mysli że sobie jaja robie chciałem po porostu się zapytać bo szkoda mi wydać tyle kasy żeby zaś się okazało że to i tak nie wypali
- UAZ Adventure
Pewnie za 3 lata coś tam uciułasz, ale czy to ma sens realia się zmieniają z roku na rok, jeżeli twoim marzeniem jest remont DI przez 3 lata i późniejsza jego eksploatacja to czemu nie. Ale ja osobiście nie zdecydował bym się na opcje trzymania pomnika przez taki czas, nie widzę w tym sensu, widzę za to duże prawdopodobieństwo upadku takiej koncepcji "projektu" w ostatecznym "finansowym" rozrachunku,gienek18 pisze:i się czepiacie chodziło mi o to żeby kupic discovery I i go wyremontować po mału bo mam na to 3 lata ale że sie pomyliłem to zaraz jeden z drugim mysli że sobie jaja robie chciałem po porostu się zapytać bo szkoda mi wydać tyle kasy żeby zaś się okazało że to i tak nie wypali
pozdro