alu pietnastki
Moderator: Student
alu pietnastki
felgi do uaza 15stki 10 cali szerokości ze stopów lekkich
czy taka żecz jest osiagalna ?
czy taka żecz jest osiagalna ?
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- chiquito83
ten gość ma fajne alu fele
http://img449.imageshack.us/my.php?imag ... 3211pb.jpg pozdrawiam

tyle ze patrol ma 6 srub a uaz 5Drako pisze:a takie z opla chyba nie moga miec dobrego odsadzenia ?
mozna wziasc alusy z patrola, suzuki i jeszcze kilku aut
jak chcesz ten rozstaw co uaz to szukaj z: Suzuki, Niva, Daichatsu, Jeep CJ,
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
-
-
- chiquito83
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
Dlatego je zlikwidowałem:( tzn sa montowane ( wkręcane ) jak w krzaki wjezdzamchiquito83 pisze:oszczedzaja szybe, jak pieszego potracisz to wlatuje na nia w kawalkach i wycieraczki to sciagajaczapla_offroad pisze:Rav, do czego służą te linki co idą od błotników do dachu?

a tek aserio - z moją zmota z wystającymi kołami i instalacja LPG made by me wole unika Niebieskich wiec linka siągnołem
RAV - siła postawy obywatelskiej
- RAVkrakuf
-
- Kontaktowanie:
Witajczapla_offroad pisze:Rav, do czego służą te linki co idą od błotników do dachu?
Tylko proszę Cie o jedno - nie wierć i nie podcinaj UAZ'a tak jak mój - ja kupiłem podciętego i załuje ( raz ,ze szkoda a dwa - stracił sztywność )
A jak chcesz podcinać to chętnie sie zamienie budą
RAV - siła oryginału
-
-
No i znowu sie nauczyłem czegoś ciekawegowupasek pisze:odciagi sluzace "zgarnianiu" galezi ponad szybeczapla_offroad pisze:Rav, do czego służą te linki co idą od błotników do dachu?

Więc musze takie założyć

Myślałem jeszcze nad założeniem takiej siatki na przednie szyby jak mają niektóre samochody policyjne, co o tym myślicie?
- chiquito83
a nie prosciej zwalniac przed galeziami?czapla_offroad pisze:No i znowu sie nauczyłem czegoś ciekawegowupasek pisze:odciagi sluzace "zgarnianiu" galezi ponad szybeczapla_offroad pisze:Rav, do czego służą te linki co idą od błotników do dachu?![]()
Więc musze takie założyć![]()
Myślałem jeszcze nad założeniem takiej siatki na przednie szyby jak mają niektóre samochody policyjne, co o tym myślicie?

-
-
EEETam a jak sie nie ma siły zaredukować?chiquito83 pisze:a nie prosciej zwalniac przed galeziami?czapla_offroad pisze:No i znowu sie nauczyłem czegoś ciekawegowupasek pisze: odciagi sluzace "zgarnianiu" galezi ponad szybe![]()
Więc musze takie założyć![]()

-
-
WitajRAVkrakuf pisze:Witajczapla_offroad pisze:Rav, do czego służą te linki co idą od błotników do dachu?
Tylko proszę Cie o jedno - nie wierć i nie podcinaj UAZ'a tak jak mój - ja kupiłem podciętego i załuje ( raz ,ze szkoda a dwa - stracił sztywność )
A jak chcesz podcinać to chętnie sie zamienie budą
RAV - siła oryginału

Nie podcinać napewno nie będe. Myślałem tylko nad tym wierceniem dla tych linek ale jak odradzasz

To mówisz że nawet klatki nie zakładać i zostawić seryjną plandeke i rusztowanie? Bo chciałem zmienic ale jak mówisz że siła oryginału

- Bogdan 4x4
-
ten gość ma sporo komplexow; Coś tu nie gra: długie wieszaki resorów, niskoprofilowe oponysanders pisze:ten gość ma fajne alu felehttp://img449.imageshack.us/my.php?imag ... 3211pb.jpg pozdrawiam

Uaz na alusach i szerokich oponach (szosowych), wygląda jak żołnież specnazu w szpilkach na nogach, malujący się przed lustrem

-ch@j mnie obchodzą kompleksy gościa ja pisałem że mi się felgi podobają (bo mają fajny rant do bani że są alu)Bogdan 4x4 pisze:ten gość ma sporo komplexow; Coś tu nie gra: długie wieszaki resorów, niskoprofilowe oponysanders pisze:ten gość ma fajne alu felehttp://img449.imageshack.us/my.php?imag ... 3211pb.jpg pozdrawiam
supertajne maskowanie tablicy
![]()
Uaz na alusach i szerokich oponach (szosowych), wygląda jak żołnież specnazu w szpilkach na nogach, malujący się przed lustrem