Uaz z napedem odrzutowym ???
Moderator: Student
- pierzynka2
-
pierzynka mam pytanie po co ci uaz 
kup sobie malucha ( choć i tego szkoda)( ale mniejsza strata) i tam sobie motaj sterowania odrzuty itd .
, zagraj czasem co , wiersza napisz i będzie "" da di colo " . ( ale nie na forum 4x4 )
A uaza zostaw. Bo z tego co widzę to ty nie interesujesz się uazami tylko tam swoimi marzeniami . czaisz
.
A życie będzie pros trze .
Pozdrawiam cie

kup sobie malucha ( choć i tego szkoda)( ale mniejsza strata) i tam sobie motaj sterowania odrzuty itd .
, zagraj czasem co , wiersza napisz i będzie "" da di colo " . ( ale nie na forum 4x4 )
A uaza zostaw. Bo z tego co widzę to ty nie interesujesz się uazami tylko tam swoimi marzeniami . czaisz

A życie będzie pros trze .
Pozdrawiam cie

- pierzynka2
-
- pierzynka2
-
A ty co z lpr czy MW? Niech sobie człowiek mota, jeśli ciebie to nie interesuje to nie czytaj i nie wypowiadaj się. Zero tolerancjisanders pisze:nie no kur$ do ciebie jak do człowieka nie da się
![]()
![]()
PS: myślałem że ja jestem pie###l$ty ale sąb jednak lepsi

Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
- pierzynka2
-
- pierzynka2
-
moj uaz jezdzi jak najbardziej i cochwile cos w nim grzebei aby jezdzil lepiej
zima remont silkika teraz mosty i skrzynia biegow az w koncu nowe oponki
uaz nalezy do mnie i zastrzegam sobie do niego wszelkie prawa zwiazane z posiadaniem
a jaja sobie robie bo dowiedzialem sie ze panuje stypa na tym forum i proboje poprawic atmosfere
Pozdro dla wrzystkich
!!!!!!
uaz nalezy do mnie i zastrzegam sobie do niego wszelkie prawa zwiazane z posiadaniem
a jaja sobie robie bo dowiedzialem sie ze panuje stypa na tym forum i proboje poprawic atmosfere

Pozdro dla wrzystkich

Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda natomiast zajmują mi trochę więcej czasu...
gg: 6832958
zgadza siepierzynka2 pisze:moj uaz jezdzi jak najbardziej i cochwile cos w nim grzebei aby jezdzil lepiej
a jaja sobie robie bo dowiedzialem sie ze panuje stypa na tym forum i proboje poprawic atmosfere![]()
Pozdro dla wrzystkich!!!!!!

Życie trzeba przeżyć tak, by wstyd było opowiadać, a przyjemnie wspominać..
- pierzynka2
-
Niewiem co mam powiedizec ale jestem
ze jednak troszeczke mnie lubicie a propo moze mi ktos pozyczyc lampe stroboskopowa bo moja zrobiona z aparatu fotograficznego dziala tylko na jeden blysk a potem wywala bezpieczniki

ze jednak troszeczke mnie lubicie a propo moze mi ktos pozyczyc lampe stroboskopowa bo moja zrobiona z aparatu fotograficznego dziala tylko na jeden blysk a potem wywala bezpieczniki

Rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, cuda natomiast zajmują mi trochę więcej czasu...
- pierzynka2
-
Dzisiaj wziolem sie za odrestaurowanie silnika parowego ktory pochodzi z gabinetu fizycznego ze szkoly. Chcialem go przerobic na spalinowke ale mowie szkoda mi takiego cuda. Ale to nie koniec pomyslu ...
mam cylinderki chamulcowe od uaza ... a reszty to sie domyslcie
mam cylinderki chamulcowe od uaza ... a reszty to sie domyslcie

Pierzynka daję ci (z UAZem) oficjalne zaproszenie do Szczecina na testy terenowe
Musimy zrobić z ciebie humanoida....bo poziom shizy jaki zapodajesz wykańcza najtrwalszych kasztaniarzy
Musimy wpompować w ciebie etyl.....wpieprzyć w błoto po pas, zostawić......wrócić po 24h. I jak sie wyciagniesz................................ponowić zabieg.
Jak zaczniesz składać słowa zgodnie z gramatyką generatywną to puscimy do domku
Pasi??

Musimy zrobić z ciebie humanoida....bo poziom shizy jaki zapodajesz wykańcza najtrwalszych kasztaniarzy

Musimy wpompować w ciebie etyl.....wpieprzyć w błoto po pas, zostawić......wrócić po 24h. I jak sie wyciagniesz................................ponowić zabieg.
Jak zaczniesz składać słowa zgodnie z gramatyką generatywną to puscimy do domku

Pasi??
http://www.mudmasters-4x4.com
Pimpek... strikes again:) KNK forever!
BarbażyńcaBartmann pisze:Pierzynka daję ci (z UAZem) oficjalne zaproszenie do Szczecina na testy terenowe![]()
Musimy zrobić z ciebie humanoida....bo poziom shizy jaki zapodajesz wykańcza najtrwalszych kasztaniarzy![]()
![]()
Jak zaczniesz składać słowa zgodnie z gramatyką generatywną to puscimy do domku![]()
Pasi??

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- pierzynka2
-
- pierzynka2
-
Chodzi o to, że masz taką shizę, iż zwyczajnie muszę cię poznać osobiście.....bo nie mieści mi się w baniaku, że bez odwiedzin w stolicy Holandii mozna załapać taki odlot

Shiza allways welcomepierzynka2 pisze:wiecie co chcialbym byc bardziej slawny ... mozecie mi podac linki innych forum
Bartmann, moge u ciebie cos napisac

- pierzynka2
-
- pierzynka2
-